Мен ме е срам да се покажа на плажа та ще видим какво ще измисля
Иначе банските,които публикувате са мноооого хубави 
Много кофти за банския, обаче като поръчваш по нета винаги има риск, аз затова не се престрашавам. Иначе има страхотни неща, но как да поръчам като нито знам дали размерът отговаря, нито имам представа как ще ми стои... За чадърите - моят е чиполино, наистина кофти се захваща, много ме дразни на моменти, но вече му хванах цаката и ще карам с него. А и го купувах малко на пожар и нямаше никакъв избор в магазина. Като ходим до Джъмбо може да видя техните и да взема един червен, да ми ходи на лятната количка, че моят е син.

Ако след тоз тормоз диета+ разходки+упражнения се сдобия с такова тяло,ще се възнаградя с такъв бански

Дано мине по-бързо 

Ако искаш и утре можем да изтръшкаме морската,ама аз ще се домъкна едва към 15:00 часа 
Ама явно само моят късмет такъв калпав,че не съм чула друга да се оплаква от КАМ
Нашият чадър е на Пег Перего-55лв

Дали да не дам воля на емоциите си и да си направя таверна

добре, че имам още кърма, че ако беше на адаптирано нямаше да му смогвам, а е качил само 400 гр.
Ама мъж ми явно не мисли така.Явно той ги вижда така

. Да не говорим, че Камелия ако е проходила може въобще да не иска да седи в нея. 

Ами аз до сега не съм си поръчвала дрехи по интернет, само едни маратонки от Спортсдирект, ама като в нашия прекрасен град няма от къде да си намеря свестен бански ... 

. Страшно ми въздейства и се захванах сериозно с моите.
. Браво, браво! Супер, че е спал - дано вече все така
И Дея я пробвахме днес с чесъна, но хич не разбра какво да го прави и не успях да разбера дали го харесва.
И аз така...\за бабините Вунини\
. Реших, че е случайно, но после така реагира и на другото. След това, колкото пъти минеха край нас и тя се гушкаше в мен
Може да звучи гадно, но се почувствах радостна, че прояви някаква емоция различна от досегашните бебешки истории.

Бобо обаче така го хващаше и въртеше, и по някое време изтръгваше че бързо ме отказа, да видим сега Криси как ще се справя, подозирам че ще си чеше венците беззъби на него, ама пак файда. 

Всеки луд с номера си. 

Препоръчани теми