Re: Причини за закъснение на цикъла?

• 67 826
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Ходих на лекар на 8.05 а последния ми контакт беше на 17.03 след което ми дойде на 20.03 и от тогава нямам цикъл.

# 256
Лигавицата как беше на прегледа? Хормони пускала ли си?

# 257
Не съм пускала хормони.Единственото което ми каза лекаря,че всичко е наред няма кисти ,няма и бременост и ми изписа устрогестан 2 таблетки да изпия еднократно и другото което ми изписа са противозачатъчни като ми дойде да ги започна от 5 ден на цикъла .

# 258
Здравейте, мили дами.

Бих искала да Ви попитам нещо. Цикълът ми закъснява вече 5 дена, направих си тест, отрицателен е, а и винаги ползвам презерватив.
Единственото различно този месец е, че пиех витамин Б комплекс. Дали някоя от Вас също е забелязвала забавяне след приема му?

Благодаря предварително!

# 259
Не знам дали избрах точната тема да задам моя въпрос,но се нуждая спешно от съвет..
С приятеля ми сме заедно от 1 година и аз вече искам бебе много,но когато подхвана темата той или я сменя като се прави,че не ме е чул или ми казва ще видим,има време и неща от този сорт.. Някой може ли да ми даде съвет как да го убедя,че вече ни е време за бебенце и ще се справим,защото вече опитах всичко за което се сетих,но без резултат...

Общи условия

Активация на акаунт