Намаления 2013 - пролет

• 99 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В Бенетон 50% на всичко от днес.

# 466
много полезна тема,записвам се да ви следя  Simple Smile и също имам въпрос-откъде мога да си купя хубав,качествен бански на разумна цена? знаете ли някой аутлет?

H&M имат бански на много разумни цени, вижте в сайта, а в момента имат и намаление, което не е отбелязано там.

# 467
  • София
Аз да попитам, че не съм много сигурна - има ли OVS в Сердика?

# 468
  • София

Аз да попитам, че не съм много сигурна - има ли OVS в Сердика?

Вече има, но без детско.

# 469
  • София
Вече има, но без детско.
Тюх, да му се не види - точно детското ме интересуваше. Благодаря за инфото, спести ми "изненадата" на място.   bouquet

# 470
Вносителя на OVS в Сердика е различен от този, който държи магазините в Сити център и The Mall. Говорих с този в Сердика, той каза, че гледа да зарежда различни дрехи, за да не е напълно препокриващ се с другия вносител. Намаленията, ако ги има, също ще са различни.

# 471
Някой знае ли какво се случва с Манго?

# 472
И аз попитах по-напред в темата,но явно нищо не се знае
 Rolling Eyes

# 473
Ако съдя по сайта им (Манго), все още няма намаление при тях  Rolling Eyes

# 474
Някой знае ли дали в ХМ-дъмол е останало някакво детско, размер 92

# 475
  • София

Едва ли, още в петък нямаше почти нищо... В Сердика имаше повече Peace Редактирам, че съм гледала за момче Laughing

Да си подбутна и пак питането за Пренатал - преместен ли е магазина или закрит newsm78

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 08:51 от brazilka

# 476
Вчера сутринта имаше рокли и потничета за по 5 лв. Имаше и много неща по 10 лева. Постоянно вадеха и нареждаха.

# 477
За момче гледам и аз - бях в България и там нямаше нищо, но за момиченцата се намираше. За това питам ако някой е ходил по другите да каже, да знам дали да се разкарам днес.

# 478
Позната, която работи в ХМ каза, че следят изчерпаните размери от намалените стоки и очакват нови зареждания всяка седмица. Освен това през юли ще има още по-големи намаления.

# 479
Не е точно по темата, но в юлския Cosmopolitan има талон за 20% отстъпка на всички продукти в Beauty zone i Douglas. Талонът важи само на 11,12,13 и 14 юли.

Общи условия

Активация на акаунт