Отговори
# 660
Айде пак да почна с това, че очите ми пак останаха в люляците на Месечинка Hug Ама това е защото аз съм цвят лилав, луд люляк съм  Crazy
И да взема и аз да се похваля, че имахме застой нещо, но пък ни удари и нас 3 дневната еволюция-вчера го научих с поглед да ми показва часовника и снимките на мама и тате Simple Smile Е понякога ги обурква, ама като му кажа "Покажи къде е часобникът" и той погледне към снимките, аз сменям интунацията и наблягам на часобника и той ми го показва. Казвам ви ревах от щастие  Heart Eyes
И друго - оставям го да се приспи (което вече е почти невъзможно, ако не му метна пелена през лицето, търси уют някакъв), чувам го да мрънка, цвили - отивам в стаята - и той прав в леглото  Heart Eyes Пак рев от радост. Та той не можеше да пълзи до онзи ден и сега изведнъж фиуууууууууууу  Heart Eyes
Сами, майка ми е педагог и от месец също ми казва, че трябва да започна да предлагам или бульон или пък да поразредя пюрето, което ще яде и да му го дам като две яденета. Не знам дали ме разбрахте - идеята е да се научат, че се яде повече от едно ядене и е хубаво това да под формата на бульон(рамито пюре) отколкото под формата на десерт. То затова и бульоние се дават около 30-40 гр, нищожно количество, но пък да се приучават, че не се яде по едно ядене. Това знам от мама  Embarassed То и аз още не съм почнала, ама го обислям до края на месеца, ние с педи и без това не говорим за храненето, в началото се усетихме, че не сме на една вълна  Embarassed
Диди, знаеш ли за какво се сетих - още на първатите ви ДК педи ти се беше скарала, че Теа не си държи главата. Това го помня много добре. И после за 2-3 дни Теа беше започнала да го прави супер добре. Аз хиляди пъти повтарям - днес не могат нещо, утре могат 3  нови неща.
Белверде, страхотна колекция. Аз също имам доста чифтове, но аз периодично подарявам и не ги събирам, правя го за да си купувам нови и нови  Embarassed Дано да си ги носиш пак  Peace
Болните бебоци да оздравяват  Praynig  Praynig  Praynig

# 661
Марли, много гадно с тоя пенсионер. Аз не съм гледала прогнозата - верно ли дъжд го дават...ужас. Подлъгани, че се стопля това време и сега пак затворени.

С тия обувки ме накарахте да се замисля. Ние вече сме си за обувки значи. Щом се придържа и прави крачици. А си правех оглушки досег, но трябва да се разтърся и аз.

Диди, и аз съм против насилствените работи. Всяко дете с показва какво може и какво неможе - защо е това напъване..незнам.

Месечинка, за пълзенето - у нас е с плочки в по-голямата част от апартамента - ами на всякъде си пълзи, не мога, а и не искам да я ограничавам. Даже предпочита да пълзи, отколкото да е ограничена в проходилката. Като я взема, ръцете са и и ледени и мръсни, но така се пораства. Една позната минавала със спирт целия под  Shocked - това няма да го направя в никакъв случай. Как ще създава имунитет тогава?

И един апел - който има желание нека пусне смс на номер 17 777 с текст DMS MILENA. Благодаря ви предварително!

# 662
И аз мисля точно като Бюти. Против съм всякакви неща, за които бебето не е готово. За това редовно бях упреквана, че Ина нищо не може да прави, защото аз не я уча  Crazy Странно как така без да съм я учила се научи да седи седнала и да се изправя на кошарата си  Crossing Arms Когато детето е готово, ще проходи.
И какво сега, трябва обувки за прохождане  ooooh!

Тези бульони, супи не ги разбирам аз. Онзи ден и направих супа и въпреки, че си беше като по-рядко пюре нямах нерви да я изтърпя. Ами то и капе от устата, тя е свикнала все гъсти пюрета да яде  ooooh!

Блонди, къде се губиш, бре?

# 663
Здравейте банда,

С голямо закъснение честити празниците на всички, които са празнували   bouquet ! Живи, здрави и много щастливи да сте.

Диди, тази педи нещо се е объркала, когато малката е готова тогава ще го направи.

Месечинке, няма начин май да ги ограничим, освен в кошарата. Марто като го пусна е като пършинг, веднага се залепя на телевизора и започва да блъска, ей голям кеффф иска да му види сметката, или отива при шкафовете естествено, за да ги пренарежда,  у нас навсякъде е паркет и плочки, освен в детската стая и все ме е страх да не си тресне главата, защото много се хлъзга, ама не мога да го опазя.

Сами, аз купих обувки на Елефант, никак не са лоши, имаше някакво намаление, мисля около 40 ги взех, иначе са по 70-80 лв., а тези Кларк май са над 100, не бих дала толкова много пари за 2-3 месеца.

Не мога да си представя да ядът сега  супа, освен ако не е сгъстена със сухар.

Да ви се похваля, за 24 сме във Варна за 5 дни, вече нямам търпение.

Отивам на консултация, днес мисля да дам и жълтък за първи път.

Хубав ден

# 664
Ехооо, да не ме забравите Flutter
Тук съм , чета ви като имам време, ама ми е невъзможно да се включа  Grinning
Мама на Рошко ще ти звъня другата седмица, ти в парка на Изгрев ли се разхождаш?
Дафи, абе как ще спите 3-ма възрастни и бебе в една стая, мога да съдействам да си намерите нещо по вкуса. Grinning

Марли
и аз много се дразня на простаци, направо кипвам веднага Crazy

Ивайлка има буйки ама редовно ги сваля и ги осмуква най-прилежно.Седи стабилно, не пълзи и не се изправя сама, ама хич не се тревожа, когато е готова ще тръгне сама, как пък да не я мъча насила Rolling Eyes
Чао милички засега Hug

# 665
Абее забравих да кажа, че се запознах с Айрънчето  Heart Eyes една зелена бухалка сладка, а Ал е егати пича, много се усмихва и протягаше постоянно ръчички да го гуша  Mr. Green аз естествено се възползвах и го намачках малко  Blush
Сами, ясно да  Hug, ама няма човек дето ще ме накара да обуя на детето си обувки вкъщи  Joy Joy аз навън не му слагам, пък вкъщи, въпреки че имам завет от сестра му хиляда чифта сигурно и нови имаме около 10  Crazy
Аз си обърках диетата, трябва да се вкарам пак в релси  Crossing Arms Crossing Arms
Дафи, много ясно  Hug
Тефи, браво на Тефчо  Mr. Green Hug
Галка, успех с каузата  Hug

# 666
Привет, любовчета мои:)
Не съм се вясвала скоро, но на патерица пожелавам на всички празнували имен, рожден ден или годишнина, да са живи и здрави, много да се обичат и всеки ден да е песен Simple Smile Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Тайра, дано малка ,сладка Емичка е добре и хайде да се видим вечееее..Това важи за всички, много ми е самотно..Писах и в темичката за понеделник? Желаещи.. Praynig Не съм много досадна, все някой да се смили над мен Joy Joy Joy Joy
За слънцезащитните кремове..и аз скоро слушах за този минерален филтър и ми препоръчаха Уриаж, Биодерма и Ла Рош + 50+ фактор.Вървят около 30-35 лв, мисля тази година и за двамата да взема подобна козметика:)
Поръчах си нова лятна количка, защото с тези масажни маси,хавлии и какво ли не, нямам място за моите си неща.Утре трябва да дойде ..макар, че не е любимия и желан Макларън, важното е да ми свърши работа Peace
Взех на дребчо 15-16 номер бели сандалки на Капчица..мммм, много сладко тропка в тях,малък пръдльо hahaha
Миланова, моите съболезнования Rolling Eyes
Белверде, пренасям се у вас. Обожавам обувки и не мога да разбера защо мъжете не разбират, че са нужни много чифтове, защото няма да си сложа червени обувки на лилав тоалет #Cussing out #2gunfire За какво са ти, та за какво са ти Joy Joy Бяхме на един масаж и знаете ли какво ни показа момичето, отвори врата като на нормален гардероб, а вътре се влиза и е като цяла стая.Разкошноооооооооооо,влюбена съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Галка, успех,миличка Peace
Бютка..голяма си душичка Hug
Оставям ви прекрасници, че работа ме чака.Целувки за всички Stop

# 667
Диди, ми аз ако й закарам Несито на твоята педка, тя ще се хване за главата сигурно ... Ми той все още само се въргаля по земята и се приплъзва по корем. Даже и сядането му не е съвсем стабилно! Пък сам да се изправя на колене, да сяда, прав - абсурд! Ама и аз не харесвам насилствените работи и нищо не го карам да прави, пък който го види ме пита дали го подпирам с възглавници, дали го държа за ръце - и аз все отрицателно отговарям, а те ме гледат така  Shocked
Дафи ли питаше за петела? Ми какво да му има, просто трябва да се вари повече време, защото месото е по-жилаво!  Peace
Месечинка, и аз го оставям на земята най-спокойно и си върша работата, даже и не го проверявам често ...  Rolling Eyes Пък ММ като се върне от работа и като почнем да правим нещо за вечеря например, през 2 минути отива в хола да го види и ми мърмори, че го оставям така и щял да се удари ...  hahaha Ей го - сега се опитва да ми хване краката с чехлите под масата!  hahaha
А, Бютка, щях да ти казвам като отиваш на морско турне да се отбиеш и насам!  Whistling

# 668
  • София
Ааа, месечинке, нямаме зъбче, може и след месец да пробие, само нерви засега Simple Smile
Тефи, аз така се радвах като го научихме да пляска с ръчички Simple Smile
Галка, близка ли ти е Милена, подозирам коя е, но ще те изчакам да кажеш  Hug
Миши, ММ ако види, че някой блъска по телевизора и ще получи сърдечен удар на секундата  Blush
Дафи, ясно че си била бясна, ама пак не мога да разбера как ги мислиш тия работи да спите в една стая с мъжа ти и свекърва ти!  Wink
Слънчо, вие по къщите ли ходите да масажирате? Искам и аз  Heart Eyes

Днес Сашката кашля повече и има повече сополи, много е гадно да ти е болно детето. На нас ни се случва за първи път и ми е много криво. Не му се и яде много, нормално... Вчера педиатърката каза да му давам супичка вече, например пилешка, единствено солта да е много малко, иначе с лук, магданоз, също лапад и спанак на супа.
Ние трябва да купим буйки вече, защото се изправя сам, тъкмо получих смс, че са ми превели майчинството, време е да овършея Simple Smile

# 669
  • Варна
Аз мислех утре да му правя спанак, но да го добавя към пюре - тиквички с картофи и пуешко. Мислите ли, че е по-добре да го направя като отделно ядене - само спанак и вода, евентуално с някоя лъжица оризова каша?
Тефи,
ехааа, чак показва часовника, браво на него Hug За люляка - и аз мнопго му се кефя, едно време по пътя за вилата ни имаше люлякови гори, правехме си огромни букети, как ухаеха...
Диди,
и на мен през ум не би ми минало да държа Бобо и да го мъча да ходи Crossing Arms Аз даже не го държах да подскача, камо ли да ходи насила. Иначе той се изправя и стои подпрян, но да крачи абсурд.
Биби,
и Бобо беше така - 2-3 дни се "влошава", ако мога така да кажа, после изведнъж минава Hug И аз тежко преживях боледуването му, разбирам те, особено като е за първи път. Ще мине.
Гале,
ще пратя.
Благодаря за споделеното за вършеенето из къщи, значи не греша като го оставям вече. ММ вика да сме вземели проходилка, как пък не Crossing Arms

# 670
Месечинка, аз пък си набрах пресен лапад от село и планувам тези дни да му направя нещо като супичка с ориз, малко картофче за сгъстяване и джоджен (ние му викаме гьозум) ...  Rolling Eyes
Би би, дано бързо оздравее Сашето!  Hug
Дафи, и аз не бих се съгласила за спането в една стая със свеки!  Peace

# 671
  • Враца
Дафи, аз вчера и днес точно бяло месо от петел давам на Криско. Simple Smile А това, че сте в една стая, разбирам колко ти е тъпо и аз бих се почувствала така.  Close Защо не говориш с ТМ да е в друга стая все пак? Васето е права за варенето, моето парченце месо се вари 2 часа и половина.  Mr. Green

Месечинке, лази из цялата къща, навсякъде е паркет, нищо не му мия после, постоянно си вре ръцете..ай сиктир – то това дете как ще си изгради имунитет, ако постоянно се мие от всичко и гледа да не лапа мръсно..  Crossing Arms Crossing Arms даже бибата като му е на земята отива и си я лапа, после я оставя някъде другаде пак си я лапа..я му я измия веднъж на ден, я не  Mr. Green

Месечинка, съгласна съм напълно с Бюти, прекалено много се замисляш за какви ли не дреболии. Я живей по-спокойно.  Peace  Hug Криско и той така иска да лази навсякъде, но не и по килима  Grinning

И аз не съм мислила още за кръщене...

Иглуб
,  hahaha и ние сме така с чехлите, особено ако са гумени  

Сами, абе на тие Елефантен (сандалите) за прохождащи пръстите им са открити, ми като се спъват, палците им вечно ще са в рани.  Confused А за затворени посред лятооо, аз сега като му обуя сандалки и са му вир вода краката като се приберем, че не ходи, а само си седи, а за после не ми се мисли.  ooooh!

Бюти, все пак каква е равносметката след празниците, какво показа твоя кантар?  Hug

# 672
На мен ми казаха, че на паркета има опасност да падне и да се контузи, да си нанесе травма на глезена и затова с обувки на паркет Peace

# 673
  • Добрич
Ние сме на крак от 7 часа.  Close Усетих ги и двата зъба как излизат, първо единия излезе и спахме 2 дни добре, сега и другия пробива и пак циркове посред нощите.
Иглуб, добре е Камен, той не разбра какво се случи, че беше разстроен и стана набързо, уплахата си остана за мене.  Confused
Месечинке, и аз така мисля за кръщенето, не веднъж съм казвала. А и многото подготовки и мен ми идват повече, то е една малка сватба.  ooooh! За лазенето ще го пазиш до време. Simple Smile Оставай го да си лази човека, да опознава света. Simple Smile
Диди, тази вашата лекарка и тя закъде бърза? Ще проходи детето, няма нужда от насилствени работи. На мен много ми е смешно като ги видя такива амбициозни родители из парка. Хванала го за ръцете то дете, то се гъне като гумено мече и от земята не се вижда и е очевадно, че няма никаква стабилност да ходи, обаче вижте как ни се върви!  #2gunfire

# 674
Фери и аз се чудя дали да е отворена обувката, но в жегите не знам как ще е със затворена. Може би това е нещо по средата

http://www.deichmann.com/DE/de/shop/jungen/jungen-schuhe/jungen- … s3=00000001080362
Между другото тия Елефантен са на степени, има 1,2 и 3. Тези обаче на снимката не са за прохождане, като модел ги показвам. Чета ви на порции

Общи условия

Активация на акаунт