Отговори
# 90
Сами, много ти благодаря, следващият път директно на ЛС, да не досаждам тук  Heart Eyes

И моите гледат настрани. Поне преди. Вече надзъртат и надолу  Sly

# 91
  • София
Блонди, и аз съм за вторият Peace А ти не носиш ли злато, тези сребристи неща по роклята ще ти ходят ли, или ще си сложиш нещо сребърно? Иначе роклята е супер, обувките не са мой тип Blush, но знам, че ти харесваш платформи  Hug А защо не сложиш един тънък и висок ток Twisted Evil И аз ще съм с танка и хич не ми пука Crossing Arms Само като ходим на море, няма да сме с нея, а ще взема на заем една Чико Трио, не че много ми харесва, но такава имаме свободна Simple Smile
Калка, честито и браво на смелия татко  #Crazy Laughing Hug

# 92
Мм, днес от 11 до 20 часа на разходка  Heart Eyes
Диони, ти тепърва ще се присъединяваш, ние вече трием  Joy Joy
бъзикам се де, а за кг-те, 11 съм свалила досега  Hug другите 9 след раждането  Crazy
Блонди, разкошнаааааааааааааааа рокля  Heart Eyes и обувките много ми харесват  Heart Eyes за сутиените - последния определено  Hug и недей да питаш Лошичката на лични, и на нас ни е в полза  Mr. Green
Анди напоследък неще да яде много обедното, има няма 100 гр да изяжда, някой път по 170, може би месото не му допада не знам, нали у го вкарвам 3 дни последователно, та от утре ще видя как ще е с яденето  Flutter

# 93
  • До морето
Не ми казахте за сиренето, утре ще е трети ден масло, мога ли да сложа и сирене? Или да поизчакам още ден-два?

Блонди Hug

# 94
  • София
Сами, можеш Hug

# 95
  • Варна
СамиМами,
още съм пресипнала, но определено другото мина. Аз си ходя всеки ден в морската, но ме беше страх досега да ви се обаждам. Утре може да ти дрънна като тръгвам натам.
Борката пък се разтреперва като види коластрата дето му я давам за имунитет Joy Ама дозата е само по 5 мл на ден, вчера като разбра, че свърши чак ревна завалийката hahaha
Момичета,
като вкарвахте овеса 10 дни нищо ново ли не въвеждахте?

# 96
  • София
Месечинке, аз нищо не въведох през това време, но сега мисля да минавам към маслото Simple Smile
И аз си харесах бански  Crazy, но как ли ще ми стои   Joy

# 97
Ейц,  Белверде newsm53. Супер е !

# 98
Белверде, жесток е. Ама тая котва да не запокити банския надолу и да зарадваш мъжете по ивицата  Joy Такова горнище не е ли за малки цицки  Flutter

На тъничък ток ти ходи, аз ще се пречукам  hahaha А и идеята ми за обувките беше да стават и за дънки после, че ако са супер строго официални (както и роклята избирах по-спортно-елегантна) няма къде да ги обуя после  Crazy

Злато нося, ама ще го мисля за бижутата, нямам сребърни, ама нещо от мам ще заема  Simple Smile

Сами, вкарвай  Hug

Ние хапнахме цър-пър навън и ММ нещо ме стресна Камелия да не пипнела въглените и аз рязко се завъртях да я видя и някакво мисо и на мен ми се прищипа  Mr. Green отзад на плешката, сега и двете ми ръце са като сакати, главата и нея не мога да завъртя, ужас  ooooh!

# 99
  • Варна
Ау, Блонди, много кофти. Пиеш ли нещо, мисля, че ибупрофен и вит. Б помагат в такива случаи.
Момичета, още едно питане - всички ли вкарвате първо маслото и после сиренето?

# 100
  • София
Месечинке, май повечето така процедират Flutter
Блонди, кофти за травмите, дано бързо се оправяш Hug А за банския - не знам дали е за малки (не съм имала никога подобен тип горнище), но със сигурност май ще ги сплесква, и няма да ги повдига, иначе дизайна е жесток, на Виктория Сикрет е  Twisted Evil

# 101
  • Варна
Ами и аз така си бях решила, но в темата за захранването ме разубедиха, че правилно било сиренето да е първо. И айде пак чуденка, абе аз да не съм Везни под прикритие?

# 102
... се завъртях да я видя и някакво мисо и на мен ми се прищипа  Mr. Green отзад на плешката, сега и двете ми ръце са като сакати, главата и нея не мога да завъртя, ужас  ooooh!

Ох ще ме утрепете с това мИсо Joy hahaha Блонди не става ли с едно хубаво намачкване от мъжа ти Crazy

Аз нали по грешка вкарах маслото, сега вкарвам сиренето, харесва му на хайвана hahaha hahaha hahaha
Тая вечер ми е много лигаво Crazy

# 103
  • Враца
Ами и аз така си бях решила, но в темата за захранването ме разубедиха, че правилно било сиренето да е първо. И айде пак чуденка, абе аз да не съм Везни под прикритие?
Ти не разбра ли, че момичетата тук са по-вещи от тези в темата за захранването, какво правиш там?  hahaha

Моят бански пристигна XXL и пак ми е малко горнището.  newsm45 Ще се гръмна!  Banghead Ще го подарявам на майка ми или на сестра ми, не знам.
Скрит текст:
Гледах и този , от спортсдирект, дали ако си поръчам XXL наистина ще е XXL, че тоя дето получих днес изглежда повече да е L или XL най-много. Пък и новия дето си харесах може би по-добре ще стои на огромните ми гърди, а? Как мислите?  newsm78

Някой беше споменал за чадър на Чиполино, е по-голям боклук аз не познавам (чадъра де)!  ooooh! Много тъпо се захваща и е много смотан, няма нищо хубаво в него, даже и гадна материя е, да не говорим колко е грозен!

# 104
  • София
Привет от лазарета. Mr. Green Вече сме по-добре. Наложи се да включим и тежката артилерия - антибиотик, понеже малката много лошо кашляше и гърлото беше огнено червено, та от там вдигаше и високата Т. Иначе обрива вече завяхва и карантината мина, та ще можем да излизаме. Добре че живеем в къща та не изпускаме хубавото време, но друго си е в парка с компания, най-вече за мама.
И отчет от днес 10.100кг. и 69см. Със захранването изоставам, но ще трябва да изчакам още седмица за всеки случай.

Биби честита ви Боряна. Да е много здрава и щастлива.

Бюти страхотно заглавие.   bouquet

Блонди страхотен тоалет. Ще чакаме снимки, колко си пленителна.  Simple Smile

Засега толкоз. Лека и спяща нощ.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт