Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№2)

• 74 640
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
anisunshine а защо му се ядосваш,те не са негови нещата,които искаш,отнема време докато той се свърже с избрания от теб от линкове продавачи и се изясни наличност,това че нямат ония,,какво вини посредника?
Ами по-хубаво ли би било,да платиш в мистертао да речем и после да чакаш ....
Можеш да му канселираш разбира се,и аз съм отказвала неща,без проблем,парите се възстановяват за 7-10 дни в Алито.

# 721
Тук четох, че имаше момичета с проблем при плащането с виртуалната на БДСК. Сега писах на другия китаец на Никид да видим той какво ще каже. Дадох му линка и на двата часовника. Ако пусна от мистъртао кой магазин да дам се чудя... първия е с висок рейтинг, но китайчето твърди, че няма наличност. Втория не съм сигурна за рейтинга.... хвърлете един поглед:
http://item.taobao.com/item.htm?id=26999568587
Аз също неможах да платя с виртуалната на ДСК в Мистъртао и поръчах от Алсотао.Сега съм в очакване на първата си поръчка от Таобао.Китайчето на Никид беше казал,че няма налично от това което искам от Таобао,но аз въпреки това поръчах и се оказа че го има.От Алсотао ми изпратиха снимки с пратката.Ще дам отзиви като пристигне  Laughing

# 722
anisunshine а защо му се ядосваш,те не са негови нещата,които искаш,отнема време докато той се свърже с избрания от теб от линкове продавачи и се изясни наличност,това че нямат ония,,какво вини посредника?
Ами по-хубаво ли би било,да платиш в мистертао да речем и после да чакаш ....
Можеш да му канселираш разбира се,и аз съм отказвала неща,без проблем,парите се възстановяват за 7-10 дни в Алито.
В Мистъртао се връщат много бързо парите, както и тук мога да си позволя да не следя рейтинга на продавачите даже въобще не ме интересува:peace:.
REM - от Алсотао ми излиза по скъпо.За сега поне това, което съм поръчвала и съм го проверявала най изгодно ми излиза тук в Мистъртао, после Алиекспрес, но чакам поне месец и на горе:ooooh: и накрая Алсотао.Китайчето и мен ме излъга 2 пъти, а имаше налични Naughty

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 23:38 от Monikka

# 723
katrin77, якето е страхотно! Да си го носиш със здраве. Точно от тази марка исках и аз да поръчам, но си чакам първата поръчка от mistertao и тогава, ще се престраша. Това обаче, че е тежко малко ме разочарова. Казваш, че твоето изглежда добре, като на снимките! Супер! А кожата му хубава ли е? Отговаря ли си на размерите по-описание? Аз съм висока 173 и без малко 60кг, по принцип нося М, за връхни дрехи, но не искам да са ми къси ръкавите или колана да ми е над талията... Искам да ми е по мярка... Според теб, кой размер трябва да поръчам?

Аз съм си харесала това http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.30.rQcDvL&id=35086886756, но нещо не ми вдъхва доверие продавача.

Вие, какво, ще кажете?

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 22:50 от мишел

# 724
  • София
Никид аз се ядосвам не че е бавен. Артикула е подарък за Коледа, има време. Ядосвам се, че според мен не е честен. Искаше по-висока цена в началото, спазарихме се за по-ниска и накрая пак се опитва да я вдигне като обвинява, че търговеца в Таобао му иска по-висока цена, в което не вярвам, защото виждам цената.   Peace
Втория препоръчан от теб посредник не отговаря, така че явно поръчката ще минава през някой сайт. Аз също имам един китаец в  предвид, но ще го препоръчам едва, когато нещата ми пристигнат и са ок. Hug
Алсотао бързи ли са?

# 725
Здравейте бихте ли ми дали няколко линка с готини магазини в таобао с добри реплики или просто интересни неща..

Благодаря Ви предварително.

# 726
  • София
Канселирах поръчката при китайчето и поръчах през МистерТао. Надявам се всичко да ок, ще Ви кажа накрая имало ли е наличности или не. Стискайте палци всичко да ок.  Hug

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 15:27 от anisunshine

# 727
Здравейте момичета, може ли да ми кажете в кои сайт следите пратките си със Сингапурската поща

# 728
Здравейте момичета, може ли да ми кажете в кои сайт следите пратките си със Сингапурската поща
http://www.singpost.com/index.php
http://www.17track.net/index_en.shtml

# 729
Здравейте! Имам три пратки със Сингапурски пощи, като едната е пусната на 30.09.2013г., а другите 2 на 2.10.2013г. и все още ги няма по принцип до 10 дни идваха на някои случвало ли му се е такова забавяне

# 730
Здравейте! Имам три пратки със Сингапурски пощи, като едната е пусната на 30.09.2013г., а другите 2 на 2.10.2013г. и все още ги няма по принцип до 10 дни идваха на някои случвало ли му се е такова забавяне
Уцелила си празниците, затова. От 1 -7 октомври бяха в почивка пощите им. Сигурно затова ти се забавят.

# 731
Не е затова защото пратки, които са в сингапур от 12 и 13 октомври са вече при мен, а тази пратка която е била в Сингапур на 9 октомври още я няма

# 732
Здравейте може ли линкове плссс...тези които са си купували нещи яко

# 733
  • София
Такааа с моя казус... сега поръчката в MisterTao e refund. Нямам мейл, нищо, просто влезнах да проверя и го видях, няма и обяснения защо... Явно ще пускам през другия търговец, то се видя... читав ли е според Вас?
http://item.taobao.com/item.htm?id=26999568587

# 734
Здравейте извинявам се за глупавия въпрос, но за първи път пазарувам от този сайт. Когато проверя сингапурската си пратка ми излиза 22-10-2013    Despatched to overseas (Country code: BG). Това означава, че е в България нали? От къде да си я взема, понеже никой не ми е звънял

Общи условия

Активация на акаунт