САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • по света... (иначе от Пловдив)
Здравейте, имам нужда от помощ. Присетила съм се за една книга на Кинг, чела съм я преди 15-20 години  Rolling Eyes но не помня как се казва. Разказваше се за един човек, собственик на странен магазин или нещо подобно, изнудваше хората в градчето или им продаваше странни вещи, почти нямам спомен ,но много ми се чете отново. Ще съм благодарна ако се сетите как се казва , за да си я потърся  Praynig

Напомня ми на "Неизживени спомени".... скоро а прочетох Simple Smile

# 406
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от помощ. Присетила съм се за една книга на Кинг, чела съм я преди 15-20 години  Rolling Eyes но не помня как се казва. Разказваше се за един човек, собственик на странен магазин или нещо подобно, изнудваше хората в градчето или им продаваше странни вещи, почти нямам спомен ,но много ми се чете отново. Ще съм благодарна ако се сетите как се казва , за да си я потърся  Praynig

Да нямаш предвид "Неизживени спомени"? Доколкото си спомням (чела съм я като теб много отдавна) това беше сюжетът.

# 407
  • sf
Нямам спомен за името, но ви се доверявам напълно  Hug  много благодаря.
Сега чета Слънчевото куче, а снощи довърших Библиотечна полиция  Grinning

# 408
  • Варна

Неизживени спомени (Needful things)

# 409
Поначало няма много информация за преподобната Кинг
Ето откъде се е появила Преподобната Либи от "Под купола".  Grinning

И аз като Пуц да се израдвам на продължението на "Сянието".  newsm44

# 410
А четеличетеличетели откъса? Много добре, много.

# 411
Нямах време, на работа бях сепак. Не се съмнявам в добротата му.  Grinning

# 412
Здравейте, колебая се коя книга да подхвана. "Торба с кости", "Капан за сънища" или "То". Коя ще ми препоръчате?

# 413
  • София
И трите са много добри, но ги степенувам така:
1. То
2. Капан за сънища
3. Торба с кости

# 414
И аз бих ги степенувала по същия начин, ако и още да не съм зачела Капана. Grinning

# 415
И трите са много добри, но ги степенувам така:
1. То
2. Капан за сънища
3. Торба с кости

Значи "То" ще е. Днес ще ходя на алея на книгата във Варна, дано да я имат.

# 416
  • София
Аз да се отчета, че вече съм преполовила първата книга на "Под купола" и то само за три дена.
Друго си е човек да захване Кинг след тегаво четиво (стига да не е "Сблъсък" hahaha ).

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 11:24 от Kally May

# 417
Друго си е, много е динамичен Куполя.  Mr. Green

# 418
# 419
  • София
Яко  newsm43 !

Общи условия

Активация на акаунт