Отговори
# 570
VikTanDeya ще излезе верен вицът, че третото по-големите две го захранват  hahaha

Сетих се, че чух вица на ЛЛЛ лекцията и може и да не го знаете.
Как се захранва първо дете? С много четене, внимателно, лъжичка по лъжичка.
Как се захранва второ? С каквото остане от първото.
А трето? Ами те по-големите две го захранват.

# 571
Христос възкресе момичета! MaryJane хареса ми вица, но не е много далеч от истината  Laughing Гледам за репеленти си говорите, все ми се струва че е рано но онзи ден докато бях на гости на семейството ми ме изядоха дунавските комари. Колкото до вредните храни, ядем попара с козунак и много ни се услажда, козунака е домашен поне да знам какво има в него. Койчева спокойно бе жена и на мен ми се случва понякога да сменям почти сух памперс, просто през деня Гери не е голям фен на водата, но виж вечер като си ляга е способна да изпие цяло шишенце от 150 мл. и на сутринта памперса е пред гръмване  Joy Хубав ден момичета  Simple Smile

# 572
Най-накрая сме си сами с малчо, не че не ми е кеф като има, някой де, но не се беше случвало отдавна Simple Smile изкарахме празниците по улиците  Laughing

За репелентите взех на Алекс на Бочко 0+ и до сега само 1 път сме го пръскали, на дряновския манастир

За пишкането и ние пишкаме 2-3 дена по-малко

Комарник тези дни ММ ще ходи да поръчва, че спим на отворен прозорец  Simple Smile и малко циганско стои, но на малкия на мрежата на леглото опъвам една плажна кърпа, да не му духа  Laughing

Да ви споделя и с каква играчка си играем от скоро - шише (0.5л) от Кока Кола вътре с бобчета, е няма такъв кеф  Laughing не признава човека ни Fisher Price, ни Thinkle Stars

# 573
Добро утро  Hug

Празниците свършиха...Алилуя! Вчера се изтощих от сядане и ставане на маси,гостита- па приготви се,иди,седни,аху-иху,па пак се прибери после пак се приготви и така цял ден...  Tired Завършихме в блока където бяхме на квартира при приятели с децата.

Таях надежди като избиха горните бивни да се кротне малко шилето,ама няма  Tired Опитах се да не го кърмя през нощта.Въртя се в порочен кръг и подозирам че ще ми е много трудно.Научи се че може да ме търси за кърмене когато си иска през нощта и взе да злоупотребява,а не е на месец за да не му го отказвам.
Е,опита се провали.Люшках,гушках,завивах,отвивах.....накрая си навря половината одеало в устата и почна да го смуче и се отказах  Tired
При първа възможност ще търся биба и нови биберони за шишето .
Иначе през деня не се разбира че има бебе- играе си,спи....просто мечта.Но нощем е непоносим мрънкалник.
Тия дни е и сополив,което не ме притеснява принципно,но ме замисля дали няма нова двойка зъби  Tired
За разкош нямам и кафе тази сутрин  Crazy

Пейпър,я кажи кой тоз филм с Кийра и Кейти....и двете ги харесвам. Анна Каренина не можах да го харесам обаче  Rolling Eyes
А гледам сега трейлър на един с Кейти и Райън Гослинг  Heart Eyes

# 574
# 575
То било Кери....аз що реших Кейти  Rolling Eyes

Но пък този съм го заплюла отдавна и бях забравила .Благодаря че ми го припомни Wink

# 576
Изтърпях ужасните празници и днес вече ми кипна чайника. Искам Денислава на "Муте", близнаците на режим "Слийп" и да съм някъде с едни слушалки и музика. Всичко отива от зле на по-зле иначе.
Нищо положително не мога да напиша от няколко дена, поне като чета че някой е имал хубави празнични дни се радвам. Действа ми успокояващо.
Дори мъжа ми забеляза накъде отива ситуацията онзи ден, та ми предложи да покрам велосипеда малко, то хубава идея ама не е ремонтиран още(това от "излишък" на време разбира се), та се отлага за когато пораснат и трите деца, ако тогава все още става за употреба велосипеда де. Липсват ми и пътуванията и велосипеда, но няма скоро да ги практикувам.

