Отговори
# 120
Алоха, сестри, бански обсъждате, пък моите вече са в багажа Crazy и утре ще правим на Ал сефтето на морето  Mr. Green Иначе и аз исках нов бански, че и цял, амаааа ще си нося старите Crossing Arms То добре поне, че ми стават де, ама как изглеждам в тях е съвсееем друг въпрос  ooooh! Триъгълници-горнище нося, ама то като гледам, само ММ си мисли, че има жена с големи ц..., че с моето скромно С направо ви дишам прахта, особено на Фери  Hug Харесват и моряшкия на Блонди и зеления на Белверде (ама без котвата ако може), но пък той си е за абсолютно невъзмутими ци...
Честита племенничка на Би-би Simple Smile! Искам и аз племенници, ама като гледам ...
Какви 4 хранения, какви 5 лева... Отдавна спрях да броя и смятам колко пъти яде/пие ... Ама твърдите са ни 1-2 само (понякога едното 'артисва) и изобщо ден с друг не си приличат  Crazy
Толкова засега, че толкова неподготвена за море май не съм тръгвала  Blush

Сиренето ми е много далеч, но май Хармоника се коментираше и ще помоля Диди да каже пак кои бяха карловските, в които нямало ... не помня какво   Embarassed и станаха ли бисквитките с ябълковото брашно, че имам и брашно от просо, от шипка и ... Хм конопа знае ли някой кога се въвежда  Mr. Green?

# 121
Привет Мамчета:)

Бют
- мерси за темичките (за всичките, в които не съм се разписвала за да ти благодаря) newsm51

Аз срам - не срам, от Коледа почнах да се разписвам по 2 пъти на тема, сега пък по веднъж на 2 теми Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ама си ви чета редовно през телефона....само дето все гоня и все не ви настигам  animal037 Ето сега пак тъъъъъъкмо ви догоних и пак заминаваме и пак ще ви изпусна #Silly

Прекрасни бебчета все гледам и във фейса и тук  love001

Биби - айде и тук да пожелая на племенницата ти да е жива и здрава и много обичана

Ние сме добре, ма'аме гащи по софийските улици и паркове:)Организираме си мини форумски срещички (като не успяваме да се организираме за по-голяма), ама повече от 2 дни в седмицата не мога да се задържа в квартала tooth Маги расте и хубавее  hahaha hahaha hahahaту е щастлива - ту пък не thumbsup От няколко дни приключих с кърменето и ми е много мъчно, но то към 6-тия месеца рязко намаля кърмата, а последните дни с 300 зора я карах Маги да суче и за 20 минути изсукваше 20-30 мл, въпреки, че я слагах на всяко ядене Confused Cry Cry
Никол също "слуша", но с променлив успех Joy В тази връзка Файвче Специално за теб и проблемите ти с каката поствам пак препоръките на психоложката в детската градина на Никол, които при нас работят:) Не очаквай чудеса, но доста се подобри при нас положението Hug
Скрит текст:
да и давам възможност д апомага, но не да й давам да го облича, а по-скоро да взема тя решения. Да избира това или онова боди да облечем на бебето, да купуваме заедно неща за бебето - пюренца, лъжички и т.н., като да оставям избора на нея и ВИНАГИ да купувам и по нещо за нея Naughty
-  ако тръгне да се сърди, че правя нещо с бебето (обличане, кърмене и т.н.) да и обяснявам, че и тя е била бебе и че и за нея така съм се грижела, по абсолютно същия начин, че тя за това е порастнала, а сега бебето има нужда от тези грижи Naughty
- да се старая да не ми проличава, ако ми е мъчно, че не ми стига времето за нея, защото ще го използва да за да се сърди и да прави истерии....т.е. по никакъв начин да не ми проличава, че имам и най-малко съмнение, че времето в което съм с  бебето е било за нея. Винаги да се държа така, сякаш това е най-нормалното нещо на света. Каза ми да се опитам да разбера, че и 5 деца да имам времето, което отделям да всичките ще е едновременно и достатъчно и недостатъчно, защото и 24 часа да отделяш на едното дете, то пак ще му е недостатъчно и че няма дете, което да смята, че времето с мама е достатъчно
- каза ми да се опитвам да я стимулирам да ме имитира. Аз като сменям памперс на бебето и тя да сменя памперс на някоя кукла. По този начин да й внушавам, че тя е голяма и самостоятелна и да е горда от този факт и че няма нужда аз да и сменям гащите....
- каза ми много да държа на това да и показвам, че което си е нейно си е нейно!!!! Да не се опитвам да и казвам, че ще трябва да си споделя игачките, защото този егоизъм сам си отминавал и че е най-добре в началото да я успокоявам, че никой няма да вземе нещо нейно...така, щяла първо да разбере, че бебето няма да ме отнеме от нея, и в един момент сама да почне да иска да му дава играчките си
- каза да внимам да не започне да се самонаранява...това било най-опасно при по-големите деца.
- каза, че може да очаквам да има регрес - в смисъл да почне да се напикава нощем, да иска да суче, да яде бебешки пюрета, но в никакъв случай да не и се карам. Това била нормална реакция в началото за да получи и тя поне толкова "внимание"/"време", колкото и бебето. Просто спокойно да и обяснявам, че благодарение на грижите, които сме полагали за нея тя сега е вече голяма и трябва да се гордее с това!!
- ако например не иска да излиза с баща си сама навън (ние се га го имаме този проблем, че без мен не мърда никъде) да им измисля нещо само тяхно си. И за да не е много трудно за бащата да е по-скоро нещо свързано с физически игри - каране на колело, кънки, пазаруване и т.н...

И понеже утре ще събирам багаж, а в Неделя сутринта заминаваме за 10 дни искам малко предварително да ви поздравя за Цветница и за моя имен ден тогава, въпреки че с ММ от 13 години спорим дали ми е имен ден. Според него трябвало да празнувам на деня на строители че буквално моето име е: кръгъл прозорец над източната главна фасада на готическа катедрала ooooh! аз пък искам да съ цвете и си празнувам на Цветница Crossing Arms Crossing Arms
та бъдете все така красиви, нежни и обичану, като цветята

2013-04-16_460_531d by bg_trinity, on Flickr

# 122
  • София
Хахахахаха, тринити, направо ме уби с деня на строителя  Laughing Laughing Laughing
Весели празници!

# 123
  • Варна
Тринити,
аааа, убийствена снимка Heart Eyes
Весели празници и на теб Simple Smile

# 124
Добриютро  Hug

Мама на Рош, Михи постна купона-промо във ФБ  Simple Smile

Лино, взимам от турците българско от Германия  Joy Joy Joy Или Булгарево, или в момента е Багази, почти не е солено. И двете са хубави  Simple Smile

Нашето лято приключи, времето пак се сговняса  Close Камелия тази нощ пропусна млякото, та пак ще махам едно хранене и ще връщам мляко  Crazy

# 125
Месечинке, аз взех някакво БИО от Балев, ама вече приключвам с био нещата  Mr. Green зеленчуци вече ще взимам от пазара  Blush
Тринити, страхотна снимка  Hug
Предварително честит ти имен ден тогава  Hug
и аз нямам търпение вече да идват празниците  Flutter

# 126
  • До морето
Тринити, много хубава снимка! Позволих си да копирам съветите към Файв и да ги пратя на "мащехата", че и те имат проблеми със сестра ми. Плаче на сън по цели нощи и сега ходят по психолози!

ВТД, това (подписа) го чух в един филм, точно когато забременях и бях прокървила малко и направо ми се наби в главата!!! Идеята е, че след много любови и любови, тъкмо когато си намерил истинската и голямата и си мислиш, че това е най- ценното, което имаш, от тази любов се ражда нещо още по- скъпоценно!

Биби, добре дошла в клуба на неспящите деца  Hug Самуил от около 2 седмици спи по 1 час на ден (общо). В добрите дни си играе и е послушен, в тройно критичните (които естествено са повече) реве по цял следобед!

Месечинке, аз взех на Маджаров краве в кутия! Много е хубаво! А маслото БиоПрезидент - 11лв  ooooh!

Айрънче, браво за морето, сега гледах прогнозите следващата седмица - дават го 29-30 градуса!

И аз ще стягам багажа, че в събота и неделя в Провадия имаме панаир/сбор! Това е светското събитие на сезона  Laughing много е хубаво, защото си е голяма традиция за града и всички се прибират. Кой където и да е, за панаира се прибира и градът е пълен с живот! Иначе там където са сергиите е голяма цигания, събират се всички роми от околията и миреше на кебапчета и захарен памук, ама аз до там не ходя  Laughing

Днес май ще се заформи хубава варненска среща Wink

# 127
Лелеее, не мога да ви догоняяяяяя  #Cussing out
Охх, за бански говорите, и аз трябва да си търся. Вчера взех на Ина един слънцезащитен крем, че е изгоряла по бузките, ръчичките и са черни, дето се държи за количката  Blush От моя чадър нищо не става, криви се накъде ли не  ooooh! И като я намазах с този крем, че като ми замириса на море, лелееее  Mr. Green

Маслото го въведох, утре почвам сиренето. Взех на Маджаров по БДС. Мисля да го въведа с елда с масло и сирене.

Ина от няколко дни отказва млякото, пие по малко, но пък се научи да пие вода  Mr. Green Ядем така:
7ч. - мляко;
10ч. - плод;
12ч. - месно или месно-зеленчуково пюре и после мляко;
16ч. - млечна каша;
20ч. - мляко;
2-3ч. - мляко.
Обаче понякога кашата е сутрин, а плода след обяд, май всеки ден е различен при нас  Mr. Green

Е, пак няма да си допиша, има аки и го усещам отдалече  Mr. Green
Хайде до по-късно  Hug

# 128
Ааа ние понеделник се връщаме хахаха... Ама ще топнем крак  Crazy
Чадър мисля да не взимам зя количката... За сенник се чудя, ама както се чудя, ще си се моткаме с шал цяло лято  Mr. Green
Оня ден Ал си метна нейде шапката и снощи поръчах на баща му да му вземе от сламените федори... Ами взел му е момичешката  Mr. Green, била по- свежа Wink!
Пловдивчанкиии след празниците има ли желаещ да ми прави компания за разходки в Пловдив, че до 11 май най-вероятно ще сме гостуващи с малчо Wink?

# 129
Хай, Хай  Heart Eyes
Иглуб, хаххаах, мИсо викаш  Laughing грешка, ама сте се досетили  Whistling
Напоследък правя много грешки, някои от тях не са писмени  Confused Оня ден излизам и си оставям ключовете на вратата от външната страна  Tired как не са ги взели или да ни ограбях, не знам  Confused На следващия ден пък забравих бисквитките на малката в печката и добре, че се сетих бързо и се върнах  ooooh!
Иначе за мИсото съвсем несъзнателно се научих да го казвам така, от едни приятелки пловдивчанки  Mr. Green
Блонди, искрено ти съчувствам и знам какво ти е   Hug волтарена много бързо облекчава, ама е много силен  Confused
Втория бански и на мен повече ми хареса, роклята също, обувките не са мой тип, въпреки, че имам такива, с такава платформа Hug
Белверде, хубав е банския, но и аз мисля, че е за по- малък бюст. Аз ако сложа такова нещо, трябва да ходя с ци*ите навън  Mr. Green
Аз си имам един бански от преди 2 години, много си го харесвам, ама надали ще го облека скоро  Cry
Фери, на мен ми харесва много това горнище, мисля, че и добре ще поддържа. Но за големина, не знам, всяка фирма си е различна  Thinking
Анита, какво ви е било, нещо съм изпуснала,  Hug радвам се, че скоро ще може да излизате  Hug
Абе, какви тези чадъри по 50 и кусур лева  ooooh!
Васе, Браво на Неско, зелен чесън  Grinning
Елси, защо така Крисито  Confused милата, кой знае какво и е било  Hug Hug
Тринити, чудни са децата, много хубава снимка  Heart Eyes

# 130
Тринити, благодаря за информацията, ще се възползвам от нея със сигурност. За кърменето - направила си каквото можеш, пък и вече Маги не е малка, може да яде много други неща.

Временно се позатри проблема, защото горката от кихане и кашляне няма време да мисли за други неща. Вчера ни беше ден за лекари - при личната с децата, аз при зъболекаря. Лазарета е отворен и при нас. Децата геройски понасят сиропите през 3-4 часа, кашлянето и екстрите. Яд ме е, че времето навън е прекрасно, а аз 2 не виждам за сън. Циркулирам между бюрото, масата в кухнята и леглото, ама другата седмица ако застудее веднага ще оздравея, по закона на Мърфи.

Весели предстоящи празници на всички!

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 10:52 от Five magnificent

# 131
  • софия
Хриси с 8,1т сме ама градината не е приела местоживеенето като критерий.

Васе мерси. Доре е Ивчо. Ние по Великден ще си идваме, но незнам дали ще успеем да се видим за малко. Гледам Несито се е хванал за зелено.

Бански избирате и на мен ми предстои ама и с малък бюст не е лесно.

Болните да оздравяват.

# 132
Хайде едно добро утро и от мен  Mr. Green
Би би,отразихте на лични Peace
Приятно изкарване на Айрънчето и Бг тринити  bouquet
Ооо,и Самимами ще купонясва -приятно и на теб Heart Eyes
Блонди,как са мИсата днес  Hug
Тарантулка,като само този чадър става на количката,ще дам 55лв,ко да прайшшш ooooh!

Този пост го пиша вече час...публикувам  Crossing Arms

# 133
АЙръни, Тринити, накъде ще отпрашвате? Ох как ми се пътува и на мен, ама ще е чак след Великден, свеки е направила вече програма  Joy ама да видим, че ако ме хванат лудите, може и да я разбъркам тая програма  Rolling Eyes
Тринити, много хубава снимка, аз седя и се чудя как ти е името  Crazy
ама предварително честит имен ден Simple Smile
Прищипаните, как сте?

# 134
Айрънче, много ясно  Mr. Green чакаме те с нетърпение, и да си изкараш хубаво на морето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт