Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 55 от 24.04 до 08.05.2013

• 26 584
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Търся мъжко портмоне и колан.Да сте поръчвали нещо изгодно?

# 241
Здравейте! Търся мъжко портмоне и колан.Да сте поръчвали нещо изгодно?
sasi6 взех за мен от тази марка Maitre портфейл по препоръка на Alexa_a и съм много доволна от кожата, така че препоръчвам и аз вече. До каква цена търсиш?
Аз пък си търся някакви сандали нисички или на лека платформа от естествена кожа , номер 39, но цените нещо ме стряскат. Ако ви попадне нещо казвайте моля   bouquet

# 242
Момичета има ли някакви действащи кодове по сайтовете?

Дойдоха сандалите на US Polo от Бай вип. С UPS. 37ми номер, стелка 24.3 см. Стават ми, страхотни са, сега си търсят чанта за другарче  Grinning - ярко червена. Имаше една в бай вип за около 70 евро естествена кожа, ама беше само с 1 дръжка и докато се наканя да я поръчам и тя свърши.
Ровенето продължава.
Търся и сандали за дъщеря ми, вече е проходила, носи 21 номер, но крачето й е пухкаво. Понеже няма никакви намаления, вероятно ще купуваме сандалите от тук, че да може да ги мерим, но ако мернете нещо на прилична цена, пускайте линковете  Hug

Пропуснах да спомена за номерацията на сандалите, понеже се коментира. Наистина по етикет им е сбъркана. Пише UK6 EU 37 - отговарят си на 37ми номер. Произведени в Румъния.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 11:21 от anbibian

# 243
  • sofia
И аз търся момчешки сандалки 20-21 номер, затворени пръсти!
Купихме тези дни едни гумени с една каишка отпред само и си вади крачето.

# 244
И аз търся момчешки сандалки 20-21 номер, затворени пръсти!
Купихме тези дни едни гумени с една каишка отпред само и си вади крачето.
Да, аз също предпочитам затворени пръсти, ако може да се регулират отпред също, но в същото време да са достатъчно изрязани да не й завре крачето вътре.
Какви гумени купихте? Аз мисля да й взема едни на Ипатенама евентуално по-нататък.

# 245
  • Sofia

Дойдоха сандалите на US Polo от Бай вип. С UPS. .....

От кой ВИП ти дойдоха с UPS? Имам едно яке от испанския, изпратено на 26ти април. Идея си нямам кога и къде да го чакам - в поръчката няма номер за проследяване  Crossing Arms Сори, че питам тук, но порових старите ти мнения и не можах да открия точно от кой са сандалите  Embarassed
Едит: намерих поста - 16 април от испанския????

# 246
  • Бургас
Имам нужда от съвет. Харесах тези джапанки http://www.javari.co.uk/Mens-Shoes-Sandals/s/ref=topnav_sd_sanda … _6%26pageCode%3Dd , но №11 има само тъмно сини и са 9,80п. В Амазон има и цветове и размери, но са 14п+доставка. Някой получавал ли ги е да каже дали си струват и дали евентуално ще заредят в Джавари други номера /от черните, коти търся има само 7и 12/ Да знам дали да чакам.

# 247
AniK, аз днес получих една рокля от испанския AmazonBuyVip, също поръчана на 26-ти април, в пощенския клон, като колетна пратка. За съжаление има 2 дефекта и ще се наложи да си кореспондираме със сайта.

# 248
  • Sofia
AniK, аз днес получих една рокля от испанския AmazonBuyVip, също поръчана на 26-ти април, в пощенския клон, като колетна пратка. За съжаление има 2 дефекта и ще се наложи да си кореспондираме със сайта.

Hug И аз се надявах за днес в пощенския клон, но нямаше нищо. Дано се разбереш лесно с тях  Praynig Мисля, че няма да имаш проблеми  Peace
sunny-n, наличните размери от черните в Амазон са от друг продавач, не Амазон. В амазон и джавари обикновени са налични едни и същи бройки от съответен цвят. В УК джавари отдавна не се е случвало нищо интересно. Ако са ти на зор, взимай сини Peace

# 249
  • София
Днес ходих в Централна поща да връщам едни боти. Като генерирах лейбъла ми даде отметка за безплатно връщане. Но.... началничката на пощата ми отказа безплатно връщане, нямала никакви инструкции, нищо не знаела. #Cussing out

# 250
  • Бургас
Благодаря ти Аник, не бях го забелязала това с различните продавачи и цветове.

# 251
Днес ходих в Централна поща да връщам едни боти. Като генерирах лейбъла ми даде отметка за безплатно връщане. Но.... началничката на пощата ми отказа безплатно връщане, нямала никакви инструкции, нищо не знаела. #Cussing out

Днес им е първи ден, надали са наясно.
А ти къде го генерира този лейбъл? Обичайния от javari ли?
Иначе аз на БП писах да питам от къде се разпечатва бланката за безплатно връщане, но още не са ми отговорили, а над 10 дни са минали от тогава. А в новината не беше написано ясно от къде да се разпечата и кой трябва да я осигури.

# 252

Дойдоха сандалите на US Polo от Бай вип. С UPS. .....

От кой ВИП ти дойдоха с UPS? Имам едно яке от испанския, изпратено на 26ти април. Идея си нямам кога и къде да го чакам - в поръчката няма номер за проследяване  Crossing Arms Сори, че питам тук, но порових старите ти мнения и не можах да открия точно от кой са сандалите  Embarassed
Едит: намерих поста - 16 април от испанския????
Да, преди доста време ги поръчах сандалите, но в поръчката си пишеше, че ще дойдат през май месец, а след като ги изпратиха ми пратиха мейл с номера за проследяване.

# 253
  • Sofia
Оказа се, че моят испански амазон ВИП е в UPS, които на 30ти април са правили опит за доставка, само че аз не съм разбрала, а цял ден си бях в къщи  Crossing Arms

# 254
  • Sofia
Някой случайно да е поръчвал от тези джапанки Calvin Klein , да ме ориентира в размерите. Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт