Намаления 2013 - пролет

• 99 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
А ние трябва да ходим на гости за нова къща - да знаете дали някъде, има намаление на хубави ... де да знам, например купи, или нещо покривка за маса, абе нещо подходящо
В немските магазини може да надникнеш... Не, че всичко е немско, но все нещо ще харесаш, има и много намалени, симпатични неща.
Във Fashion Gallery има намаление от днес до сряда   Включително Laughing
Всички детски дрешки за над 2 г., вкл. за 2-3 годинки - на 50 %, дамското - по 9 лева, има и 2 на цената на едно и дамски обувки на 50%. Обаче... така се зарових в детското, че за нищо друго не остана време...Mr. Green Взех дънкова ризка на сина ми за 6 лева и два чифта бермуди ръст 164 за по 7 лева, рокличка на девойката - за 10, блузка и ризка за по 4-5. Ама не успях да доразгледам. Пък и опашката беше огроооомна.
Така е, като пращат SMS-ите чак към 18.30... Crazy

# 616
Точно утре се канех да отида до Сердика, с надеждата, че Манго там ще е добре зареден Sad Не знам тези хора защо се отказаха от нашия пазар...

# 617
В МОЛ Пловдив също затвориха Mango ...  не съм особено голяма фенка на Mango, но сега въобще не останаха що-годе хубави магазини в града  Crossing Arms

# 618
И в Стара Загора затвориха Манго. Мислех, че поне в Пловдив е останал  Sad

# 619
  • Варна
И във Варна затвориха ! Naughty

# 620
  • София-Младост
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

Е кога успяха, точно преди десетина дни си напазарувах от намалението... Sad

# 621
Затвориха и Манго в Сердиката  Sad  Няма вече никъде Манго, освен на Витошка...така ми казаха...

Само там ли ще има? Или и тя е пред закриване? Confused

# 622
в кой друг мол Овиес нещата са като на Цариградско, мерси?  Hug

# 623
 По тв отново има реклама за  48h happy hour  в Техномаркет. Някой знае ли кога ще е?

В Еспри знае ли се кога ще има по -голямо намаление?

# 624

Само там ли ще има? Или и тя е пред закриване? Confused
Дано да не го закрият, но.... Като ходих преди две седмици имаше супер малко неща. Почти празен беше магазинът Sad От разпродажби винаги си пазарувам основно от тях.

# 625
И в Бургас затвориха Манго ...  Thinking

# 626
Обадих се в техномаркет. Нямало да има промоция, просто това им била нормалната реклама. Такъв беше отговорът!

# 627
  • София, България
в кой друг мол Овиес нещата са като на Цариградско, мерси?  Hug

И аз днес точно това се замислих, вчера ходих на Цариградско и много ми харесаха нещата, взех доста за децата. В Сити центъра имаше Овиезе, но не знам има ли го още  newsm78

Благодаря ви за идеите за дома, накрая взех кристална купа за салата, без намаление, защото много бяхме окъсняли.

За пореден път ми се затвърждава кофти впечатлението за ХМ, просто не знам какво ги държи на пазара - материите им са кофти, магазина им е подреден като за дрехи втора употреба, намаленията са направо дразнещи ... тука има, тука нема. В нормалните магазини - има един или два щанда с новата колекция, и другото е намалено ... а в ХМ трябва да си цял детектив, за да си откриеш нещо хубаво, че и намалено  Crossing Arms

# 628
радос, и аз споделям мнението ти за ХМ - от там нищо не съм купувала, за качеството, което предлагат, цените са високи. Разбира се има и евтини неща, може би затова винаги се чака с минути да се освободи някоя съблекалня... И винаги попадам на страшно намусени продавачки там  Whistling Лично аз много харесвам Страдивариус - хубави неща на прилични цени  Party

# 629
  • София, България
именно, и според мен цените са високи за качеството, което предлагат - според мен само името ги държи, но името са създали в държави, в които за стандарта, цените наистина са ниски. За нашия стандарт - не са ниски. Биха били добри цените, ако ги намалят както трябва, ама и това не правят. В много магазини, където качеството е в пъти по-високо - напр. Бенетон, Овиезе, Некст на намаление можеш да купиш неща на същите цени като в ХМ.

Напоследък гледам само детски работи и наблюденията ми са върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт