САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Писмо, което Кинг написва до издателя на Клайв Баркър, след като прочита първото издание на сборника "Кървави книги":

ПОследното изречение е много готино! hahaha

Аз продължавам бавно с "Капан за сънища", ама много миризливо начало Sick - чета и душа наоколо Crazy

# 556
Смятай на мен какво ми беше като седмица след като прочетох "Капана" вкъщи ни тръшна зъл стомашен вирус.  hahaha

# 557
Оххх,ами аз уж чета Мизъри  , ама някак много трудно ми върви.. на 110-та стр. съм,ама още не ме е грабнала. Чудя се да продължавам ли или да я оставя..

Продължавай, струва си! Не знам 110-та страница докъде е в действието, по-малко от една трета или съвсем в началото сигурно?

# 558
  • София
Оххх,ами аз уж чета Мизъри  , ама някак много трудно ми върви.. на 110-та стр. съм,ама още не ме е грабнала. Чудя се да продължавам ли или да я оставя..

Продължавай, струва си! Не знам 110-та страница докъде е в действието, по-малко от една трета или съвсем в началото сигурно?

Ами в момента книгата не е пли мен,во мисля,че е точно 1/3.

# 559
Тъкмо време да стане много, много интересно, не се отказвай от книгата, струва си.

# 560
  • София
Тъкмо време да стане много, много интересно, не се отказвай от книгата, струва си.

Добре,ще я прочета, но ако не беше на Кинг да съм я зарязала..  Peace

# 561
  • 1st floor
Днес в библиотеката на открито в Южния парк прочетох първата глава на Град Отчаяние. Много ми хареса, ще я потърся да си я допрочета...Някой да даде отзиви за нея?

# 562
  • София
Мен не ме впечатли много-много тази книга, но ти хич не ме слушай мен.
По-голямата част от феновете в темата я харесват и поставят доста напред в личната си класация.
За мен не е дори в топ 10, ама аз съм си "крива" по принцип  hahaha .

# 563
Започнах „Мъртвата зона“, първите 20-30 страници за много обещаващи! Wink

# 564
  • 1st floor
Чела съм я като дете, много ме впечатли. Може пак да я препрочета!

Kally May,   bouquet!!!

# 565
  • София

Тази книга ми беше запознанството с Кинг и определено много ме впечатли,тъй като беше 1-вата книга такъв стил и много я харесах,но след като прочетох още няколко,съм на мнение,че е хубава книга,ама някак си нещо й липсва...

# 566
Ехааа, писмо на машинаHeart Eyes

Ех, "Мъртвата зона", ех, Джони Смит. Тази книга я обичат и нормалните хора.  Laughing

# 567
Днес в библиотеката на открито в Южния парк прочетох първата глава на Град Отчаяние. Много ми хареса, ще я потърся да си я допрочета...Някой да даде отзиви за нея?
Аз вече я привършвам, много ми харесва и на мен.

Ех, "Мъртвата зона", ех, Джони Смит. Тази книга я обичат и нормалните хора.  Laughing
  hahaha hahaha

# 568
  • София

"Мъртвата зона" беше първата книга на Кинг, която прочетох. Спомням си че я изчетох на един дъх, много интересна. Сега чета "Четири след полунощ-Ланголиерите"  и не мога да я прочета вече половин година, много бавно ми върви  Rolling Eyes

# 569
  • София
Нов ТРЕЙЛЪР на предстоящия филм "Кери" .

Общи условия

Активация на акаунт