Нашите second hand находки - част 18!

• 69 183
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Всички имате много хубави находки. Moringa, мернах един зелен панталон (снимката не беше заради него, но аз все пак го мернах  Mr. Green) - страхотен Simple Smile  А за ЗЗ Пловдив... миналия понеделник (разбирайте 20-ти) беше 7.99 на килограм... Разпродажбата две седмици ли е?

# 631
Мерси и той е от Мания от преди ценовите им реформи - беше чисто нов с етикета от зала Б и ми е страшно любим, защото е много удобен - няма цвят, с който да не го нося (май по- в началото показвах една чантичка и пак съм с него ... )  Mr. Green

# 632
  • Пловдив
Палечка - блузката с имитацията на гердан на деколтето и полата за работа много ми харесаха, май могат да се съчетаят и заедно, и плажното кимоно също е много интересно и свежо. Със здраве да си ги носиш.

# 633
Благодаря , но плажното кимоно не е мое , а на teda mars , не че не ми се иска да е мое де  Whistling

# 634
Момичета (към варненки) този магазин знаете ли го?И ако е ходила някоя , моля да сподели как са цените и стоката.
 http://prikachi.com/images/189/6164189F.jpg

# 635
тази събота (1.06) в кои магазини ВУ в София е най-голяма далаверата - т.е. къде са най-ниски цените ?

# 636
  • Варна
Момичета (към варненки) този магазин знаете ли го?И ако е ходила някоя , моля да сподели как са цените и стоката.

Ходила съм, 2-3 пъти и то май основно мин. година. Не съм впечатлена. На долния етаж всичко е на по-висока цена, май започва от около 32 лв (не съм сигурна), на горния етаж цената е по-ниска, но и стоката е по-безинтересна.
Май една шапка имам от там и един аксесоар - друбни работи, дрехите не ме впечатлиха. Макар че долу имаше хубави мъжки ризи, суичъри, но излизаха скъпичко.

Вчера направих всичко невъзможно да отида преди да затворят Бултекса. Имаше останал само един кош с десетина обувки - основно зимни и едни сандали мой номер, но не хубав модел. Питах една служителка само това ли остана - вдигна рамене и измънка нещо, мноого отегчена беше, горката.   Confused

Народ имаше доста, нищо че беше след 18.30 ч. Прегледах по диагонал детското - не останах впечатлена от качеството като за ново зареждане.
На излизане през касата касиерката поиска да ми провери чантата, не бях на кеф, че щях да й се изрепча, само й казах с леден тон: "Проверете!".
Наш`та сигурно очакваше да види нещо в чантата ми, но... сори... изгледах я така  Tired 
Не знаех, че имам вид на крадла.  Crossing Arms  Mr. Green

# 637

Бяхме го коментирали предни теми Wink Ще ти цитирам моето мнение поне ... Simple Smile

На мен тази ВУ под КАТ не ми допада хич. На 3-та седмица им е 25лв/кг на първия етаж, а няма чак толкова хубави неща, че да ги дадеш тия пари. Имаше и разни спортни маркови стоки с фиксирани цени, които ми се видяха скъпички, както и някакви палта по 80лв фиксирана цена, за такава даже и ново по-хубаво мога да си взема.... На горния етаж е много по-евтино, но там така и не можах да се хвана и за 1 нещо.

Това е лично мнение, посещавала съм го само 2 пъти, но не знам дали ще си направя труда следващ път. Това е за мен единствената ВУ във Варна за сега, която така да ме е разочаровала...

Киса, не им се впечатлявай особено ... аз колкото и пъти да съм ходила все има някакви сърдити на света служителки, чак ми скапват моето настроение понякога. Май само на 1-2 по-приятни съм попадала и те бяха на касата, както и един младеж - той даже и любезен Simple Smile

# 638
Мерси за инфото!Значи хич няма да се разкарвам до там Simple Smile С тия 32лв/кг ....съвсем се забравят .Ами то едно кило луканка струва по-малко Grinning

# 639
тази събота (1.06) в кои магазини ВУ в София е най-голяма далаверата - т.е. къде са най-ниски цените ?

Представа си нямам къде ще е най-изгодно. Rolling Eyes Аз си предпочитам ЗЗ на Княз Борис  Mr. Green- миналият петък беше новото зареждане, значи в събота цената трябва да е 19.99/кг.  newsm71

# 640
Мерси за инфото!Значи хич няма да се разкарвам до там Simple Smile С тия 32лв/кг ....съвсем се забравят .Ами то едно кило луканка струва по-малко Grinning

Май на 36лв/кг започват на зареждане ... на спомени го карам, но нещо такова беше Wink

# 641

Ами то и в Мания е 32лв/кг  Whistling

# 642
  • Варна
Варненки, наскоро се отвори една  квартална ВУ в Левски, на ул. Зора (пресечка на Железкова), утре може да мина да видя какво е положението там.

В Хуманите на ново зареждане има ли нещо интересно, цените много ли са високи?

# 643

Ами то и в Мания е 32лв/кг  Whistling
В някои магазини дрехите не си заслужават тази цена на килограм.И за Мания  се отнася,въпреки че съм доволна от последните ми находки от там;-) Най-си харесвам Бултекс на Кап.Райчо,и цените са ми приемливи
На плаката на новата Хумана  до Пикадили център пишеше -тениски по 1.99.Утре имам ходене наблизо и ще вляза да разгледам

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 22:08 от teda mars

# 644
  • Варна
Хммм и на мен ми проверяват чантата на излизане,но не го приемам-"явно,на крадла им приличам",а като задължение,което си изпълняват служителите.С чиста съвест влизам и излизам от всеки магазин!

Общи условия

Активация на акаунт