Нашите second hand находки - част 18!

• 69 187
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
показвал съм , ама ти не си ги видела  Joy  проблем е ,че при мен няма такива магазини.  но тази събота съм решил да ги посетя в София. така че софиянки, оставете нещо и за мен  #Cussing out  а пък ако някоя от вас ме познае и ми каже "здравей бат`Бонго" на касата я чака изненада.  hahaha  не изпускайте офертата !!!

Е,ся шИ мЪ караш да ходя до София,че да ти викна-БАТ,БОНГООО

# 601
Откакто вдигнаха цените в Мания не съм стъпвала, а горе-долу по същото време в 33 ги намалиха  smile3508 и сега ходя само там.

newsm10 newsm10  И аз, и аз..

# 602
въпрос на лично желание  Joy
не само в София , ами в магазините ВУ в София.  за тях важи офертата.  Laughing

# 603
  • София
Днес случайно минах покрай новата Хумана на Дим. Петков...

Къде точно се намира магазина?

# 604
Днес успях да обиколя ЗЗ и манията в Пловдив и резултата е- 3 чифта дънки и един потник
Перат се в момента и после ще ги снимам.

За пръв път виждам толкова много хора в ЗЗ  Shocked Shocked Грабеха, пълнеха кошници.. абе страшна работа.. Добре че успях да се докопам до дънките тип чарлстон  smile3508

# 605
Днес случайно минах покрай новата Хумана на Дим. Петков...

Къде точно се намира магазина?

Срещу Мъпета на спирката, от другата страна на булеварда. Преди имаше някаква банка там.

# 606
Калинка Малинка ,гледах го това шалче,но не ми се даваше цял лев за него Grinning и го оставих за друго ходене до
Мъпета,ама.... А къде се намира този магазин Ню Йорк?Ако близост до него има и голям магазин за евтини обувки  се сещам кой ще е,иначе нищо не ми говори....
Моринга,и твоето шалче много го мислих,мислих и накрая не го взех,да ме пита човек защо Simple Smile
Тениската е много сладурска,аз вече като загледам дреха в жълто се сещам за теб,щото мвй беше казала,че ти е от любимите цветове. Simple Smile Аз нямам нищо жълто в гардероба си,този цвят хич не ми отива.

# 607
  • Варна
Днес малко преди да затворят Бултекса на ул. Македония се заврях да видя какво има, оказа се, че е разпродажба, 2.99 лв.
За 10-ина минути "открих" този топ
облечен

тениска за мъжът

Обща сума - 0.94 лв.

Някой да е посетил новото зареждане на Бултекс Вл-во?  newsm78

# 608
Днес малко преди да затворят Бултекса на ул. Македония се заврях да видя какво има, оказа се, че е разпродажба, 2.99 лв.
За 10-ина минути "открих" този топ
облечен

тениска за мъжът

Обща сума - 0.94 лв.

Някой да е посетил новото зареждане на Бултекс Вл-во?  newsm78
Много ми се ходеше във Владиславово, но съм заета и утре за обувките няма да мога, а и не искам да си вдигам допълнително нервите с тея прекупвачи  #Cussing out Ако го посетиш, моля пиши отзиви, аз най - вероятно сряда ще намина  Peace

# 609
  • Варна
Ще го посетя най-рано в събота и ме е яд, че тъкмо обувки ми трябват.  Twisted Evil

Помолих мъжа ми да отиде утре, така ме изгледа  Shocked

Joy

# 610
teda, то е ясно защо не си го взела шалчето - преценила си, че на мен ще ми отива повече  Joy и си ми го оставила Simple Smile))) А жълто наистина обожавам, особено този му нюанс отдавна ми се губеше като попълнение в гардероба ...

Киса, хубаво бюстие и тениската на мъжо - те да ти ги бяха подарили за без пари, нищо не си им платила  Wink

# 611
  • Варна
Калинка Малинка ,гледах го това шалче,но не ми се даваше цял лев за него Grinning и го оставих за друго ходене до
Мъпета,ама.... А къде се намира този магазин Ню Йорк?Ако близост до него има и голям магазин за евтини обувки  се сещам кой ще е,иначе нищо не ми говори....

аз като го гледах беше 2лв и не ми се даваше толкова,явно ме е чакал....

точно този е,за който си мислиш....м-нът за обувки е Топ 10,го него има м-н за цигари и после е Ню Йорк...

# 612
  • На тепето...
Дами, имам един въпрос - зареждането в ЗЗ в Пловдив на 30ти или на 31ви е? Понеже щерката беше минала от там (като си забързала един потник за 2лв) и сега не може да се сети за датата, а ме изяде с парцалите да ви питам. Simple Smile)

# 613
Правят, а цената май беше 49лв/кг  #Crazy

49??? Те добре ли са? 49лв. за кг. Ако си вземеш дънки и някоя по-тежка рокля, те ще излязат като в нов магазин.   Shocked
Ако и в Бургас са били такива цените, нищо чудно, че я затвориха Манията.  Laughing
Такива са Peace На следващия ден е 32лв/кг, но пък няма на бройка/ уж щеше да отпадне това..../
Много дразнещи цени за предлаганото качество Whistling

Все пак отидох да погледна, наистина е такава цената и излиза доста скъпо. Магазинът беше празен, имаше само десетина щендера. Лошото е че в нашия град има само Мания от големите вериги втора употреба и избора не кой знае колко голям. Е, има много малки магазинчета, но качеството е под всяко ниво.

# 614
здравейте, момичета и момчета Simple SmileГледам страхотни неща сте си взели напоследък.Аз не знам коа ще успея да отида скоро до такъв магазин.ММ сам няма да иска, а на мен ми с еходеше на зареждането в ЗЗ, ама с  бебка няма как да стане, ще е кошмарно.

Общи условия

Активация на акаунт