Отговори
# 105
  • София
Хей момичета,вие на разходки не излизате ли  #Crazy
Не мога да ви догоня с такова темпо  Crazy
И Емма яде 4 пъти на ден:
09:00-мляко 240мл.
13:00-месо+зеленчуци
17:00-плодово пюре+каша/дует
21:00-мляко 240мл.
Аз за бански още не гледам.Не знам какъв да си взема,аз искам цял,ММ иска само долнище  hahaha Мен ме е срам да се покажа на плажа та ще видим какво ще измисля  Blush Иначе банските,които публикувате са мноооого хубави  Heart Eyes
Емма днес е с по-малко сополи.Дано отминат по-бързо.

# 106
  • Варна
Фери,
ам питай ме  Joy Много кофти за банския, обаче като поръчваш по нета винаги има риск, аз затова не се престрашавам. Иначе има страхотни неща, но как да поръчам като нито знам дали размерът отговаря, нито имам представа как ще ми стои... За чадърите - моят е чиполино, наистина кофти се захваща, много ме дразни на моменти, но вече му хванах цаката и ще карам с него. А и го купувах малко на пожар и нямаше никакъв избор в магазина. Като ходим до Джъмбо може да видя техните и да взема един червен, да ми ходи на лятната количка, че моят е син.
Тайра,
нашите часове са горе-долу същите, само дето между тях има N на брой кърмения, поцоквания, пийвания и т.н. Whistling
Анита,
супер, че вече е минало, поне този проблем го отметнахте Hug

# 107
Оххх,утрепана съм от миткане #Silly #Silly #Silly

Ауууу,Белверде,много як бански Peace Ако след тоз тормоз диета+ разходки+упражнения се сдобия с такова тяло,ще се възнаградя с такъв бански Crazy Crazy Crazy
Блонди,много неприятно ooooh! Дано мине по-бързо Hug
Ехе,Бютка,голяма разходка сте си спретнали...Ние само от 14:00-18:00 и после от 19:00-20:15  Mr. Green
А кой беше постнал промоцията на Хиполенд във Фейсбук newsm78 newsm78 newsm78

Калка,неделя съм на линия  Hug Ако искаш и утре можем да изтръшкаме морската,ама аз ще се домъкна едва към 15:00 часа  Blush
Пенелопе,да с този боклук сме #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ама явно само моят късмет такъв калпав,че не съм чула друга да се оплаква от КАМ Crossing Arms Нашият чадър е на Пег Перего-55лв  Sick Sick Sick

Имам едни чинии да мия newsm78 newsm78 newsm78 Дали да не дам воля на емоциите си и да си направя таверна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еее,Фери,ей сега ти завидя половината тема Joy Joy Joy Joy
Айде сега да завидя и на Тайра,че може да си позволи да е без Mr. Green
Аз ако се ударя само по долнище-еми всички деца ще се наредят при мен да играят на ластик с бабинините Вунини ц*ц* Mr. Green  smile3534 smile3534 smile3534
Хоп-троп,отивам да мия чинии Simple Smile

# 108
само моя ли клющьо яде по 1000 пъти на ден  Crazy

сутрин яде мляко
9-10 часа закуска
12-13 зеленчуково/месно пюре
15-17 плодово пюре/каша
18-19 мляко
21 мляко
23-00 мляко

и ако се събуди през нощта пак мляко  Crazy добре, че имам още кърма, че ако беше на адаптирано нямаше да му смогвам, а е качил само 400 гр.

# 109
  • Варна
Рошке,
ти пък де ходиш по нощите, че и дЕтитУ помъкнала Joy А сега не разбрах чиниите ще ги миеш ли или ще ги трошиш hahaha hahaha hahaha
Каква промоция има в Хиполенд?

# 110
  • София
Мама на Рош ми то и при мен е същата работа,затова и не искам да се пусна без  Whistling Ама мъж ми явно не мисли така.Явно той ги вижда така  bombs  hahaha
Еличка и малката понякога взе да се буд нощно време за млекце.Бебета са си още.Тогава не мога да я залъжа с биберон и надува гайдата докато не дойде млякото.
Аз имам проблем с малката.От няколко дена вечерно време като заспива трябва да съм в стаята иначе плаче.Не иска да я гушкам,просто да съм в стаята.не знам какво да я правя.Дори като се буди сутрин или когато и да е и ако реша да мина първо през тоалетната и тя плаче на умряло докато не се покажа на вратата  ooooh!

# 111
Блонди аз такава количка исках да купувам, дето им викаш чадър, но ММ не даде. мен ако питаш е идеална за почивка Peace. Да не говорим, че Камелия ако е проходила може въобще да не иска да седи в нея.
Абе как си купувате сутиени по интернет? Аз ако не примеря, не мога и не ми се занимава с връщане после. Иначе втория ми харесва повече
Самимами то и мойто пиле реве за още, но аз давам веднага след това вода за да разбере, че е свършило пюрето и го забаламосвам нещо Laughing После кърмя
Анита браво, че сe оправяте вече Hug
Аз въведох месото, пуешко с картоф и пащърнак. Даже не трепна, дали усети въобще вкуса на месото Whistling
Маслото реших да го вкарвам с готово пюре в началото. Обаче сиренето ще ми е проблемно. Блонди ти какво купуваш?

# 112
Месечинка,май ще останат за миене утре,че много се заблях в нета Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
Фери, аз по принцип като модел горнища харесвам точно този тип, който сега си показала. Тези триъгълните ми се струва, че не са за големи гърди. Предишният ми беше такъв с триъгълни чашки и никак не ми стоеше добре (понеже и моят балкон не е малък - е, не може да се мери с твоя, но все пак  Embarassed). Този определено е много як и ми се струва по-стабилен.  Peace
Белверде, и твоят е супер, обаче и бикините са много плитки!  Peace
Рошковата, направо се побърках да се хиля ...  hahaha
Лино, значи викаш по немските стандарти и Неско влиза в графата "огромен" ...  hahaha Ами аз до сега не съм си поръчвала дрехи по интернет, само едни маратонки от Спортсдирект, ама като в нашия прекрасен град няма от къде да си намеря свестен бански ...  ooooh!
И аз вкарах масълцето, сега мисля да му направя картоф с тиквичка, копър и сиренце!  Blush
А, вие давате корички за гризане, пък наш Неско си гризка зелен чесън. Като му го взема и вдига олелия!  Rolling Eyes

# 114
Бютка, страхотно заглавие  Heart Eyes  bouquet
Браво за килограмите  Peace . Страшно ми въздейства и се захванах сериозно с моите.

ВикТан, а ти ходеше ли на работа преди третото дете? Звучиш сякаш ти се занимаваш само с децата. Аз си мисля как ще се оправяме като се върна на работа...
Като ви чета какви ядки и зърна взимате, какви пюрета правите, имам чувството, че аз не съм добра майка  Blush
  Ходех си на работа. Сутрин разнасях децата на градина, вечер ММ ги прибираше. Аз бързах да се прибера, че той отива на работа и така....всичко по часовник. Сега може би той ще ги води, защото градината и училището са близо до нас \преди бяха в другия край на града\, за да мога аз на спокойствие да се оправя.
И между другото - подадох документите на Дея за яслата и живот и здраве, Септември всеки си поема ангажиментите.
По второто - и аз не взимам по сто зърна, ядки и т.н. Готвя за Дейката каквото реша за деня, без някакъв конкретен план и със стандартните продукти - както се храним всички вкъщи \според възрастта и естествено\. Избягвам да взимам готови пюрета, защото си представям какво ще ми е на мен, ако се храня с консерви  Laughing
Честита ти племенничка. Да е жива и здрава.

Фери, даже мен ме би с тези размери \аз съм 75D сега въпреки, че малко ми стяга  Mr. Green. Иначе чашка С горе-долу става.\

Малееее, Васето, Неско голям мъж  #Crazy . Браво, браво! Супер, че е спал - дано вече все така  Praynig И Дея я пробвахме днес с чесъна, но хич не разбра какво да го прави и не успях да разбера дали го харесва.

Тефи, аз не ползвам чадър. И с БАТКИТЕ не съм ползвала. Дечко е все права в количката и няма полза от чадъра. Но количката, с която съм пази сянка добре.

Сами, чак сега видях подписа ти  Embarassed . Страхотен е и напълно в унисон със заглавието на темичката.

