Нашите second hand находки - част 18!

• 69 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
# 256

От няколко дни мисля да пиша коооолко ми харесват тези рокли и колко са бонбонени-обичам хората, които не се притесняват да носят, цветно, шарено, свежо. Браво!
Аз днес мислех да съчетая гласуването с някой трифт шоп обиколка, но... размина ми се!

Страхотни рокли, със здраве да ги носиш! Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Заспиват с едно светло дънково яке!

Благодаря ви! И аз мисля, че едно светло дънково яке ще им седи много добре. Като си ги купих оглеждах специално за такова, имаше много хубави, но на мен ми се иска късичко до под бюста, за прохладните летни вечери. Heart Eyes За жалост единственото такова, което намерих ми беше големичко.

# 257
Шантавите ми къси панталони на цветя, знам, че са много дълбоки и уж е модерно, но много ми харесват  Heart Eyes , най-вероятно малко ще им сваля талията, а дотогава само из махалата с тях, коланчето е отделно пак от Мания ... и нямам едноцветна блуза, това ще ми е приоритет тези дни из Хумана   Mr. Green

# 258
  • Варна
от Хипермаркет на Кап.Райчо за 5,23лв общо:

Скрит текст:

# 259
Калинка_Малинка, ей това се казват находки, много са хубави а и цената е суперска.
Мале момичета, намирате си страхотни неща Heart Eyes Аз сега живот и здраве като родя, мисля да си потърся една две дълги рокли, че не знам кое от моите ще ми става.Ама нещо бяхме до ЗЗ и Фреята събота и неделя и нищо не си харесах.После пак ще търся, като ми остане време

# 260
  • Варна
Шантавите ми къси панталони на цветя, знам, че са много дълбоки и уж е модерно, но много ми харесват  Heart Eyes , най-вероятно малко ще им сваля талията, а дотогава само из махалата с тях, коланчето е отделно пак от Мания ... и нямам едноцветна блуза, това ще ми е приоритет тези дни из Хумана   Mr. Green

За да не се виждат, че са дълбоки, носи ги с блуза отгоре, а не запасана. Това коланче, май, не му е мястото там.  Thinking

Днес след работа имах да "убия" малко време, влязох в Хуманата на Дубровник - хора почти нямаше, на 5 лв не е изгодно да си купиш потник или тениска.
А и, като цяло, дрехите ми се видяха по-зле като асортимент от Хуманата на В. Друмев, където бях в събота.

# 261
Шантавите ми къси панталони на цветя, знам, че са много дълбоки и уж е модерно, но много ми харесват  Heart Eyes , най-вероятно малко ще им сваля талията, а дотогава само из махалата с тях, коланчето е отделно пак от Мания ... и нямам едноцветна блуза, това ще ми е приоритет тези дни из Хумана   Mr. Green

За да не се виждат, че са дълбоки, носи ги с блуза отгоре, а не запасана. Това коланче, май, не му е мястото там.  Thinking
....

Няма как да не се носи запасана и с блуза отгоре, защото панталоните са широки и всеки допълнителен обем (отгоре) ще придаде катастрофален вид. Когато им сваля талията ще приемат ето такъв вид ...
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBvubVSaAs … Z-xACG4j_OKedj3FA
А коланчето на мен много ми харесва, нали знаеш "На вкус и на цвят ... " , все пак благодаря за идеите   bouquet

p.s. него може и така да го нося ...

# 262
  • София
Моринга, на мен коланчето по втория начин повече ми харесва. А панталонките наистина са шантави. Ти как ще им свалиш талията? Мен изобщо не ме бива в шиенето. А и машина нямам, а и нерви  Grinning

Вижте какво си купих в събота само за 5,5:

http://prikachi.com/images/14/6187014d.jpg

http://prikachi.com/images/35/6187035s.jpg
Много хубава дрешка е. Много лека и мекичка, на Mox Clothing. На Вас позната ли Ви е марката? Аз отдавна си търсех нещо подобно и точно, когато се стопли и спрях да търся тази дрешка сама ме намери Simple Smile. Купих си още неща, но не съм ги снимала-блузка, тениска, дънки за сина ми и др. Simple Smile

# 263
Аз ходих до ЗЗ, взех си клина, полата ме чакаше, но като я облякох нещо не се одобрих в нея и я върнах и взех една тениска за милото, той пък заяви че била раздърпана и само за спане ставала ooooh! Да си гледа работата , повече нищо няма да види  Mr. Green
Страхотни неща имаше, ама пари нямаше. Някакви чужденки /арабки някакви/ кошница в връх и в ръце носеха страшни дрехи  Heart Eyes Ама буквално...
Аз все ви се чудя къде ги намирате тея чанти и си мисля че ги слагат в коша при касата, а те били в дъното на магазина, а аз там не стъпвам, защото има чаршафи разни и детско, а не мен не ми е нужно нито едното, нито другото - за сега  Joy
Харесах една чанта - 12 лева излизаше, а аз съм намерила магазинче където нови са 10. Вярно не винаги се намират, но понякога има страхотни попадения.
И още една чисто нова Х&М ама беше по-тежичка, пък и кафява...а аз кафяво почти не нося и се отказах. Ще гледам ако случайно е останала някоя чанта на 7 лева/кг примерно, макар че не вярвам, но все пак  hahaha

# 264
Stop,за кой 33 говориш? Този на Княз Борис кога зарежда?

# 265
Stop,за кой 33 говориш? Този на Княз Борис кога зарежда?

Люлинския  Peace
А някой ходил ли е в Младост, нещо хубаво има ли?

# 266
Аз ходих в Младост в деня на зареждането и напълних една торба. В сравнение с люлинския ми се струва по-добро зареждането. В неделя бях в ЗЗ Люлин и с триста зора си харесах една бяла туника да не съм капо, ама като се прибрах в нас и открих някакви петънца, които по-рано в магазина не съм видяла  Close Сега се чудя какво да купя против петна  Thinking

# 267
Ми Вениш- аз изпрах с него мазно петно, останало от свещ, като преди това панталона беше пран вече 2-3 пъти без да е махната свещта, демек запечатано добре беше
Пробвай Вениш и после нещо избелващо, щом е бяла

# 268
♥ LOST ♥   bouquet Ще го пробвам!

# 269
МираМира, ние имаме машина и някак се справям с шиенето, но определено ще използвам и допълнителна помощ  Wink

Иначе якенцето ти ми харесва, макар русият 'убавец на снимката да ми подейства разконцентриращо ...   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт