Намаления 2013 - пролет

• 99 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София

О кайди в мол България имат 70% намаление. Там също има бански тип шорти от определени цветове по 12-13 лв., но номерата вече почти са изчерпани.
Inanna ,обърна ли внимание, на всички стоки ли е намалението, или само на старата колекция

Намалението обхваща по-голямата част от стоките, но не всички са на 70%.
  Все още не са намалили по-голямата част от банските и шапките с козирка от новата колекция.     
  Имат много намалени якета, тениски, дънкови къси и 7/8 панталонки, тънки блузки с дълъг ръкав. 
  Не мога да кажа със сигурност кое е от новата колекция и кое от старата  Embarassed

# 526

Някой вижда ли е тениска за плаж /тези с UV/ - че единствената която намерих на Адидас е 60 лева

Преди намалението купих от H&M. Струваше около 20 лева. Сега е пробвах, супер е!!!
Останах доволна и бих купила още една. Да уточня, че става въпрос за детска.

# 527
Ако искам да върна закупена стока от HM  връщат парите по някаква карта така пише на касовата бележка. Някой връщал ли е нещо да каже как стоят неща

# 528
Ако искам да върна закупена стока от HM  връщат парите по някаква карта така пише на касовата бележка. Някой връщал ли е нещо да каже как стоят неща
Аз миналия месец връщах,процедурата е стандартна подписваш формуляр че връщаш закупена стока и на момента ти възстановяват сумата.

# 529
  • Варна
Аз миналия месец връщах,процедурата е стандартна подписваш формуляр че връщаш закупена стока и на момента ти възстановяват сумата.
Само при връщане на стока с намаление,сумата се възстановява чрез карта.

# 530
Момичета, бижутата намалени ли са вече в H&M? Зимата стигнаха до 2лв за обеци, някой да е забелязал подобни цени ... и аксесоарите като цяло до колко са намалени - обувки/чанти - ако на някой му е направило впечатление, ще съм благодарна  Praynig   bouquet

# 531
Момичета, бижутата намалени ли са вече в H&M? Зимата стигнаха до 2лв за обеци, някой да е забелязал подобни цени ... и аксесоарите като цяло до колко са намалени - обувки/чанти - ако на някой му е направило впечатление, ще съм благодарна  Praynig   bouquet
Вчера все още нямаше такива намаления.

# 532
  • Варна

Преди малко бях там, имаше намалени обувки, по точно гуменки и балеринки, но като цяло нямаше богат избор. Повече като бройка и предполагам размери имаше от балеринките. Цени - 10,15 лв. За чанти и аксесоари не обърнах внимание.

Някой по-напред спомена вътрешна информация, че юли ще има голямо намаление.

# 533
Да, аз  Grinning така ми каза момиче от касата. И аз чакам, да видим  Peace  Казa за по-голямо намаление и повече намалени артукили.

# 534
Във варненския Х и М имаше аксесоари и на по 2 лв,но не им обърнах внимание какви са.Аз си тръгнах без покупки-нищо интересно за децата Crossing Arms

# 535
  • София
О кайди в мол България имат 70% намаление. Там също има бански тип шорти от определени цветове по 12-13 лв., но номерата вече почти са изчерпани.
Inanna ,обърна ли внимание, на всички стоки ли е намалението, или само на старата колекция

Намалението обхваща по-голямата част от стоките, но не всички са на 70%.
  Все още не са намалили по-голямата част от банските и шапките с козирка от новата колекция.     
  Имат много намалени якета, тениски, дънкови къси и 7/8 панталонки, тънки блузки с дълъг ръкав. 
  Не мога да кажа със сигурност кое е от новата колекция и кое от старата  Embarassed
Благодаря   bouquet

# 536
Благодаря ви, съкровища безценни   bouquet

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:25 от Moringa

# 537
От Н&M забърсах за дребния блузка с къс ръкав на 5 лв. Много съм доволна, трикото е много меко и ми изглежда качествено. Има избор, но повече е за момиченца. Блузите са по 5 и по 10 лв, панталони и долнища на анцузи по 15 лв., по-дебели блузи на 20 лв.
И друг път съм вземала дрешки от там и съм доволна като качество от тях...

# 538
Вчера в ХМ, детското за момченца беше много оскъдно. По 5 лв. блузки нямаше, само едни не много хубави потници. Дано следващата седмица има ново зареждане.

# 539
Връщат ги на ръка  Peace преди седмица връщах една торба с неща и ми върнаха и стотинките даже на ръка. Само трябва да са с етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт