Отговори
# 75
  • софия
Да се разпиша и аз.

Бюти страхотно заглавие.

И ние по цял ден сме по разходки. Само ви прочитам набързо.То няма и какво да пиша де.

Замислям се и аз за чадърче, ама и аз с количката трябва да ходя.
Да се похваля. Смених си количката с тази http://xn--h1aaebdr9d.com/2012/%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D … 0%B0-vayo-espiro/. Много ми е удобна.

А от чашите и ние се сдобихме с 4.

# 76
  • До морето
Диди, Мидената ферма е на Дълбока, Мидената къща е на алеята във Варна  Laughing И на двете има миди, ама на фермата са по- хубави  hahaha hahaha hahaha Мери, не дойдохме, щото аз забравих да кажа на Койчева  Embarassed Аз нали припивах Сами и бях настрани и като го приспах вече бях забравила. Сетих се сигурно след 2 часа  Embarassed Embarassed Embarassed

Чадър и аз нямам, но днес Самито се сдоби с шапка с козирка, понеже майка му е много умна и излезе без да му вземе шапка, та после купувахме от центъра  Rolling Eyes

За сухарите разбрах, ама сега друг въпрос имам- мойто дете изяжда по около 200 гр. пюре на обяд и реве за още. Вече 2 дни му давам и половината (75гр.) плодово, което му нося за следобяд. Това не е ли много? Вашите по колко ядат, да му увеличавам ли зеленчуковото? Отделно, че е ял в 13:30 и сега по принцип трябва да му дам плодово пюре (125гр.), ама той не се засища и пак търси още? Как ще го изхранвам това дете, не знам, да ми е жив и здрав  Heart Eyes Нещо не мога да му измисля меню за деня  ooooh!

Оф, забравих да купя списанието

# 77
  • Бургас
Не мога да ви настигна и това е ooooh!
Биби, честита ти племенничка. И аз от 10 дни съм леля за втори път. А най-интересното е, че племенника ми беше изроден от татко си. Слава богу справил се е прекрасно Joy.
Банския на Блонди много ми хареса. Днес на плажУ в Бургас имаше плажуващи.
Мидената ферма много я харесвам. И тъй като имаме къща в Каварна от време на време ходим (на две-три години Mr. Green)
Виктор расте и хубавее Crazy. И той е порядъчно черен ама така ще е.
Мацки от Бургас кога казахте ще се видим Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 17:08 от kalka

# 78
  • Обетованата земя
Ааа, аз пак чела, недочела  hahaha Мидената къща я знам да, дето преди беше сладоледената къща.  Mr. Green И аз викам брей, чак на мидената ферма си правите срещите.  hahaha
Калка, честито и на теб! Леле, смел татко.  Crazy

# 79
Диди, по твоя идея спретнах за обяд на Камелия елда с масло и сирене и зеленчуци, тя обаче беше потресена  hahaha та изпи шише мляко вместо това.

Калка, радвам се, че ти харесва, че още обмислям, ама ми се струва свежарски  Blush Браво на таткото и честита хубава новина и при вас  Hug

Сами, Камелия от няколко дни яде каша по 250, понякога дори 300, ако е огладняла повечко  Crazy Давай му на Сами, щом му се яде, то расте детето  Hug

Росиж, много е хубава количката  Hug Само аз ли ще си карам танка лятото, че и по самолета ще го влача  ooooh! хич не ми се ще, обаче ММ не иска да чуе да купува друга количка. А и в София имаме едно чадърче от Криско, ама съвсем чадърче  hahaha Подобно на това, ама по-мизерно  Mr. Green ще стане за морето.  Rolling Eyes

Роклята и обувките за сватбата ги измислих  Blush Сега имам питане за сутиен като модел, този или този. Не съм носила тип като първия и ме притеснява това изнесеното нагоре да не приплесква гърдите, не е ли малко бабешко?  newsm78

Гладна съм, отивам да ям домати и да си чета  Tired

А, Белверде, Диди, честити ви малки фотомодели, да спечелят  Hug

# 80
  • софия
Блонди втория ми харесва на мен поне. А роклята и обувките са трепач. После да пуснеш снимки.

А за количката старата направо я продадох.

И Ивчето яде понякога 250 - 300 каша.

Заключиха системата за детски градини и ясли и ние 100% сме приети. Сега остава да се разбера с директорката да го пусна възможно най - късно.

# 81
Нашата разходка днес приключи доста по-рано. След като поскача по всички пейки из квартала, Ицето не успя да заспи в количката, орева всичко и се прибрахме. Сега се е пльоснал посредата на спалнята и спиии ...
penelope86, каква дълга и фина мадама си имаш  Heart Eyes
СамиМами, и ние ядем по 200 гр. зеленчуково на обяд, но после винаги суче и май тогава си дояжда. Следобяд яде някаква каша с плодово пюре. Другите му хранения са млечни засега. Още не съм вкарала трето твърдо ядене. Можеш да пробваш да му увеличиш малко порциите и да видиш как ще реагира.
kalka, аз предлагам бургаската срещичка да е между 1 и 6 май, че да мога и аз да се присъединя  Mr. Green Честит племенник! Да е жив и здрав!
Блонди, и аз ще съм с "танка" лятото. Доволна съм си от количката и не ми се сменя. Роклята е чудесна, за обувките - аз просто не обичам модели с такава платформа, но се връзват много добре с роклята. Сутиените и двата са хубави, зависи на теб кой ще ти е удобен, аз не виждам нищо бабешко  Hug
rosij, браво за градините. Ние май няма да се класираме. С колко точки сте?

# 82
Ауууу, много ви ядат децата, бе! То не, че ако му дам 200 гр. на Неско няма да ги изяде, но умишлено не го правя. И пак е 10 кила и кусур. Все още не му давам цяло бурканче (190 гр.), а някъде около 2/3, не знам на колко грама се равнява, но много държа да си доцоква след това и си мисля, че ако му е повече твърдата храна няма да иска кърмичка ...  Rolling Eyes
Калка, честито и на теб! Верно ли? Разкажи повече ако имаш време и желание, разбира се!  Peace
Роси, честита количка! И за яслата. Удобна ли е? Как е Ивчо? Hug
Блонди, и на мен вторият ми харесва повече! Ама и тоалетчето е супер!  Peace
И ние днес сме цял ден навън, аз даже май изгорях, ама такава жега е, а все още виждам хора с якета и пуловери ...  #Crazy  Излизахме преди обяд да видя в Била пюретата, ама ми се сториха скъпички тези Семпер и се отказах да взема. После пак излизахме и сега чакам ММ да се върне от село и да отпрашваме пак ... Но не го храня навън, прибираме се за манджата!  Peace

# 83
  • До морето
Васе, ми мойто не ще да доцоцва  Laughing реве за пюре, затова минах на големи бурканчета. Ама сега и това не му стига. Аз вече кърмя само през нощта и сутрин докато е сънен и вечер за приспиване, останалото е твърда храна! Бухам мляко навсякъде, уж да няма заместено, ама.....

Блонди, и двата сутиена са хубави (аз като специалист да се изкажа  Blush), но ако си само по сутиен  Laughing Много са красиви! Обаче за тази рокля ми се струва, че не са подходящи. Материята на роклята май е много тънка и ми се струва, че дантелата ще се отбелязва. Всъщност вторият може и да стане   Wink

Диди, викаш гъзарки сме,а? На мидената ферма си чукаме срещите  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох, разправям на ММ за съня, дето съм забравила да въведа Данонино и той вика "Ми ти що не си го въвела?", аз се хиля и му обяснявам" Не, бе то не се въвежда сега", а той изнервен вече "Е, като не се въвежда, хората що казват, че си закъсняла? Щом са ти обърнали внимание, че си закъсняла, явно си закъсняла"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мъжка му работа  Laughing

ПП. Запознахмме се и с Коралче и Кристиян днес  Hug Оказа се, че с нейната приятелка сме раждали заедно, т.е. тя раждаше последната вечер като бях в болницата и всички на ВИП- а "раждахме" с нея, щото голямо викане падна  hahaha

# 84
Обаче за тази рокля ми се струва, че не са подходящи. Материята на роклята май е много тънка и ми се струва, че дантелата ще се отбелязва.

ooooh! За това пък изобщо не помислих.  Embarassed Много благодаря за мненията, голяма помощ сте ми  Heart Eyes

# 85
Обаче за тази рокля ми се струва, че не са подходящи. Материята на роклята май е много тънка и ми се струва, че дантелата ще се отбелязва.

ooooh! За това пък изобщо не помислих.  Embarassed Много благодаря за мненията, голяма помощ сте ми  Heart Eyes

Да, и аз щях тъкмо да пиша, че ти трябва гладък сутиен за тазои рокля, от тези за тениски, без шев по средата даже. Като първия и третия тук

# 86
 Блонди, много хубава рокля и обувки, да прави са за сутиена, на мен не би ми хрумнало, според мен трябва да повдига най-много гърдите, да изглеждат колкото се може по-големи, така се прикрива корем, като моя, вниманието остава на бюста, хихихи, ти пък си без корем хихи Simple Smile

# 87
 smile3538

Разногледа станах  Crazy Изборът се сведе до този (пак има някакви финтифлюшки) или този  Crazy

Другите или имат широко по средата, много го мразя, или са с гел чашките, или дантели или хубав модел, но много евтини, което ме навежда на мисълта, че като си вдигна ръцете циците ми ще се изсипят отдолу Rolling Eyes

Миланова, коремът е първото място, на което дебеля  Tired Имам и още как  Joy

# 88
  • Варна
Ауууу, много ви ядат децата, бе! То не, че ако му дам 200 гр. на Неско няма да ги изяде, но умишлено не го правя. И пак е 10 кила и кусур. Все още не му давам цяло бурканче (190 гр.), а някъде около 2/3, не знам на колко грама се равнява, но много държа да си доцоква след това и си мисля, че ако му е повече твърдата храна няма да иска кърмичка ...  Rolling Eyes
И аз от тази гледна точка не давам повече Rolling Eyes Чак се притесних, много малко ли му давам? Около 120-130 грама на ядене му е твърдата храна. Нали уж не трябва да се замества хранене, ако изяде повече няма да остане място за мляко Rolling Eyes
Блонди,
страшен тоалет Heart Eyes За сутиените - на мен ми изглеждат горе-долу еднакви като кройка, демек харесват ми Laughing

# 89
  • До морето
Блонди, вторият  Peace Тези, които са с парче по средата, по принцип са за жени с по- малък бюст, който гледа настрани като моя. Ти, доколкото съм запозната  Laughing , нямаш нужда от такъв

Месечинке, ти не оздравя ли, бе? Айде на разходка  Laughing За храненето не даваш, ама като реве с пълно гърло и направо се разтреперва като види бурканчето, какво ще правиш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт