„Съла”/ Sila /-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) - Тема 3

• 125 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград

# 676
  • Разград

# 677
  • Разград
ЛЕКА НОЩ !!!!!!!!!!

# 678
ДОБРО УТРО

Тази нощ заредихме себе и Вас с достатъчна доза "Боран" за цяла седмица.

Нека бъде хубава и успешна за всички които са се пристрастили към Боран и Мараз Али и бъдещия султан Мехмет!

# 679
Добро утро и здравейте,

Изключителна "нощна смяна".  Мари и Ваня,  наистина ни заредихте с очарование за начало на седмицата. Но не искам това зареждане да е за цяла седмица. Искам още и още и още....... дозата Боран.  bouquet  bouquet  bouquet

# 680
А ето го и виновника за да не може приказката да стане реалност...

Май нашето момиче е ядосано newsm78  Защо ли  newsm78 newsm78 newsm78

Обърнете внимание какъв сексапил лъха от този "пич". Как ще заспя незнам .....

Ужас.......къде гледа това момиче?
Не съм веща по снимките зад кадър, но защо ми се струва, че друг беше около Джансу по време на снимките на Сила, но може нещо да съм пропуснала? Нали беше някакъв актьор - кумик и изглеждаше малко по-добре от този тук. На фона на нашето момче е голям кумизъм. Разликите са очевАдни. Ох, тази Джансу.......

# 681
Бонджук Йилмаз / Нарин / се е омъжила. Съпругът и се казва Фетхи Кантарджи.

Какво става с тези момичета? И Бонджук си е избрала един "убавец" ......Явно онзи "наполеонов комплекс" - синдрома на дребния мъж замъглява на жените умът. И този е голяма "красота"....няма що.

# 682
  • Learn to fly. Fly away.
Мари ни е казала Лека нощ с тази снимка, а аз ви казвам Добро утро и успешна седмица!

Изключително добре "стоят" двамата пред камера. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Както казваше баба ми, лека и пръст на жената, "като братче и сестричка са ..." 

Какво става с тези момичета? И Бонджук си е избрала един "убавец" ......Явно онзи "наполеонов комплекс" - синдрома на дребния мъж замъглява на жените умът.
И този е голяма "красота"....няма що.
Сигурно има красива душа Simple Smile

# 683
  • Разград
А ето го и виновника за да не може приказката да стане реалност...

Май нашето момиче е ядосано newsm78  Защо ли  newsm78 newsm78 newsm78
Обърнете внимание какъв сексапил лъха от този "пич". Как ще заспя незнам .....
Ужас.......къде гледа това момиче?
Не съм веща по снимките зад кадър, но защо ми се струва, че друг беше около Джансу по време на снимките на Сила, но може нещо да съм пропуснала? Нали беше някакъв актьор - кумик и изглеждаше малко по-добре от този тук. На фона на нашето момче е голям кумизъм. Разликите са очевАдни. Ох, тази Джансу.......

Мари, се е объркала не е този.

# 684
  • Разград
Ето го виновника.

# 685
  • Разград

# 686
  • Разград

# 687

Ваня, ами те и двамата са еднакво чаровни  Joy, как да не ги обърка човек.

Да й се чуди човек на вкуса на Джансу... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Пък и една глава над него...
Явно когато срещаш по модните подиуми само красиви мъже, окото търси нещо като господина на снимката.

Ама и онзи ми е познат от някъде, но откъде ли ... newsm78

# 688

Ваня, ами те и двамата са еднакво чаровни  Joy, как да не ги обърка човек.

Да й се чуди човек на вкуса на Джансу... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Пък и една глава над него...
Явно когато срещаш по модните подиуми само красиви мъже, окото търси нещо като господина на снимката.

Ама и онзи ми е познат от някъде, но откъде ли ... newsm78

Ще кажа и аз като Куини - сигурно има красива душа. Simple Smile Да, ама не, както казваше Петко Бочаров.
Нали после разочарованието на Джансу е голямо от този "красавец" - пигмей.

# 689
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт