Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Госпожата, винаги можеш да разчиташ! Hug

Стихотворението е много находчиво, страхотно е. И от мен една обява, руска:

Меняю совешенно нового мужа, в хорошем состоянии, на комнатную собачку, любой породъй (нямам еръй  на клавиатурата)

Надявам се да си се посмяла.
Laughing Peace
А у меня обе эсть ! Не меняю их ни за чем !   bouquet

# 631
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, винаги можеш да разчиташ! Hug

Стихотворението е много находчиво, страхотно е. И от мен една обява, руска:

Меняю совешенно нового мужа, в хорошем состоянии, на комнатную собачку, любой породъй (нямам еръй  на клавиатурата)

Надявам се да си се посмяла.
Laughing Peace
А у меня обе эсть ! Не меняю их ни за чем !   bouquet

Еми ти си щастливка, а въпросната рускиня явно смята, че ще е по-щастлива само с куче.

# 632
Госпожата,  Heart Eyes стискам палци всичко да мине по най-добрият начин. Скоро на бабата на моята приятелка й правиха операция по този повод и после имаше нужда само да има някой около нея, но ти си до майка ти, така че няма страшно! Стискам силно палци!  Praynig

# 633
Здравейте!

Джанъм,ще се оправите.Stiskam palci...

# 634
Ето, Госпожата, виж колко народ се събрахме! няма как да не мине добре  Hug

# 635
Благодаря от сърце, момичета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes Познавате ме и знаете, че за мен тази подкрепа, е наистина ценна ! Благодаря !   bouquet

# 636
Добро утро ! Да е хубав денят ви, дружки !  Hug

# 637
Добро утро.

KIVANC SAID THAT AFTER A LONG SUMMER VACATION,
 HE WILL READ THE SCRIPTS AND DECIDE.
Значи, все пак, е било само слух, че от януари ще запомне нов проект.  Peace

Hug Hug Hug

Може и да не, защото пише, че Къванч е казал, че след дълга лятна ваканция, ще прочете сценариите и ще реши. Peace

ГоспожатаHeart Eyes стискам палци всичко да е наред. Praynig

Хубав ден.  bouquet

# 638
Момичета,  Hug от все сърце балгодаря за стиснатите палчета и положителните мисли, които изпратихте !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:
За съжаление, дясното око, е почни неспасяемо, очното налягане е убийствено високо / цитирам двамата лекари, които я гледаха/, най- вероятно нищо няма да се прави там. Изписаха капки, които да го свалят, но ако не може с тях, ще трябва оперативно да го намалят, защото в противен случай, ще започнат болки и в окото и в главата. Добрата новина е, че лявото е сравнително добре и него ще го оперираме и според тях, зрението ще се възстанови в значителна степен, съобразно възрастта и, разбира се. Няма да вижда като 20 годишна, но ще е значително по- добре. Това е резултатът от днешния преглед ! Възхитена съм от отношението и на двете офталмоложки - толкова бяха внимателни и грижливи,  спокойно и с голям професионализъм обясниха ситуацията и възможните варианти, успокоиха майка, че и мен и така ! Дай Боже, повече такива лекари ! Praynig

Днес е Спасовден ! Да са честити всички именици и всички, които имат повод да почерпят !   bouquet

Скрит текст:
“Те ти булка, Спасовден!” Изразът се употребява, когато се случват неочаквани неща. Празнуват Спас, Спаска, Спасун, Спасена, Спасимир, Спасимира, Спасуна, Спасия, Сотир, Сотирка. Да са живи и здрави! Спасовден е четиридесетият ден след Великден. През тези 40 дена Христос останал на земята за да проповядва учението си и да подготви учениците си за апостолската дейност, след което ги събрал на Елеонската планина и отттам се възнесъл на небето. Според вярванията днес душите на мъртвите се прибират в гробовете и затова се извършват поминални обреди. Разказът на Елин Пелин “Спасова могила” е посветен на Спасовден. Има обичай на този ден “ходене по росен, самодивската билка”. Възнесение Господне е патронен празник на летци, шофьори и хора, които управляват превозни средства. Вярва се, че с божията благословия дадена в този ден, те ще пътуват по- леко.
Поверието гласи, че ако на Спасовден вали, годината ще е богата, а реколтата – добра...

Wink

# 639
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро и хубав ден навсички!
Ха да ни е честита богатата реколта, щото от сутринта вали.

Честито на който има имен ден!

Госпожата, радвам се че всичко е в норма при вас (при тези 87 г. на майка ти наистина е нормално, пък и с едно око човек се справя, все пак).

На всички ви желая хубав ден, нищо че е мрачен.

# 640
Светле, не сме много в норма, ама пак бива ! Важното сега, е да свалим налягането и да оправим после другото око.  Peace
Такъв дъжд се излива при мен в Младост, че реколтата трябва да е изобилна направо! Peace
Снежка,  Heart Eyes благодаря !   bouquet
Прочетох и аз, че казва, че като си почине хубаво, ще прочете предложените му сценарии и ще реши, но пак в същата статия, се казваше, че нов проект от януари, са само слухове . Thinking При всички положения, аз ще съм много щастлива, ако скоро имаме възможност да го гледаме отново и силно се надявам, че този път, ще чете внимателно сценария и ще смени, за малко поне, екипа ! Peace

# 641
Госпожата,  Heart Eyes много се радвам, че са ви успокоили. Важното е, че има начин! Обичам те!  Hug

# 642
Госпожата,  Heart Eyes много се радвам, че са ви успокоили. Важното е, че има начин! Обичам те!  Hug

Благодаря ти, мило ! И аз много те обичам !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 643

Откровено за мен

В сърцето на изгубения век,
 забравил за добро да се събуди,
 търкалям битието - жив човек,
 по-малко грешна и по малко луда.

Живея просто - четири за пет,
 като гнездо на свраки до комина,
 редя света в обратен словоред...
 Изобщо - диване и половина.

Но всеки ден посрещам като нов