САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ше ме Уморите беееее!!!!
Как ви обичам  txtloves !

Цитат
Абе, тая тема не беше ли литературна?

Беше, беше  hahaha !
Сега ще се появи Авраам и ще ни се скара!

# 511
Joy Злато, спихвателко на човешкия оптимизъм и вяра в доброто!
Приятно ми е да се запознаем, Злата с метлата.  Twisted Evil
Хаха, добре че си ти! Инъче темата щеше да заприлича на латиносериал  Laughing Hug
Кали, и аз така ги гледам. Май рекорда ми е с Декстър   Grinning

# 512
Бягството и аз не съм го гледала, но мъжката част вкъщи не спа заради този сериал.

Кали, кой Ерик ? Русия вампир ли? - Александър Скарсгард - красавец е той  Heart Eyes

# 513
  • София
Дааааааа !

# 514
Като никога съвестта ми е кристално чиста. Лигли!  Whistling Mr. Green

# 515
Ох, че аз ИК го гледах само заради него, че иначе оная Суки яко ме нервираше. Обаче последния сезон не съм го подхванала още.

# 516
Абе, тая тема не беше ли литературна?  Embarassed

Peace Литературна е, но си споделяме и други неща, защото сме една шепа хора и защото  ни е кеф  Flutter

Сега ще се появи Авраам и ще ни се скара!
Да, понякога Аврам ни се кара, че не пишем по същество  Crossing Arms , но скоро не се е включвал, което означава, че не сме прегрешавали мноого отдавна  Whistling

# 517
Чета ви, ама не се включвам, 'щото имам много работа в комбинация с някаква упорита депресия, така че няма да се карам на никой, а ще ида да поспя малко... в ъгъла. Sad

# 518
Хей, Авраме,  Hug

Аз не съм посягала скоро към Кинг, но следващата книга ще е негова. Peace
Най-вероятно 'Капан за сънища".

# 519
  • София
Авраам, пожелавам ти бързо да излезеш от лошия период!
Понякога наш'те лиготии могат да са досадни, но ако поне малко те накараме да се усмихнеш, все ще е нещо  Hug !

# 520
Дубрутру!
В събота започнах Дума Ки. Не знам на коя страница съм, щото я чета на телефона си, но сън не спа, ай ш`му се не види  Tired Много зарибяваща, мно-го! Между другото, преди година си купих Клетка, но я зарязах. Не знам от коя епоха ще да е била последната творба на Кинг преди тази Клетка, но с тези съвременни технологии се стреснах, че няма да е същото като на стария Кинг  Wink

Така, сега по темата - Кали, нИдей слуша скритите лимонки, продължавай да ми подаряваш хубави работи  Mr. Green
А за протокола от Бягство от затвора гледах само първи сезон, по горепосочените причини на Златето, а Тюдорите го гледах два пъти, като междувременно прочетох всички налични книги, свързани с Династията  Crazy

# 521
Аз започнах Сейлъмс Лот. След нашумелите ЗДрачове (които не съм ги гледала, стигаше ми само славата им), като чуя за вампири и ми идва да  Sick Но, това си е хубава, плашеща old-school вампирска книга и усещам, че за около 2 дни ще я погълна  Crazy

# 522
Киф, аз съм последният човек, който би правил сериозна забележка за спам тук и там, беше шега.  Laughing

Като, мога да ти подаря една книга по тюдорския въпрос, че хич не ми хареса.

# 523
Чи може, ама ще ми я донесеш лично  Mr. Green  Hug

# 524
С удоволствие!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт