Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 91

• 41 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на Госпожата за новата тема, за снимките и новините в нея, както и за красивите стихове!
Да ти е живо и здраво мамчето. Весел празник. Благодаря за почерпката.

# 61
Аби, благодаря ти от сърце !  newsm51

# 62
Отново първа награда за наш левент - най- добър актьор, за превъплащението му в ”Сънят на пеперудите” ! Party Party Party

Да му е честита наградата на Къванч! Много се радвам за него. Как се измъчи миличкият, за тази роля.   love001  love001  Само не разбрах откъде е тази награда, защото снощи е имало в Анталия официална церемония и за най-добър актьор е получил наградата Кенан Имирзалъоулу?

Вземам този колаж от старата тема, защото се влюбих в него.

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 09:14 от ABBYY

# 63
# 64

Аби,  Hug и аз не разбрах, честно казано !

Не се учудвам за наградата на Кенан, те ги редуват двамата !  Laughing
Въпреки, че имаше една анкета за най-добър актьор и до снощи Къванч беше на първо място, а след него беше един от турския вариант на “отчаяни съпруги“ .Кенан беше много назад !

# 65
 newsm51Прекрасен клип !!!   newsm51 newsm51 Любовта струи от всеки поглед и жест.  Heart Eyes
Aşk-ı Memnu си остава най-най-страхотният сериал. Ами, така си е.   Laughing
Тези анкети, дето ги пускат през ден са ми много съмнителни. Имам чувството, че екипите на отделен сериал си ги организират, гласуват около 1000 човека и анкетата приключва.
Ето тук се гласува от началото на годината и вижте колко хора са си дали гласа. Анкетата продължава до края на годината.

http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors

# 66
И аз съм на същото мнение, Аби ! Hug Затова никога не съм вярвала на рейтинги и резултати от подобни анкети, за мен е мажно, че в моята лична класация, Къванч е номер 1, както и ЗП !  Peace

# 67
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Честит празник на всички!

Първо да ви кажа,че забравих в по-предния си пост да се похваля,че се запознах най-сетне
с Госпожата,в София на много хубава среща.Както си я представях и си е много готина! Hug Hug

На всички именници-честито! Да им е живо и здраво името! Госпожата-да поздравиш майка си от мен!

На Къванч майка му прилича на шведка,а Джем пък много мургавел ми идва?
Той ми прилича на един актьор,ама сега не мога да се сетя кой....

Хубави и светли празници на всички! Hug Hug Heart Eyes

# 68
Редемче,  Heart Eyes Честит Празник и на теб и твоето голямо семейство !   bouquet
За мен беше чест и удоволствие да се запозная с човек като теб - голям, колкото Истанбул, със светла и добра душа ! Нищо, че се видяхме на живо за първи път, имах чувството, че те  познавам отдавна ! С нетърпение ще очаквам нови срещи !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Благодаря ти, ще предам поздравите на майка ми - аз и прочетох одеве една част и тя много се трогна. Peace

Хич не си приличат Киво и аби, нали ?! А бе, от нашето , по- хубаво НЕМА !  Crazy

# 69

Булката на бате да не е певица ? Thinking

# 70
# 71

Киво с най-малката сестра - Мелиса !  Peace Значи всички са били на сватбата !  Peace

# 72
Госпожата, да е жива и здрава майка ти!  Hug

И на всички останали, честита Цветница!

Да, булката е певица

# 73
 Hug

Госпожата, да е жива и здрава майка ти!    bouquet

Пожелавам на всички една светла седмица,изпълнена с много емоции!

# 74
Роминка, Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви от сърце !   bouquet
Не знаех, че булката на Джем е певица, благодаря !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт