Отговори
# 675
Фери, абе уж бяха само +800 гр  Mr. Green ама нещо тия два дни се увеличиха  Mr. Green
Анди е ужааааааааааааааааааасен мрън  Crossing Arms Crossing Arms уж гледам за зъби, нищо не виждам, неще да спи, неще да яде, неще да лази, аааааааа главата ме заболя и цял ден тъпча шоколад /с успокоение, че съм въглехидрати днес  Mr. Green/  #2gunfire #2gunfire аа, направо ще ми се пръсне главата, имам да правя хиляда и сто неща, и държавния ми е след месец и половина и ми се реве  Cry искам да го взема юли, за да имам едно готино лято, а не септември да трябва пак да ходя и август вместо да се радвам покрай кръщането и рд-то на малкия да мисля за държавен  Cry Cry ама като гледам не знам как ще стане да се подготвя  Cry айде после да не се чудите Анди от де е мрън, намрънках се и аз  Crossing Arms Mr. Green

# 676
  • Обетованата земя
Тефи, много мило как помниш  Hug
Аз мисля да предложа на педи тя да й намери буйки...днес й пробвах най-малките сандалки на КК, 15/16, ами крака й е наполовина.  Laughing Боса ще крачи, то се е видяло.  Mr. Green
А баткото ни май накашля.  Rolling Eyes Пфу, все да му мисли човек.

# 677
 Hug

Сами, мерси за обясненията за с обувки и без обувки, беше ми полезно и наистина е логично и добре обяснено  Hug

И аз запецнах при покупката на сандали, обувките й сега са 19-ти номер, обаче като мерихме 19 в магазина сандали, ми те са й огромни  Rolling Eyes Трябват й 18, а 18 има само затворени  Tired Накрая от Амазон ще поръчам и това е  Simple Smile

# 678
  • Обетованата земя
Belverde, тя педиатърката има предвид да прави крачки като я държа, ама то и затова ни е мноооого рано.
Преди смокинга беше с дънки и блузка, после го изкъпаха и го преоблякохме, вече пречистен от прародителския грях-в бяло.  Mr. Green

# 679
  • София
Bi-bi, дано Сашко бързо се оправя  Hug
Марли, много гнусен дядка и аз щях да го насмета, добре, че се е умел на време Mad Браво за подготовката  Flutter
Диди, не се притеснявай, никой не е казал, че на 8-9 месеца всички трябва да са проходили, май повечето след годинка го правят  Rolling Eyes Дано Иво не се разболява  Flutter И един въпрос към теб,  красивият бял смокинг на кръщенето му го облякохте след като го кръстиха, нали? И преди това с какво беше? Аха, мерси (след като се редактирах, прочетох Laughing)
И ние имаме запазена дата - 25.08., РД и кръщенето ще са му заедно  Flutter Взех поканите, само остана да пристигнат и снимките, които се монтират към тях и ще покажа  Crazy  Иначе снимката на поканата ще е тази, колебаех се и между тази, но реших, че първата ще е по-подходяща Blush
Слънчо, и на мен много ми домъчня за теб, аз ще дойда, ще се уговорим в другата  Hug
Миши, супер за Варна  Flutter
Момичета, вашите деца всеки ден ли акат, ние пак имаме проблеми, а изобщо не давам затягащи храни ,дори напротив, а от 4 дни не е вършил работата  ooooh! Омръзна ми вече  Crossing Arms
Малко се редактирах за да добавя снимки и затова така ми се размести поста Blush

# 680
Биби,
Скрит текст:
запознах се с Милена на 09.04.2013 след репортаж на БТВ, гръмна във ФБ информацията и понеже работи тук до нас в един магазин за бани, отидох и предложих да и помогна с каквото мога. И колкото мога го правя - но незнам дали може да си представите колко се зарадва като отидох и и казах: Здрасти аз съм Галена и мога да ти помогна с това и това......След няколко дни, като издействахме, с моите приятелки, от някои фирми и Общината по-крупни суми ми каза, че съм и ангела - хранител -  Cry Мъчим се, даваме гласност - дано го приемат това лекарство в Позитивния лекарствен списък до няколко месеца, че незнам как ще караме за напред. Тя се надява на смс-ите, но според мен ще са активни първите един два месеца. Та не я познавам много Миленчето, но ми стига това че се успокои сега, започна да го пие лекарството и спряха разсейките.

# 681
  • София
Галка, и аз ще изпратя след малко, дано се оправи Confused

# 682
Ехой Simple Smile
Галка, радвам се, че има такива добри души..изпратих и аз няколко, дано се справи женичката..пожелавам на всички да сме здрави Praynig Praynig Praynig
Биби, да се оправя бързо Сашето и хич да не боледува повече.И да, по домовете са масажите. ( www.masajipodomovete.com )
Белверде...такава сладурска снимка..и аз ще дойда на кръщенето Joy...Възхищавам се на такива организирани майки като теб Hug За Йоан и аз съм замислила всичко наведнъж, като с каката, че много роднини, много нещо #Crazy Да минава наведнъж Crazy
А за акането, не е всеки ден, независимо какво е ял Peace
Диди, дано не се разболее Ивчо.А за прохождането..абе защо се сравняват така децата, много е дразнещо. Дара като ми проходи толкова рано, сега излиза, че Йоан е не както трябва..Всяко дете си следва своя път на развитие.
Месечинке, остави си душичката да диша..Борко се справя перфектно и му трябва свобода. Като го пуснеш навън как ще го стерилизираш..или пък на яслата..Децата си имат нужда от Витамин М, както аз си го наричам..т.е малко мръсотийка в този отвратително мръсен свят Hug Hug Hug
Целувки на тебе, тебе, тебе и тебе hahaha Heart Eyes

# 683
  • Варна
Децата си имат нужда от Витамин М, както аз си го наричам..т.е малко мръсотийка в този отвратително мръсен свят Hug Hug Hug
Хахах, ето това е приказка Joy

# 684
  • Враца
От днес и ние се присъединяваме към озъбените. От Великден съм ги забелязала двата долни резеца (ама викам ще кажа чак когато го видя или усетя), но днес единия изби, мисля, че и другия до ден два ще го последва.  Grinning Бютка, и Криско не искаше да яде около Великден и няколко дни преди това, както и беше по мрънкащ (когато още не се виждаше, че ще избиват зъби), може и при Анди да е така.  Hug

Белверде, Криско ака всеки ден, даже някой път и по два пъти, много рядко пропуска ден (обикновено при вкарването на някаква нова храна). Обаче на нас нито крушата ни действа разхлабващо, нито пък ориза, моркова и картофа - запичащо. Според мен не гледай каква е по принцип храната, която му даваш, а се опитай да разбереш на него съответната храна как му действа.  Peace Преди време имах едно пюре на Милупа - морков, картоф и беше с ориз на всичкото отгоре и супер много време бягах от него като дявол от тамян, че си мислех, че ще се запече, а резултатът беше двукратно акане след него. Wink

# 685
  • До морето
Белверде, много хубави снимки! Браво и за организацията! Аз още нищо не съм направила, засега знам само, че ще е 2 в 1 Рожден Ден и Кръщене! И нашето ще е с бая народ. Имаме много близки хора, които просто не можем да не поканим, и компания голяма имаме - лудница  Laughing
За акането, откакто съм въвела маслото - нямаме пропуск!
Миши, да се обадиш като дойдеш, ей  Wink

За сандалите и пръстите аз го питах ортопеда и той каза, че те като прохождат и като ги държим чак така не се спъват и да си белят пръстите. Зорът е като проходят и като хукнат сами. Та за тогава, ако още е лято аз го питах може ли такива и той каза Може!

Бюти, всеки си знае! Аз лично смятам да спазвам препоръките, защото походката и начинът на стъпване веднъж изграден, много трудно се променя! А много ме е страх от стъпване навътре или пък плоскостъпие. Така или иначе и аз не ходя боса в къщи по теракота, че цистита не ми мърда, та и малкия ще е обут!

Галка, браво за каузата, която си подхванала, пратих и аз, дано се оправи момичето  Praynig

Фери, честито озъбване! Ти нали не честитиш, ама айде аз ще ти честитя  Hug

И сега внимание - Днес получихме и коледната картичка от Диди  Joy Joy Joy Joy Голям смях с Български пощи, но по- добре късно, отколкото никога! Диди, благодаря ти за пожеланията  Hug

# 686
  • Варна
СамиМами,
БП избиха рибата с тази картичка Joy За навиците за стъпване си много права, племенницата ми върви с пръсти към земята, не знам как да го обясня, но като прави крачка и вдигне стъпалото го вдига хоризонтално, а не като люлка нагоре и редовно се спъва. Като и направиш забележка се поправя, до след малко Whistling Не знам дали при самото прохождане е допусната грешка и се е получил кофти навик, дали просто така се е случило, но трудно се изкоренява после този навик...

# 687
Забравих, Галка, и аз пуснах смс, дано се оправят нещата!  Hug
Слънчо, много ме кефи този витамин М!  Hug
Белверде, моят дрисльо ака по 3-4 пъти на ден, никога не пропуска, направо ми се вмирисва душицата ...  Sick
Фери, честито зъбче на сладък Криско!  Hug
Сами, весела Коледа!  hahaha Joy

Несторзиньо няма да го кръщаваме, и аз и баща му не сме, така че ... ще чакаме да стане достатъчно голям, за да си реши сам!  Peace Аз ще заложа на голям рожден ден!  Peace
Аз пък днес се подстригах най-накрая!  Rolling Eyes

# 688
Сами, и аз тези сандалки бях показала в розово, че ми допадат, ама Муки писа, че нейна приятелка имала с детето си и не ставали, пръстите му отивали напред  Thinking

Белверде, от фотографска гледна точка втората снимка повече ми харесва, но и двете са прекрасни  Hug

За акането - Камелия под 5 пъти рядко се отчита на ден  Crazy

Фери, честито озъбване  Hug

# 689
Белверде, винаги като те чета за неща относно празненства и подаръци ти се радвам ли, радвамммм  Hug Много те бива да правиш красиви неща, а и в организациите Simple Smile Защо не оставиш фиологията и правото в слиип режим и не започнеш нещо твое си свързано с организацията на събития Simple Smile Много ми харесват и двете снимки, повече първата  Embarassed
Иначе и ние пълним памперса минимум 2 дневно, най-често 4  newsm78
И да - и Явор стъпва на пръсти, мисля си, че е от проходилката и тези дни не съм го слагала въобще  Crossing Arms Точно като балерина е  Confused Днес го наблюдавах като се изправяше - и в леглото стои така  Cry
За обувките - мама купи два чифта на Колев и Колев и сега сме с тях. Нали му бях взела едни скъпарски, ама те са без цип отдолу и идея нямате колко трудно ги обувам. Аз се мъча, той реве... е мерси. С тези на Колев ги обувам на секунда. Така че имайте предвид, че тези без цип се обуват трудно. Сега скъпите стоят така  Shocked
Биби, палци стис за Сашони  Peace

Общи условия

Активация на акаунт