Намаления 2013 - пролет

• 99 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Окаиди и Уайкики са несравними като качество и като дизайн, поне според мен
В Окаиди имаше клинчета /дълги/ по 12лв

# 196
  • Пловдив

Може, аз просто споделям къде другаде има клинове и на каква цена, пък zvanche сама да си прецени от къде.  Peace

# 197
  • софия

Може, аз просто споделям къде другаде има клинове и на каква цена, пък zvanche сама да си прецени от къде.  Peace
Благодаря ви, момичета Hug Ще се разходя, ще видя цветовете  и ще преценя Simple Smile
На Окайди са умалени със сигурност. Есента купих 2, които са размер ръст на детето, но й късея. Доста над глезена й идват.

# 198
  • софия
търся спортен екип-анцунг за момче 7-8г,някъде да сте виждали намалени и качествени

# 199
desita76 oт Уайкики сглобих на моя син.
Взех четири долнища и две горнища които се комбинират цветово. Долнищата бяха по 11 лв. Горниците не помня. Долнището няма ластик на краката аз лично за това много ги харесвам.

# 200
Някой знае ли кога са намаленията в Страдивариус и Бершка?

До колкото знам, юни Sad

# 201
Аз пък да ви се оплача, нали геокса на витошка и в сити центъра са на един собственик, още имат до 50% намаление, едни същи сандали в ситито са 60лв, а на витошка 90  Shocked и то модел от миналото лято, ама в ситито нямат много номера, питам ги кога ще зареди със момчешки сандали -еми другата седмица, ама съм сигурна че ще заредят с намалените модели ама на увеличени цени. Оплаках се  Laughing
Иначе в сити центъра в магазина sun and snow май се казва на ниво -2 има намалени тениски, аз купих за 25лв мъжка тениска на куиксилвър, има и други намалени неща де Simple Smile
Лек ден

# 202
  • Berlin
И тук да се каже - в Сефора днес 17ти до 19ти -20% на ВСИЧКО в магазина. Също и в Дъглас -20% за притежателите на карти, за същия период.

# 203
И тук да се каже - в Сефора днес 17ти до 19ти -20% на ВСИЧКО в магазина. Също и в Дъглас -20% за притежателите на карти, за същия период.

В Сефора на всичко, всичко ли е намалението? Трябва ли ми някаква карта или просто отивам и купувам  Thinking

В Есте Лауда връщате стара спирала и взимате нова на половин цена, не е необходимо да е тяхна марка спиралата, която връщате  Laughing

# 204
  • Berlin
Да,всичко, отиваш,избираш и купуваш.

# 205
Магазините на ГЕОКС на Витошка и в Сити център са на различни собственици- магазинът в Карфур и Сити център са на един,а на Витошка ,Сердика и в мол България са на друг !!!

# 206
  • Варна
Само в Сефора в Дъ мол, важно е да се знае Simple Smile

# 207
Някой знае ли кога започват намаленията в Зара?Трябват ми мокасини за малкия,но хич не ми се дават 80лв.Ако имате идея къде другаде мога да намеря ще съм благодарна да споделите:)

# 208
Мисля, че намаленията в Зара са чак към август, септември  Peace

# 209
Мамите с опит да споделят кои бебешки/детски сандалки са добри и в момента намалени? Има ли такива?

Общи условия

Активация на акаунт