Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№2)

• 74 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • На черешатааа
Ето това рокле искам ,многоо при това  http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.389.5YUDu0&id=17128703010

# 31
никид, от какво идва разликата? От опаковка ли?

Как например да преценя колко ще ми е доставката на една тениска с мистъртао? По данните от сайта излиза една тениска 500гр  Rolling Eyes

Също така как преодолявате проблема с марките в Мистъртао? Когато си харесам някаква марка и има името й в описанието като дам да търси продукта по линк от таобао ми дава, че има бан на търсенето с такава марка. Как може да избегне това?

# 32
  • Ямбол
very nice виж на 1 стр,"моя"посредник,не взима пари на тегло,независимо колко си тежи му е 1 цената.

# 33
никид, от какво идва разликата? От опаковка ли?

Как например да преценя колко ще ми е доставката на една тениска с мистъртао? По данните от сайта излиза една тениска 500гр  Rolling Eyes

Също така как преодолявате проблема с марките в Мистъртао? Когато си харесам някаква марка и има името й в описанието като дам да търси продукта по линк от таобао ми дава, че има бан на търсенето с такава марка. Как може да избегне това?
Не ми се е случвало такова нещо. Може ли линк да видим?

# 34
Момичета, реших да направя поръчка от сайта, ще  рискувам Simple Smile Пробвах с alsotao.com понеже се плаща на един път, обаче за 1.600 кг. ми искат 30$ доставка, много ми се видя... Сега  писах на посредника  на никид, да видим той каква цена ще ми предложи.
Другото което е една и съща стока я намирам на най-различни цени, предполагам че продавачите са различни, но дали качеството е едно и също   newsm78

П.С Дълго се чудих как и дали да поръчвам от този сайт, благодарение на тази темичка ми станаха ясни много неща, благодарности на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 17:02 от бамбини

# 35
# 36
Късно е , но писах на модератор  Peace

# 37
снощи сайта не ме пускаше в кошницата,явно имаха проблем  #Cussing out
а днеска, чак сега се прибрах от работа

# 38
Може ли някой да каже от опит ориентировачно по колко тежат с опаковката
-1бр. тениска
-1бр. дънки
-1бр. суичър
-1 чифт обувки/маратонки/сандали

Мисля, че ще е полезно и за други, за да може да се изчисли колко приблизително ще излезе транспорта.
Отвори линка който аз дадох към албума ми - там има приблизителни грамове за различни неща Peace

# 39
Аз смятам да поръчам от посредника на Никид..сега се договаряме.Харесах си едно потниче http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.91.f4cCos&id=14630891400   и смятам да го поръчам излиза ми 9.93 с доставка,така ми писа Simple Smile Ако са повечко може да оферира за 8.20 някъде  В Мистертао ми излиза 2.45$ ама без доставка и комисионна то доставката е фрее амаа

# 40
8,28 $ излиза в мистъртао. Сложих му тегло 200 гр, едва ли един потник ще тежи повече.

# 41
8,28 $ излиза в мистъртао. Сложих му тегло 200 гр, едва ли един потник ще тежи повече.

еми не е голяма разлика Wink) Благодаря ти за изчислението   bouquet Peace новаци като ,мен се оплесквам малко,чудя се само сега с този на Никид или с Мистертао..аз искам по бързо да дойде,че най вероятно ще пътувам в края на май месец и....Simple Smile

# 42
И Китайчето и мистъртао ги пращат от едни и същи пощи, Божа работа е там кога ще ти дойдат Simple Smile Единствения начин, който не на огромна сума е през Сингапурските пощи. На мен батерията от там ми дойде за 5-6 дни. А и други момичета във форума са споделяли, че през тях е идвало бързо. Китайските пощи са бавни, но пък най-евтини. Сингапурските са с до 10 $ по-скъпи.

п.п. да напомня, че ако напишете име на referer ще получите 50 % отстъпка от комисионната на 1ва поръчка  Peace

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 00:57 от -True Blue-

# 43
И Китайчето и мистъртао ги пращат от едни и същи пощи, Божа работа е там кога ще ти дойдат Simple Smile Единствения начин, който не на огромна сума е през Сингапурските пощи. На мен батерията от там ми дойде за 5-6 дни. А и други момичета във форума са споделяли, че през тях е идвало бързо. Китайските пощи са бавни, но пък най-евтини. Сингапурските са с до 10 $ по-скъпи.

п.п. да напомня, че ако напишете име на referer ще получите 50 % отстъпка от комисионната на 1ва поръчка  Peace

това чрез Мистертао ли ако поръчам...извинявам се за невежеството хихиих

# 44
Да Simple Smile при регистрация. А ако питаш за Сингапурските пощи и на Китайчето можеш да му кажеш да ти го прати по тях. Него не съм го питала колко излизат, само ми каза, че са скъпи. Но не са чааак толкова по-скъпи от китайските.

Общи условия

Активация на акаунт