Намаления 2013 - пролет

• 99 309
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • при моите любими

Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop
Мисля че има и в Сити Център, долу на -1 до Мтел. Има един външен щанд за пантофи зимата, а на пролет изваждат джапанки и сандали- бразилски. Не само на Ипанема. Не знам дали сега го има, но ако ти е на близо може да провериш и ако има да ни напишеш и на нас.  Peace

# 151
Да похваля имам едни сандали Ипанема - 3-4 лета ги суркам и нямат скъсване, така че купувайте смело.  Peace

# 152

Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop

В магазини SISI
Мислех да не ви занимавам, ама като видях Сиси, да кажа- още мин. година търсих тези сандали- определен модел. Свършиха докато се усетя, или изобщо не ги е имало, защото тази година е същото. А Сиси, пускат мейли със новите сандали на Жизел, а в магазините им- няма.Защо тогава ги постват и се обявява, че имат подобни модели. Извинете за спама, но да се оплача. А като ги намеря задължително ще пиша тук.
Да споделя и че в Карфир минах вчера, намалени някакви "заблудени" дрешки. Гащи и бельо са си на редовна цена.

# 153
  • София
Днес забърсах за баткото зимно панталонче за 5лв. и пуловерче за 9лв. Имаше буквално 5 парцала и...да, изнасят се от БГ. Момичето каза, че на този етап няма да имат магазин в БГ.
Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop

А каза ли кога ще затворят?
Преди около 2 седмици минавах през Сити центъра и на щанда пред Пикадили са ги извадили Ипанема. Понеже се загледах и продавачът каза, че точно са заредили.

# 154
Днес забърсах за баткото зимно панталонче за 5лв. и пуловерче за 9лв. Имаше буквално 5 парцала и...да, изнасят се от БГ. Момичето каза, че на този етап няма да имат магазин в БГ.
Кажете къде има щандове за джапанки Ипанема? Освен в Мол Стамболийски, който ми е "любим"   Stop

А каза ли кога ще затворят?
Преди около 2 седмици минавах през Сити центъра и на щанда пред Пикадили са ги извадили Ипанема. Понеже се загледах и продавачът каза, че точно са заредили.
Ми може и да са затворили вече, не знам...биквално няколко парцала имаше...чак се почудих дали работят въобще. Имаше дамска риза, закачена на няколко закачалки, панталони 2 вида, по 2 бр. и детски няколко неща. Бяха им откачили устройствата от работните маси, с които се откачват пищялките на дрехите, едни дупки зееха...юБлагодаря ви за инфото за Ипанема, ще трябва да отскоча до Ситито значи...

# 155
  • София
 Цъфс, за кой магазин говориш? ... С детските дрешки, де...

# 156
  • София
Некст.

# 157
Някой да знае дали днес работи аутлета зад Метро на Цариградско шосе?
И има ли намаление някакво в магазина на Пума там?

# 158
От няколко месеца не съм редовна в Карфур ,но по спомени имаше едно намаление четвъртъците на текстил.Миналия четвъртък имаше.Взех бельо на половин цена.Дали още е така обаче или случайност?

# 159
  • Beyond the Frontiers
Някакво намаление в Бенетон? Не си спомням кога почваха летните - юни?

# 160
Бенетон са края на Юли и Август. Пазарувам на детето от там но тая година нещо са се объркали в цените. Миналата накупих през Май тениски за по 6 лева...мисля че промоцията беше за 4 броя. Тази отивам на промоцията и се оказва че късите гащи задължително вървят със скъпите тениски от по 25 лева.

# 161
  • София
Някой знае ли къде е изместен магазина на НЕКСТ?Благодаря!

# 162

Прочети предишната страница и ще разбереш...

# 163

Прочети предишната страница и ще разбереш...
Няма НЕКСТ в България вече  Peace

# 164
  • София
Днес до -50% в Lee Cooper  в мола на бул"Черни връх".Имаше и на още един магазин,но забравих на кой точно.Не мисля,че има реални намаления.  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт