Сиренето има доста голям срок на годност, само трябва да се съхранява добре. Колкото повече стои, толкова повече зрее сиренцето и съответно става по-вкусно. Баща ми в момента има 3 тенекии сирене на стълбището в къщата където живеят и не мисля, че след 3 дни ще се съсипе. Хайде да речем, че там си стои в саламура и си зрее, но дори и като извадим 3-4 бучки, слагаме ги в кутия с подсолена вода (за нас е подсолена, а за бебе не) и може да стои там и 2 седмици.
На Криско съм му взела от баща ми една бучка сирене и си стои във водата от 2 седмици и се е обезсолило съвсем и си му давам от него. Нищо му няма. 

Някакъв изварен продукт или тип прясно сирене за мазане - да, но узряло сирене - абсурд.
студ и дъждец 

. Писна ми от мен самата.
. Оставила съм го да вършее навсякъде. Нямам физическата възможност да чистя всеки ден, а и трябва да си взима Вит М 
Ти в какъв вид го вземаш, на дрън ли
Т.е и да се иде на хирург, той може и с ръка да го направи, понеже знае точно как 
Оууу, йееее 
Но сега като започна да се изправя и да тупва в леглото ще имам ли нужда от онези дебелите или да намърдам възглавницата за кърмене
И още един въпрос - трябва ли да ги оставяме да падат. Има противоречиви твърдения, ама ако постоянно го придържам как ще се научи на равновесие? Марли, Дидка, Гунди, Елси и мамите с почти наскоро проходили големи бебоци вече, как се прави-оставят ли се да тупват по дупе или
Обувките - пишеше, че токът е 9см, а дойде 12, много съжалявам, но разликата е съществена
Иначе са красиви и удобни, но са прекалено високи вече 
дължина до коляното точно, което аз никога няма да сложа. Прилепва като абсолютна втора кожа, значи трябва перфектно тяло. Прозира, по гол задник няма да тръгна из София,
и веригите са толкова тежки, че деформират цялата рокля. 

http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momicheta/home-momichet … -momicheta-obuvki
Оууу, йееее 
Духом ще съм с вас
...хубав ден на всички, малчо ме зове
хаха, ама се смях на обясненията де 

Препоръчани теми