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 10:32 от Five magnificent

# 577
  • София
Честит край на празниците!  Mr. Green
Да похваля Сашони, че се изправя сам в кревата от онази вечер, а същия ден сутринта му свалихме нивото на матрака, много навреме  Laughing Не всеки път му се получава и доста се клатушка като стане обаче е упорит. ММ му вика, че малко на кючеци го докарва, щото върти дупето нестабилно.  Laughing Обаче може от седнало положение да стане, а от легнало не може да седне. Има ли някой друг такъв крив?  Laughing

За Чочо ми стана много мъчно, аз го харесвах.  Койчева, давай сила на мъжа ти  Hug
И наш приятел си отиде, точно на Великден, ММ утре сигурно ще се напие с другите момчета...не исках да всявам неприятно чувство, но темата беше започната  Embarassed  

Много се смях с Бют дето дупето на Софи няма да й стигне  hahaha hahaha hahaha
Последните дни с ММ гледаме вечер филми и ми е много хубаво, Саше заспива, Пепи слиза при баба си и ние си пускаме филмче. Освен това темата с цветята тотално ме е обзела и вече в мания ще се превърне. Сега събирам материали за стена от цветя в пале.  Laughing Blush
МериДжейн, много пътувате вие, пъпчето да не му хвърлихте в самолета?  Laughing
Белверде, колко много обувки и все острички. Simple Smile
Вие носите ли сега обувки с токчета? Аз не съм слагала от Коледното парти и с детето не ми стои естествено да изляза с количката и с токчета, но за мен си де, на някои майки им отива.  Blush

# 578
Би Би, аз последно носих токчета преди да забременея hahaha Иначе лятото съм на сватба и се каня да бъда с токчета, но ще трябва преди това да се уча наново да ходя с такова нещо  Mr. Green

Вик, Ина пък се захрани с боя за яйца, докопала едно червено яйце и снощи гледам цялата и уста червена  ooooh! Измих я веднага, дано не е погълнала много от боята.

Ина най-накрая реши да се изправи на кошарата и може да седи седнала в количката без да се обляга  Mr. Green

# 579
С това изправяне вече имаме едно падане И от кошарата  Crazy Сега му свалих нивото,знаете на сгъваемите къде е ....почти на земята,колкото да играе там иначе е невъзможно да го спра.Лази навсякъде,изправя се и прави крачки по дивана.....което принципно не е никак лошо,но не мога да смогна да свърша нещо и да го прибирам едновременно.
Още от началото исках дървено легълце,но някои хора сметнаха за ненужно,но вече бил съгласен и можело  ooooh!

# 580
 Party Party Party Party Party Party Всичко е наред. Лекаря каза да не допускам да остава със сух памперс и да му давам течности. Казах му, че не мога да го насиля да пие повече от70-80 мл вода, а той предлага да съм му я подслаждала или да въвеждам сок, да си предлага Simple Smile
Мери, много е мил и внимателен, а клиниката е супер, нова, чиста, спретната, няма навалици и всички от персонала са много отзивчиви. Ако искаш ще ти пратя на ЛС телефон да си запишеш час. Работи по ЗК.
Благодаря на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Чаках с една майка пред кабинета, синът и е на 8м. и си ядял абсолютно всичко(какво ли означава това) и като и казах, че се кърмим вечер и опули очите и отвори уста да казва нещо , но млъкна. Сигурна съм, че щеше да каже " ти луда ли си" Mr. Green
Бравос на изправящите се мъници Heart Eyes, Борко още само се мъчи усилено Grinning
Белверде #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy, аз през целия си живот общо не съм имала толкова обувки, завид , завид Hug
Хубав ден! Ще ходя да диря Саманта из Морската Simple Smile
Ей така се спи
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 11:50 от s.koycheva

