При Витаминка ги правихме, има и още, но не са обработени, тези ми трябваха експресно заради поканите. Много е мила, ние като разгледахме декора й и като видяхме тази кола, отидохме специално заради нея
То по-точно мм като я видя - пощуря, вика още утре се обаждай
А за организациите - наистина много обичам и много искам да се занимавам с такива неща 

Да се подготвя и аз, може скоро пък да вземе и на мен да ми потрябва

Ние бяхме така до преди да се захраним, абсолютно всеки ден по 4-5 пъти 
А вие изобщо ли не сте забелвали до момента?
Мацката е страшно готина, живот и здраве ще си направим снимки на открито при нея, а със сигурност ако е свободна бих я ангажирала и за рождения ден на Явор.
По празниците попаднах на епизод от "Часът на мама", там гостуваше детски уролог, който подробно обясни нещата и препоръча да се забели окончателно до 12 м. Теорията за пубертета, че сами момчетата ще го правят не му се нравила. Каза, че се инфектира от трупащата се под главичката смегма и при изследвания на урина/кръв излизат инфекции. Лекарите предполагат, че бъбреците правили проблем, изписват АБ и става един порочен кръг. А то всичко е заради невъзможността да се подържа добра хигиена.
Показа уреда с който го правят, едно като тел - става за секунди и детето не усещало нищо, понеже мястото е обезболено. Ако плаче на място - е поради това, че му навлизат в лич. пространство, не от болка. Боляло ги после, при пишкане, но отминава за ден-два. И е важно да се спазват препоръките, които ще дадат на място, иначе можело да срастне, а при две или повече сраствания било на зле
Това запомних

.
. Тази картичка от Марс ли пътува.

Аз съм съгласна,когато кажеш ще се видим
Дали боси или с обувки няма да има гаранция за правилно прохождане, ако обувките не са такива. От там идва стабилността на крака
Изглеждат удобни и ще се пробваме с дребния лятото да ги носи.
Особено лятото е такава досада.
Голям смях с Български пощи, но по- добре късно, отколкото никога! Диди, благодаря ти за пожеланията 

Сами, аз не честитя, защото се замислих какво честитене ще падне на първо, после на второ, на трето и т.н. зъбче на всяка мама и реших, че няма нужда.
Ама да си знаят всички, че пожелавам бели и хубави зъбки на всички бебенца!

изписали ли сте 3-4 страници. Това не е било от студеното време насам. Явно днес навсякъде е било кофти времето. При нас беше доста ветровито.
Взех му Дентокинд за зъбките, че нещо е нервен тези дни и проплаква и на сън нощем. Сигурно го мъчат милото, че единия показал се на повърхността още продължава да избива.

Аз също почти не говоря за храненето с нашата ЛЛ, че според нея той от 1 месец насам вече трябваше да яде от нашата храна, но без подправките и пасирана. Е да ама аз не мисля така и изобщо не ми се обяснява. Ние добре вървим със захранването засега, даже сме си добре напред. Останах малко плодове / кайсии, горски плодове, шипки /, малко зеленчуци / чушка, зелен боб, домат, салата, краставици / и някои меса / агнешко, телешко, свинско/ и рибата, но тя определено ще е след годинката със свинското. Пусни моля те линка за вашите обувчици с цип. И аз такива ще търся ама искам да са сандалче, че нали става топло вече.

. Препоръчани теми