Отговори
# 555
  • София
Ние минахме на антибиотик окончателно  Tired Паг вдигна Т над 38 и я заведохме пак в частната.Днес като й чистих ушетата и много се разписка и докторката потвърди,че вече и едното ухо е възпалено та и капки за уши ни изписаха.Иначе поне гърлото й се оправило,сега остана Т и ушенцето да овладеем.Дано сега с АБ да й мине бързо  Praynig

# 556
  • До морето
Мъжо, аз като бяхме бременни още писах, че тази машинарийка на Чико е пълен боклук. Както и всяко тяхно нещо между другото  Rolling Eyes

Иглуб, само като видя, че Кийра Найтли участва някъде и бягам далече като от чума, не мога да й понасям излъчването и визията  Embarassed Joy

И аз така! До скоро нямах обяснение защо ми е толкова противна, но откакто я набедиха за Ана Каренина, направо убиха всичко детско в мен  ooooh!

За Чикото - Наш'то Чико Поли пък си е много хубаво   smile3534

Тефи, егати и комарите! То по- евтино ще ви излезе да си сложите комарници по прозорците Rolling Eyes

Тайра, съжалявам, че и ушето се е възпалило! Дано и мине бързичко  Hug

# 557
Абе нали решихме да не се обръщаме по име, че не всички знаят кой кой е..то така и жена и мъжо обръщенията май не са подходящи  Blush може "мъжо Тефи"  Mr. Green
Тайра  Hug
Тефи, много гадно с тия зъби  Cry на Анди май отгоре ще му избива - почва да се лигави пак и всичко вре  Whistling
А за комарите нямате ли комарници на прозорците  newsm78 аз не си представям без, така ме хапят гадинките  Confused
Белверде, как си  Hug
И мен ме дразни Найтли, егати анемичното човече  Blush
Утре пак ке се видим с Ферито  Mr. Green

# 558
Абе нали решихме да не се обръщаме по име, че не всички знаят кой кой е..то така и жена и мъжо обръщенията май не са подходящи  Blush може "мъжо Тефи"  Mr. Green

Да бе, аз всеки път се чудя докато се сетя Simple Smile

Аз я намирам за много красива Кийра, като актриса не ме дразни, а за Анна Каренина четох много добри отзиви след скептични очаквания.

# 559
  • Варна
Здравейте, честито на Рошко и на празнуващите днес Hug
Блонди,
оправихте ли отношенията Hug Не сте сами, и ние се изпокарахме зверски, вече ни мина обаче. Дано и при вас всичко е наред.
Миланова,
съболезнования Sad
Тайра,
започвайте АБ, според мен даже много сте чакали... Аз уж не съм фен на АБ, но при такова продължително боледуване, честно казано първа бих настояла пред лекаря за ова, пък не знам дали съм права Confused Бързо оздравяване.
МериДжейн,
честито зъбче Simple Smile Да ти кажа мойте зърна са ластици отдавна, но зъбче йок Laughing
Файвче,
по-добре ли е малката вече?
Койчева,
Бобо също пишка малко някои дни, тъкмо реша да се тревожа и следва набомбване на памперса. Идете на док да се успокоите, вярвам, че всичко е ок.
За сенниците - и аз съм почитателка на големите и така съм научила и Бобо Laughing Не ме кефи да го пече слънцето, онзи път дето беше червен явно все пак го е пекло без да усетя, защото на едно местенце после лекичко се обели сякаш Shocked Вече чадъра нахлупен и толкова.

# 560
Олеее, Месечинке, завид за люляците. Сигурна съм, че в минал живот съм била люляк, честно. Люляците са ми такава любов, сватбата ни беше люлякова, вечно се нося в лилаво... Само ММ и люляк могат да ми подкосят краката. Честно Simple Smile
Калисто, репелентът на Чико е 11,25. Имаше 2 вида, взех този като рол он. Другия беше като гелче, не видях колко струва.
Сами, трудно ще е с комарниците, понеже ние нямаме прозорци, всичко е врати, последен етаж сме и са едни скосявания, едно чудо. Не, че е невъзможно, но ще епо проект сигурно.
И одавна се канех да ти кажа - разглеждах ти снимките във ФБ  Embarassed Ти си невероятно красива жена. На сватбата си си била разкош  Hug Късметлия голям е ТМ  Hug Сори за спама, ама наситина си много красива  Crazy

Тичам да вечеряме.

# 561
Привет от България.
иСкам да се извиня на бургаските мами, просто пътуването ни бе ужас и Бобо трудно се климатизара. Със сополи е откакто сме пристигнали, а пътуването вместо 4 4аса бе 14. Вместо в Бургас кацнахме в София заради мъгла, извозваха ни с автобуси. НЕ бях спала нАд 24 4аса, Бобо сУка нонстоп и много ме боляха зърната. Намерох храни само на Ган4ев в близкия магазин, отврат са, блудкави, воднисти и детеро не иска да ги яде. Утре пътувам за Бал4ик и 6те пи6а пак.  Hug

# 562
Христос воскресе! И честит Гергьовден на всички Гошковци!

Миланова, съболезнования!  Hug

s.koycheva, дано не е болен Борката, а да е само от жегите.  Praynig Май трябва да увеличаваме водата в това топло време. Пиши утре след нефролога.

Тайра, дори да се наложи Емма да пие антибиотик, важното е да се оправя. Дано стане по-бързо. Ааааа, били сте вече на лекар  Peace

Ееее, Блонди, с ТМ ще поупражните малко френския и ще се разберете   Laughing \тоз френски ми се е запечатал в мозъка  ooooh! \

Сами, аз като родих Дея и все си галех в болницата дребна главичка. И като ни изписваха тръгвам да целувам Вик и Тони и главите им ми се видяха огроооомни. И си викам: Малееее, какви мутанти съм отгледала  Laughing

Бюти, Фери, приятна срещичка!

КиК, добре дошла на българска земя!

А сега да Ви се оплача - днес Дея се захрани с.....шоколадова вафла  ooooh! Виктор и Тони се разхождаха из къщи за кеф на мравките с вафли и Виктор си зарязал неговата някъде - никой не знае къде, защото не я намерихме. По едно време гледам на Дейката от устата се подава нещо кафяво и като се стреснах - помислих, че е набарала някой флумастер и вече се пени от него. Като го помирисах - ШОКОЛАД  Shocked Странното е, че вафла няма, много изцапано по нея няма \тя по принцип не се клепа като дъвче нещо\. Ако вафлата беше някъде наоколо щяхме да разберем, защото имаме много мравки \върху някой мравуняк явно е построен входа\ и щяха да направят пътечка. Не знам колко е изяла  ooooh! . За сега няма реакции, така, че на рождения ден може да яде шоколадова торта  hahaha hahaha \шегичка\

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 22:10 от VikTanDeya

# 563
Благодаря ви момичета Hug И друг път се е казвало, но като съм ошашкана ми действате успокоително.  Hug :h
ug: Hug Hug Hug Hug Hug Днес, като че ли пишка повече, но пък взе да ми се струва, че е по- жълто, ама като се знам че от притеснение мозъка ми може да роди какво ли не, гледам да не си вярвам.

Мери, при Стефанов ни изпрати лекарката в клиника " Нова", ще го видя утре как е.
КиК добре дошли, да се оправя Борко Hug

Честито на Рошлето, на Гого на Екзо и на всички други мъници и именници! Да са ви живи и здрави!
НайтлиТУ ми харесва, защото има много особено излъчване, едно призрачно Simple Smile

Сами, нищо не каза за косата на Бахаров Twisted Evil( Бютката писа, но ти се правиш на разсеяна) smile3534
Блонди, съжалявам за покупките, дано роклята да ти стои идеално Hug
Тефи,Бюти,  съчувствам ви за зъбките, знам какво е Hug ( до скоро си мислех, че ника на Тефита е Тетифа hahaha и като го прочетох първия път така и...1,5г. ми трябваше да забележа. И за Миланова все си четях Малинова, но някой ме поправи и чак тогава се усетих Blush)
ВикТан, дано нищо не стане на Дея Hug
Тайра, милата Емма, дано се оправя, че много се измъчи Praynig

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 22:08 от s.koycheva

# 564
  • До морето
Ми какво да ти кажа, пак си го харесвам  smile3534 Сигурно е за някоя роля, човекът е професионалист  Crossing Arms Не се е консултирал с мене, ама все пак му прощавам  Laughing

ТефиBlush И ти си много хубава булка! А това за люляка в предния живот така ме разсмя  hahaha Аз цял живот не мога да реша люляци ли обичам повече или зюмбюли  Joy

ВТД, много ли беше вафлата? ПОдсладила се е малко, айде голяма работа, на скоро кой разправя, че някой купувал Киндерчета на 6 месечното си бебе  Rolling Eyes

# 565
Сами, не зная колко е била - според Тони поне половин вафла, а Вик така се притесни, че не можеше и името да си каже \не, че е станало кой знае какво, но той се притесни\. Не, че това му попречи да си зарязва всички играчки където му падне след това. Днес беше десеторно критичен ден - постоянно и вадя нещо от устата - като фога е. Уж постоянно я следя, а поне десет пъти трябваше да и вадя от устата опасни неща  ooooh!
А за цветята - люлякът ми е любим и хич не се чудя между него и други цветя.

# 566
  • Враца
И Криско пишка по-малко напоследък, ама се поти мнооооого и аз си мисля, че е от това, защото пък пропи вода и изпива на ден по 150-200 мл. Simple Smile Но не съм се притеснила де Wink

Бюткааа, чакам ви.   smile3508 Hug

А за Мъжо и Жено, може би не е толкова грешно да се наричат така, ама само защото тук в темите им изникнаха тези нарицателни, докато истинските имена се разбират само на фейс ту фейс срещите, където не сме се събрали всички.  Peace Въпреки, че и аз понякога се чудя в първия момент, кои мъж, коя жена... ама бързо се усещам после.

КиК, много "хубаво" посрещане, егати! Дано бързо се възстановите от стреса и напрежението.  Hug

# 567
  • София
Да са живи и здрави всички именници  bouquet Рошке, много да те слуша синът ти и от здраве да не се отърве малък Рош Hug
Моят синковец е нетърпимммм. Такова мрънкане и цвиленеее  Crossing Arms 'гати и зъбите, 'бати и чудото  #Crazy  и взе беззъб ходи.
Това все едно аз съм го писала, едно към едно Whistling А Тефи, чадърче взех от Джъмбо за 10лв, видях ги и тези за по 6лв но не са много читави наистина, та си взех сиво и ми върши идеална работа Mr. Green
Миланова, съболезнования Sad
Бюти, мерси миличка, добре съм, и аз само скиторя, но от утре малко ще си почина Hug А за в къщи - така си е, няма по-хубаво от домът Flutter
Тайра, съжалявам за Емма, дано бързо се оправя Sad
Сами, сега искам и аз да те видя като булка Crossing Arms Иначе знам, че си разкошна Blush
Елс, е направо съм се смяла с глас за пълната луна Joy Браво, че се вързал, направо си те представих колко сериозно му го казваш и той как се съгласява hahaha
Иглуб, браво на теб, макароните са супер капризни, само за добри готвачи Crazy
Койчева, сигурна съм, че всичко е наред с малкия, но за твое успокоение отиди  Flutter
КиК, миличкия Борко, и моя син не обича хич да пътува в кола, а представям си в самолет ooooh!
ВикТан, съжалявам, че е намерила вафлата, но спокойно, нищо няма да й стане  Confused На теб ти е много трудно да следиш другите деца какво и къде ядат, представям си какво, дано повече не се повтаря Whistling
Блонди, аз за това не си поръчвам дрехи онлайн, правила съм го 3-4 пъти и изобщо не си отговарят размерите и съм много недоволна Crossing Arms Съжалявам и за твоите, трябваше да си хванеш чантата и да отидеш до Брюксел да си вземеш Flutter Ето специално за теб една част (1/2) Blush На мм явно са му голям фетиш, защото докато ги вадел, му се подкосили краката (+ още нещо  му е станало:twisted:) от няколкото му любими чифта hahaha Та на едни краката им се подкосяват от люляк, на други от обувки и така Joy Тефи, между другото имам 4 цъфнали в момента, различни цветове, и са просто страхотни, а как ухаят...аххх, само като отворя прозорците и нахлува ароматът им Crazy  
Скрит текст:
Месечинке, страхотен аватар Flutter
Марли, вече трябва да се стягате и за насам, антуражът на Бон Джоуви пристигна Flutter
Кашпи, как е Ивайлето Hug
Вижте и аз какво сътворих, едната е за нас (зелената), а другите бяха за подарък Blush
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 22:43 от belverde

# 568
VikTanDeya ще излезе верен вицът, че третото по-големите две го захранват  hahaha

# 569
  • By the sea
Ооох, такава разходка дръпнахме следобеда, героите са уморени и трупясани на дивана Simple Smile
Една свещичка и за вас запалих за здраве Blush Hug
Много хубава Кийрето, ама да се беше взела с мъжа от първата снимка Mr. Green Онзи ден гледах много хубав филм с нея и с Кери Мълиган, един такъв романтично-тъжен Heart Eyes
Срам не срам миналата година като се роди беба и включвахме течните репеленти, че иначе тия гадове ни изядоха Sick А Чико-то хич не го знам къде го заврях, но не струва според мен Rolling Eyes Калисто, около 20 лв. беше Thinking
Блонди, това бачка ли http://www.mustela.bg/bg/main.html#/baby-products/solar-protecti … cate-fragile-skin Simple Smile
Бютка, и на мене ми се струва, че чакаме зъбки отгоре, но кога ли ще е ooooh!
Абе, ние комарници имаме, ама те тия гадове само чакат да отворя за секунда и са вътре, особено сега като се постопли, все едно са на рояк зад мрежата #2gunfire
Койчева, и при нас така се случва напоследък, след по-дълга дрямка или през деня като реша да сменя памперса и той почти сух Rolling Eyes Дано всичко е наред с детенцето, но така както го описваш сигурно е Hug
ВикТан, уфф, вафла, абе класация на абсурдните храни, които опитаха децата ни преди първата годинка трябва да направим Crazy Дано е добре Дея Hug
Белверде, готина колекция Simple Smile Я, кой е фен на острите муцунки Wink Много сладки кошнички Flutter

Общи условия

Активация на акаунт