Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
  • София
Здравейте! Аз съм си харесала тези боти на Marc Shoes http://www.javari.de/Marc%20Shoes%201%20409%2007-04%20t%20d%20mo … RL=%2Fmythings%2F

Въздържам се да ги поръчам, защото отзивите в Амазон са точно, че са уголемени с един номер и са за широк крак. Аз съм 37 номер и няма по-малки. А пък вие сега казвате, че са умалени. Явно има разлика от модел до модел. Моля, ако някой има наблюдения точно върху тези боти да сподели! Thinking

# 198
  • София
Имам проблем при поръчката, моля помогнете! Не разбирам къде бъркам. За втори път поръчвам. След първата поръчка изтрих данните за картата. Сега след въвеждане на данните от картата ми излиза надпис

* Bei Ihrer Bestellung ist ein kleines Problem aufgetreten (siehe unten).
    * Sie haben die Bankleitzahl nicht angegeben. Bitten tragen Sie die vollständige Bankleitzahl ein.

Съответно не мога да продължа по-нататък. Хванаха ме нервите и не знам къде бъркам.
Картата е същата.

Услях да пусна поръчката, ...и аз не знам как! Peace

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 10:56 от gerna

# 199
  • София
Kler, Gerna, защо не си редактирате постовете, ами един след друг ги публикувате ?Rolling Eyes

# 200
  • София
Вторият ми пост съм го редактирала. Но двата ми поста са със съвсем различна информация и за това сметнах, че е по-удачно да бъдат разделени.  Wink

# 201
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета, искам да дам положителен отзив за марката Scholl, по специално за ей тези чехлички, купени на 1 Март  Mr. Green

Днес ги обух за първи път, изключително удобна и комфортна обувка- отговарят си на номера точно.

# 202
  • Бг
Извинявам се, ако сте коментирали модела, но темата върви много бързо и не успявам да изчета всичко. Интересува ме този модел, че е много добре намален в момента
http://www.javari.de/brand/Amia/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin%3D … _4%26pageCode%3Dd
как е марката, дали си отговаря номера и изобщо някакви отзиви. Благодаря ви!

Мериана, по спомени от темата, Амиа са уголемени. Ако не бъркам Цъфс и Бижу бяха поръчвали и споделили, че са уголемени с половин номер.

# 203
Alexa_a, благодаря ти, че ме насочи.   bouquet Ще се поровя из коментарите на Бижу, ама тя колкото поръчва, доста работа ще ми отвори  Hug

# 204
  • София
merianna, ето това излиза с търсачката. Явно е до модел, защото са противоречиви мненията...

# 205
Eй, мацки мили, зарадвахте ме!  Hug И капризките уголемени, и амиите уголемени (евентуално) - ма няма по-щастлива от мен, зимните дето съм ги боцнала искам да ги нося с дебели чорапи, ДАНО наистина са уголемени, юххууу!
Да се похваля, дойдоха ми ECCO-тата, https://www.javari.de/dp/B006584VVA, адорабъл са, ша звинявате за играта на думи. Единствено ми идва наум "луксозна обувка" - супер са, а как ухаят... стоят удобно, усещам ги малко твърди на петата, но предполагам с носенето ще се отпуснат, звук не издават и са меки при стъпка... влюбих се, хахаха. Малко като ходене на медицински чехли е усещането, който се е качвал на хубави "Ромики" знае. А цвета е просто... нищо общо няма на живо - едно такова рижаво-кафяво, няма и да се опитвам да му търся чанта даже. Супер са, накратко, щастлива съм като идиот.

# 206
Alexa_a, благодаря ти, че ме насочи.   bouquet Ще се поровя из коментарите на Бижу, ама тя колкото поръчва, доста работа ще ми отвори  Hug
Аааа, не рови, ще кажа  Laughing  Този модел, който поръчах, 41 отговаряше на 42. Цял номер са уголемени според мен.
Ето тези са.

Камиче,  Joy Hug със здраве!

# 207
Имам проблем при поръчката, моля помогнете! Не разбирам къде бъркам. За втори път поръчвам. След първата поръчка изтрих данните за картата. Сега след въвеждане на данните от картата ми излиза надпис

* Bei Ihrer Bestellung ist ein kleines Problem aufgetreten (siehe unten).
    * Sie haben die Bankleitzahl nicht angegeben. Bitten tragen Sie die vollständige Bankleitzahl ein.

Съответно не мога да продължа по-нататък. Хванаха ме нервите и не знам къде бъркам.
Картата е същата.

Услях да пусна поръчката, ...и аз не знам как! Peace
Може би не си въвела 3-цифрения код на картата.  newsm78  Или на банката кода буквения.

# 208
  • София
Да се похваля, че вчера получих тези - http://www.javari.de/Rieker%2041485-62%20Damen%20Ballerinas%20wh … RL=%2Fmythings%2F. И мога да кажа - страхотно меки и удобни. Подметката е много мека, кожата също - все едно съм обула чорапче и стъпвам по памук. Simple Smile Много съм доволна, защото от доста време ги гледам и чак сега се наканих.
Да споделя и как ги получих - по пощата, донесоха ми ги на крака в офиса.  Crazy Голяма изненада беше, не знам дали от Джавари заплащат тази услуга или просто, защото ги поръчах на служебния си адрес и там носят всичко на място, защото е бизнес сграда. Доволна съм този път от доставката - на 22.04 изпратиха обувките и на 30.04 ги получих.

# 209
Всички ли обувки на Рийкер са така удобни?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт