САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
ПУЦ !!!

Да си жива и здрава, много обичана, щастлива и винаги такава свежарка Simple Smile !

Hug newsm67 Hug newsm67 Hug newsm67 Hug newsm67 Hug newsm67 Hug newsm67

# 346
Ооо, много ти благодаря, КалиHug И за теб от същото.  Sunglasses

Тъй като не върви да размятам тук бонбони и прочие, черпя с гостуването на Кинг при Крейг Фъргюсън.  Mr. Green

# 347
Пуц, честит рожден ден на патерици  Hug Hug Бъди здрава и щастлива - цунки  newsm67

# 348
 Hug Благодаря!

Исках да питам за отзиви за "Момичето, което обичаше Том Гордън" - освен че се губи в гората, какво друго ѝ се случва?  Mr. Green

# 349
Гони я нещо като мечка, ма не съвсем. Халюцинира мощно и яде трънки и глогинки.  Mr. Green

# 350
 hahaha Като "Играта на Джералд" ли е хубава или? Щото Играта от анотация не бих я прочела, пък всъщност е много добра.

# 351
Играта повече ми харесва.

# 352
 Thinking Но знам, че не мога да ти вярвам.

# 353
 Joy
Така си е.

# 354
  • София
 hahaha

Не съм я чела, но отзивите като цяло са за слабичка книга  Rolling Eyes .

# 355
Аз бих казала по-скоро средна работа, но Пуцът пак не ми вярва.  Laughing

# 356
  • София

Deadface, да си побутна въпросчетата към теб  Praynig :

deadface, имам две въпросчета към теб.
Първо, имаш ли представа дали и откъде мога да си намеря "Марина" на Сафон в електронен вариант? И второ, кога да очакваме третата "Кървави книги" на Баркър  Flutter ?

# 357
Гони я нещо като мечка, ма не съвсем. Халюцинира мощно и яде трънки и глогинки.  Mr. Green

Laughing Много яко описание. Така си е. Но на мен ми хареса книгата.

Играта на Джералд е по-добрата, ако ще се прави сравнение.

# 358
ИрПуц, честит рожден ден

deadface, имам две въпросчета към теб.
Първо, имаш ли представа дали и откъде мога да си намеря "Марина" на Сафон в електронен вариант? И второ, кога да очакваме третата "Кървави книги" на Баркър  Flutter ?
Мога да ти дам всичките му книги, но на английски Peace
Третият том на КК - в края на август или началото на септември.

А "Момичето, което обичаше Том Гордън" определено е най-слабият роман на Кинг - 200 стр. лутане в гората, почти никакъв замисъл и никакъв сюжет. Да не говорим, че историята поначало си е за разказ, а не за роман. Ако някой не е съгласен с мен - моля, да ме обори.

Btw, тези дни прочетох първия (и единствен засега) роман на Дейвид Кроненбърг, "Consumed". Не съм във възторг от писателските му умения, но и не очаквах, че е способен да напише книга, която е по-брутална от всичките му филми, взети заедно. То не беше канибализъм, автоканибализъм, психически заболявания, редки венерически болести, извратен секс, тумори, секс с тумори, деформирани полови органи, иновативни хирургически операции, инсектофобия, насекоми в плътта, ядене на насекоми, виртуални убийства, осакатяване с нокторезачка... Все едно четях учебник по патология  ooooh! Иначе книгата е доста философска (един вид метафора на съвременното консуматорско общество) и в цялата работа определено има някакъв замисъл, но е толкова дълбок (започва с фотожурнализъм, минава през 3D скенери и стига до политиката на Корея), че ми се изплъзна Mr. Green
И понеже самият Кроненбърг твърди, че това не е роман на ужаса (и донякъде е прав, колкото и да е странно), питам се какъв ли роман на ужаса би написал, ако му дойде музата...  Shocked

# 359
Мерси, Дедфейс.  Grinning

След такова описание, веднагически ми се прииска да я прочета тази книга.  Mr. Green

И понеже самият Кроненбърг твърди, че това не е роман на ужаса (и донякъде е прав, колкото и да е странно), питам се какъв ли роман на ужаса би написал, ако му дойде музата...  Shocked

Може би просто скромничи човекът.  Laughing

За КК 3 - да се надявам ли на The Hellbound Heart или не е там? Съзнавам, че е позорно да не съм чела литературната основа на любимата си филмова поредица, но не ми се чете електронно.

Общи условия

Активация на акаунт