# 581
Христос воскресе! И Георгевците да са ни живи и здрави ( у нас ММ)!
Пускам си вчерашния пост, че и днес все така ще е омешано... мен ми харесва Кийра, ама Натали Портман повече (понеже си приличали) - Мара подробната влизам в крачка ... Иглуб, евала за макароните, аз четох, четох (отдавна вече) и се отказах... Намерих друго приложение на бадемовото брашно - доста по-лесно за изпълнение! С комарите навън ще се борим основно, че редовно си забравям комарника Sad... Сега сме в Пловдив без ... Чудно! Добре че винаги имам тънък шал (или два) под ръка, че стават и за сенник, и за завиване при нужда, и за покриване при кърмене... Имам си оправдание аз за цяла камара шалове  Mr. Green
Щурчо иначе дивее, зъби изкарва отгоре основно и си хапе яко   #Crazy От слънцезащитния на Биодерма съм доволна-все тъй беличък е, от този за мен-не - и аз съм все така бЕла! hahaha
Сутиенените експерти Wink - мислите ли, че имам шанс да ди намеря горнище на бански без презрамки, което да удържи фронта без да изглежда зле на моето скромно 75С ...?
Ох много ме кефи това Саманта за Сами мами, много й отива някак Wink ...
И още едно въпросче, Ал тия дни нещо е изринат, ама не ми се вижда дерматитно  Thinking ситно е по личицето и се вижда само под определен ъгъл, може ли претопляне да е, че тук нещо не можем да се нагласим с климатика и май му е топло нощем SadTired
И не мога да разбера защо са тия реакции като кажем, че кърмим Sad ... редовно срещам учудени погледи и възклицания, сякаш съм ненормална да правя най-естесвеното нещо за детето си... Не че се връзвам де, ама все пак!
Извинете за грешките... Ама от телефона не успявам всичко да видя Sad

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 12:10 от Irony

# 582
Претопляне е ,Айръни... Явката е същия,но по свивките и бутчетата- там го завивам  Crazy

Аз пък започвам да не разбирам нашите реакции на другите реакции...включително своите собствени отпреди. Ми като не си ясен на някого пускаш го у лево и толкова. Отдавна се отказах да убеждавам другите недоумяващи майки колко съм права,не се и впечатлявам като ми се облещят,а даже почнах и да не се обяснявам какво правя,кога кърмя,как захранвам и тн. Да не говорим че тук е съвсем друга действителност и най-добре да премълча някои части на ежедневието ни за да си спестя емоции "ах,ох...па така,па иначе". За чуждите деца не ми е мъчно  Peace И твърдо си държа че всеки си има глава на раменете и при повече желание и наличие на интернет може да се образова.

# 583
Честит Великден и Гергьовден на всички, да сте живи и здрави със семействата си!

Миланова, съжалявам!  Hug
Миланова, моите съболезнования за съпруга ти  Sad

Блонди, ще ти кажа защо е неразбираемо, че ми настръхна косата като го прочетох - моите съболезнования на съпруга ти, иначе излиза нещо друго!  Peace На Несито зъбите отгоре пък са през един ...  hahaha
Дафи, ми тези свекита едни и същи бе, какво им прави кеф да си дразнят снахите, не знам ...  newsm78 Браво на Ина!  Hug За изправянето де, не за боята ...  hahaha
Пейпърче, чакам ви!  Hug
Калисто, аз отдолу ги виждам и без да му бъркам в устата, а отгоре - като е в мен чакам да си наклони главата назад и да отвори уста (което много често прави ако зад главата му има дистанционно например)! Иначе не му бъркам в устата!  Peace
Иглуб, сигурно този месец ще отскочим до Стара Загора, но не знам дали ще е тази събота. ММ и свеко ще ходят на някакво изложение на земеделска техника сега там и сигурно чак след това ще можем да отидем с него!  Peace
Тефи, ама то има и бял люляк ...   bouquet
Би би, браво на Сашето и съжалявам за загубата! Аз токчета не нося (заради ръста) или поне не повече от 2 санта примерно ...  hahaha

Вчера елиминирахме гадния диван и днес моят син има голямо поле за изява в хола ...  ooooh!

# 584
  • By the sea
За чуждите деца не ми е мъчно  Peace И твърдо си държа че всеки си има глава на раменете и при повече желание и наличие на интернет може да се образова.
Как искам да си набия това в главата веднъж завинаги Blush

Токчета не съм слагала от ...отдавана беше Crazy
Айръни, и аз така съм на принципа - още един шал никога не е излишен Wink А за банския, в ХМ или НюЙоркър-а дали няма да има избор Thinking
Биби, много хубава идея за стената Simple Smile Бугенвилията е много подходяща за стена, ама за пале не знам, даже и не мога съвсем да си го представя newsm78 Съболезнования!
Еличка, така е, нещо взеха да налитат на все по-шантави "играчки" Simple Smile
Койчева, супер за прегледа Hug
Дафи, Биби, честито изправяне Party

Общи условия

Активация на акаунт