Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разширя тесните обувки?
Какви са възможностите за връщане на артикули от Javari?
Как мога да проследя намаленията на артикули в JavaRi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разширя тесните обувки?
За да разширите тесните обувки, можете да използвате спрей за разширяване, който може да бъде намерен в магазини като Кауфланд. Освен това можете да използвате камера, като поставите обувки вътре за няколко часа, след което ги обуете и разтъпчете или да използвате специален спрей за отпускане, който се напръсква върху обувки преди обличане.
-
Какви са възможностите за връщане на артикули от Javari?
За да върнете артикул от Javari, трябва да подадете заявка за връщане през техния уебсайт и да изпратите артикула в рамките на 30 дни. Клиентите са отговорни за разходите за доставка, но могат да изберат най-икономичния вариант. След като артикулът бъде получен, Javari възстановява средствата на клиента.
-
Как мога да проследя намаленията на артикули в JavaRi?
-
Какви са възможностите за връщане на поръчана стока от Javari?
-
Как да определя размера на стелката за обувки?
Ще се поровя из коментарите на Бижу, ама тя колкото поръчва, доста работа ще ми отвори
Или на банката кода буквения.
Много съм доволна, защото от доста време ги гледам и чак сега се наканих.
Голяма изненада беше, не знам дали от Джавари заплащат тази услуга или просто, защото ги поръчах на служебния си адрес и там носят всичко на място, защото е бизнес сграда. Доволна съм този път от доставката - на 22.04 изпратиха обувките и на 30.04 ги получих.