Намаления 2013 - пролет

• 99 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Berlin
На предното намаление -70% в ГАП мъжът ми се сдоби с 2 чифта панталони за по 30лв. Simple Smile Много беше доволен, но като цяло няма голям избор. Аз лично харесвам Old Navy - по-евтиния им вариант. Grinning

# 706
  • София
В Окайди на витрината пише -70%,но честно казано дрехите които гледах(а те не бяха малко) бяха основно с 50% намалени.ХМ в Мол България много обран.

# 707
В gap има ли нещо интересно?

Аз съм била в Щатите и тогава станах фен на Гап. И там беше скъпо, но явно заради стандарта не ми е правило впечатление. Откакто са го отворили в София съм ходила няколко пъти, все на намаления и не мога да си намеря нещо на наистина добра цена. Хубави неща, но дори и намалени са супер скъпи.

Абсолютно съм съгласна с теб. Не знам на какво се дължат тези цени. Дори в Англия цените са им доста прилични, но тук са убийстввени  #2gunfire

А къде има Old Navy ?

# 708
  • София
vitaminka , за кой пловдивски магазин става въпрос ? Simple Smile
temporary store.
Сега разбрах, че се води аутлет Simple Smile

# 709
temporary store.

Май говориш за Terra Nova - там има 80% в аутлетите (на "Витошка" и на "Граф Игнатиев") и се наричат temporary store. Това е инадписът на торбичките им - бели, с черни букви, нали?

Днес видях ДО 50% намаление в "Мария Магдалена" на "Стамболийски"- на дамските дрехи.

# 710
  • София
Не знам дали е достоверна информацията, но се говори, че Манго ще се отвори, този път  от собствениците.

Говорих вчера с колежката - вече никъде нямат магазин, окончателно се затворила нейната роднина.
Собствениците са казали, че ще помислят над варианта, те сами да си отворят магазин.

# 711
  • София
temporary store.

Май говориш за Terra Nova - там има 80% в аутлетите (на "Витошка" и на "Граф Игнатиев") и се наричат temporary store. Това е инадписът на торбичките им - бели, с черни букви, нали?
Дааа, имаше дрехи на теранова и калиопе (и още една марка, но забравих коя беше, мисля, че беше нещо от сорта на "KOE" )

# 712
  • Berlin
Old Navy няма тук.

# 713
  • София
Днес в сердика център имаше доста намаления, почти във всеки магазин. НМ бяха намалили още дрехите, имаше детски обувчици (мокасини) за по 5лв.
Кроп таун имаше -75%, забърсах бански горно за 7лв и долно за 5лв.
Тениски мъжки по 6лв имаше в кроп таун и в хаус.
Но, както казах, почти във всеки магазин имаше намаление над 40%, така че си заслужава обиколката Simple Smile

# 714
  • София
Момичета, знаете ли дали има намаления
на бански в Триумф или Спидо?

# 715
  • София, България
Пишете и ако попаднете на някакви изгодни стоки за първокласници  - раница например ... пък и друго ако видите  Wink

# 716
Пишете и ако попаднете на някакви изгодни стоки за първокласници  - раница например ... пък и друго ако видите  Wink

Аз пообиколих тук-там за ученически пособия, но още нищо няма  Tired Не знам какво чакат тези хора - септимври ли...Мразя да пазарувам в последния момент, когато и навалицата е голяма.
По тази причина напазарувах някои неща он-лайн  Wink

# 717
  • София
Днес си взех разни дрешки от намаленията в Капаска - има 50%, но сега вкъщи установих, че сакото ми е леко голямо, и искам да го върна. Имате ли представа дали може да се връщат там дрехи от намаления?

# 718
Да сте виждали някъде мъжки ризи и тениски, ама много големи номера?

# 719
  • София
Последно купувах от Уайкики, но голямо ровене падна. Удобството при тях е, че на етикета пише от кой до кой номер се предлага моделът, та поне знаеш дали има смисъл да търсиш. Питай и продавач- консултантите, защото от единия модел се оказа, че няма на щанда, а имаше в склада.

Общи условия

Активация на акаунт