Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Госпожата, той няма туитър  newsm78

Така де, и аз така знам ! Wink Нали се появи, че даже и копирано беше, негово съобщение в туитър. Явно някой пише от негово име. Laughing

# 496
Госпожата, той няма туитър  newsm78

Така де, и аз така знам ! Wink Нали се появи, че даже и копирано беше, негово съобщение в туитър. Явно някой пише от негово име. Laughing

Той в едно предаване каза, че не ползва мрежите за комуникация, затова знам, че няма нито ФБ, нито Туитър. То пък във Фейса има поне 100 дето пишат от негово име  Laughing Но факт е, че е подкрепил протеста. аз даже се притесних за тях  ooooh!

# 497
Спомням си, че и в едно интервю за някакво списание, също каза, че изобщо няма време за социалните мрежи и няма профили .  Peace

Радвам се, че се показа на улицата, защото хора като него, които са толкова известни и обичани от всички, имат много важна възпитателна и социална роля ! Аз съм сигурна, че той подкрепя протестите и стои зад каузата, но наистина е важно, хората да го видят сред тях и до тях !  Peace

# 498
Спомням си, че и в едно интервю за някакво списание, също каза, че изобщо няма време за социалните мрежи и няма профили .  Peace

Радвам се, че се показа на улицата, защото хора като него, които са толкова известни и обичани от всички, имат много важна възпитателна и социална роля ! Аз съм сигурна, че той подкрепя протестите и стои зад каузата, но наистина е важно, хората да го видят сред тях и до тях !  Peace

Много е важно да излязат хора с авторитет, защото на обикновените не им обръщат внимание.
Скрит текст:
Свекърва ми пък сега вдигна кръвно от притеснение за роднините в Измир  ooooh!

# 499
Ами, нормално е, Роминка ! Притеснява се, жената . В Измир също е доста напрегнато гледам . На мен ми се отложи и пътуването, за което говорихме, заради обстановката в Турция.
Надявам се, че до август, всичко ще е приключило, че да не ми пропадне и екскурзията ! Praynig
Много съм впечатлена от комшиите - такова активно гражданско присъствие и съзнание проявяват, че ние само можем да им завидим !  Peace

# 500
Така е, ние не успяхме да ги чуем навреме и тя си помисли какво ли не.
Турците, между другото, имат много будно гражданско общество, не само в този случай. Жалко за пътуването, ама като гледам и шопинг феста им ще пострада. Аз мисля, че до август ще се оправят нещата, иначе и ние няма да се приберем.

# 501
Дано ! Иска ми се, не само заради пътуването ми да се оправят ! Тези хора наистина заслужават да запазят това, което им даде преди време Ататюрк като граждански свободи и демократично управление, но и да направят така, щото тези свободи, да станат факт за всички, не само за жителите на големите градове .  Peace

# 502
Дано ! Иска ми се, не само заради пътуването ми да се оправят ! Тези хора наистина заслужават да запазят това, което им даде преди време Ататюрк като граждански свободи и демократично управление, но и да направят така, щото тези свободи, да станат факт за всички, не само за жителите на големите градове .  Peace

Ердоан прекали много, надявам се да се усети, щото не е глупав. Изкара Ататюрк пияница и какъв ли не, което не върви пред турското общество. Повечето боготворят Ататюрк и да посегнеш на него вече им идва в повече.

# 503

Ердоан прекали много, надявам се да се усети, щото не е глупав. Изкара Ататюрк пияница и какъв ли не, което не върви пред турското общество. Повечето боготворят Ататюрк и да посегнеш на него вече им идва в повече.

Винаги ми е правило впачетление, преклонението и възхитата, която демонстрират към Кемал Ататюрк. Peace Навсякъде, където съм била в Турция, предимно в големите им курорти, няма хотел или заведение, а и в магазините даже, където да няма поне един негов портрет . Съвсем заслужено, междувпрочем !  Peace

# 504
Добро утро ! Пожелавам ви слънчев и усмихнат четвъртък !   bouquet

# 505
Zdraveite!

Bravo na Kavanch newsm10

# 506
# 507
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug  Госпожата пратила ли си ми нещо ?
Нямам никакво известие от пощата.Ако съм
проблем пиши да знам.

# 508