АнитаHug

Мама на Рошhahaha  И аз така...\за бабините Вунини\

Тайра, важно е МЪЖ ти как ги вижда. Щом той ги вижда добре, значи 90 % ще ги видят така  Laughing

Днес на вилата открих, че Дея я е страх от кучетата. Верно, че са големи, но нито я лаят, нито и обръщат внимание. Но като видя едното и като писна  ooooh!. Реших, че е случайно, но после така реагира и на другото. След това, колкото пъти минеха край нас и тя се гушкаше в мен  Heart Eyes Може да звучи гадно, но се почувствах радостна, че прояви някаква емоция различна от досегашните бебешки истории.

# 115
Попрочетох малко от тази тема, но май е редно да поспя, че утре пак ще съм ударен самолет...
Та набързо само да честитя на Биби племенничката с прекрасно име Боряна! (ехх и аз си го бях харесала, ма много бобита щяха да ми станат) , на Калка също честито!

Криси днес имаше най-ревливия ден в живота си, спа 20 минути преди обяд и 10 мин следобяд, през останалото време рева... не знам какво беше това чудо, нито на ръце, нито в количка, сменях позиция нон стоп, пропуснах бебешкото парти в парка....изобщоооо  ooooh! ooooh! Tired
И като ви чета за какви количества храна говорите...  Shocked Rolling Eyes, тя продължава да не яде повече от 80 грама, често и толкоз не ще... Ама и аз съвсем не се трогвам и сега викам да се попритесня малко  Blush

Ох искам и аз бански, добре че ми напомнихте. Блонди много е як този. Peace

Чадъра ми си седи в опаковката още... всеки ден го забравям  Whistling Бобо обаче така го хващаше и въртеше, и по някое време изтръгваше че бързо ме отказа, да видим сега Криси как ще се справя, подозирам че ще си чеше венците беззъби на него, ама пак файда.  Wink

Айде ще се опитам да спя, ма тая луна много ми се блещи тука... да видим  ku-ku

# 116
Ейй, Белверде супер бански, ама на тая май като са я пооправили на фотошопа и пъпа са и скрили  Joy Joy
Сънувах, че си купувам Макларън, хаха  hahaha
Някаква промоция беше, и то в магазина до нас, дето по принцип е фризьорски салон  Mr. Green
Месечинке, и аз мислех маслото преди сиренето, после нали оная каза сиренето преди маслото, ама домашното сирене ще вземем май в неделя, та мисля днес да вкарам маслото и утре  Mr. Green

# 117
Белверде, вземай банския, за мен тялото ако може  Joy
Ох, ама и аз бива да се огледам за бански.

Аз пък ограничавам твърдата храна, защото искам да суче  Rolling Eyes Хапва 2-3 пъти на ден пурички, каквито има, плюс месце или коричка, или оризовка. И пак ми се струва, че малко суче, щото не ми виси на гърдите непрекъснато  Crazy  Всеки луд с номера си.

Елсън, надявам се на Криси да й е минало вече и това да е било.

# 118
  • Варна
Какво сирене ще дадете (или дадохте)? Знам, че май се коментираше, но нито една марка не съм запомнила, помня, че маслото беше Президент Rolling Eyes

# 119
  • София
Много благодаря отново на всички за пожеланията за Борянка! Simple Smile
Мамо на Рош, питах те каква ти е диетата ама сигурно не си видяла Simple Smile
ВикТан, ти ходеше ли на работа преди да родиш трето? Питам, защото както ми се иска да имам трето и като те слушам, не знам как бих се справила, пък и на работа да ходя...
Пак много се втелясвате с това захранване - сирене или масло първо. Какво значение има, щом детето е добре. Изобщо не съм се и замислила кое първо, вече дадох сиренце Simple Smile
Диони, пиши ми на лични имената си във фб или мейл, за да те включа Simple Smile
Сашони нещо май не харесва много месото. Последните седмици не се е изкефил нито на заешко, нито на пуешко, нито на телешко. Спи все по-малко - вчера имаше общо 1 час за целия ден, обиколих няколко пъти квартала, беше на косъм да заспи привечер, но не и не. Има и такива дни, какво да се прави.
Желая ви усмивкииии  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт