Суровоядство

• 61 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Вери, на какви цени е от производител меда, който захаросва? Може ли координати тук или на лични, ако имаш?

# 646
Здравейте мили мами ,
да ви се похваля ,че от както завърших 9 дневния си глад,преди около 2 седмици ям предимно плодове зеленчуци ,ядки,варива ,без млечни продукти.Захранването ми първите дни ми се стори доста грубо,не можах да се огранича в малките порцийки...но явно не са били и чак толкова големи,защото сега нямам проблеми,даже след 2 седмици все още съм със същите килограми като при гладуването-свалих 2-3 килограма и още ги няма Mr. Green
Толкова съм доволна и щастлива ,още повече че най-накрая се реших да пробвам вегански начин на живот...все още е рано да се каже,но мисля ,че това ще е още една промяна за добро в моя живот.
...А и гаджето ми е почти веган- обожаваме да се тъпчем със соя  Mr. Green
Пожелавам успех на всички в това начинание наречено-здравословно хранене и лечебно гладуване.Тези неща наистина са важни. Heart Eyes

# 647
  • Sofia
Браво за волята и резултата,но не прекалявайте със соята и соевите продукти,не е много здравословна...

# 648
  • Където ми покаже сърцето
 Hug

# 649
  • София
Браво за волята и резултата,но не прекалявайте със соята и соевите продукти,не е много здравословна...
особено за мъжете....

# 650
здравейте, искам да си направя зеленчуков чипс. Яла съм такъв купен - единият беше хубав, другият ужасно солен и мазен. Идеята обаче ми харесва много.
нямам кейл, тук не се продава. Имам white radish, swede, parsnip, цвекло, моркови, лук... виждала съм и зелен фасул в чипса , но за начало няма да се пробвам.
какво още мога да си изсуша в дехидратора, как да ги мариновам/овкуся преди това? Заради цвеклото сигурно трябва да сложа хартия, как да го направя, за да не се спира струята въздух?

# 651
  • У дома
От зеленчуковия чипс съм правила само кейл. Ето един сайт за различни зеленчуци с обяснение - http://www.kitchenstewardship.com/2012/11/30/a-real-food-alterna … y-and-nourishing/
Аз съм се запалила повече по кракери от рода на тези - http://www.rawfoodrecipes.com/recipes/fennel-chia-seed-crackers- … rugula-pesto.html
Но понеже вкъщи fennel няма да се хареса, мисля да пробвам с друг зеленчук като спазя самия процес, защото ми се струва сполучлива рецепта.

# 652
  • София
Здравейте  Hug От началото на август съм на сурова храна, ям плодове, зеленчуци, ядки предимно сурови бадеми и сушени плодове. Правя си салати от зелени неща, скоро опитах и тученица имам доста в хладилника. От време на време ям покълнало жито.  Отслабнах 8 кг. имам още за сваляне. Не ми е трудно да се храня така , опитвам се малко по малко да разнообразявам менюто си.Вчера направих сурови бонбони (изядох ги бяха много вкусни,много ми се ядеше сладко), също така направих и сусамово мляко с мед.  Не знам дали заради промяната ми в храненето ,но цикъла ми подрани с 10 дни и  се чувствам много отпаднала....днес имах чувството, че ще припадна докато бях в магазина. малко ми е още объркано ,чудя се с какво да разнообразявам ,дали ям достатъчно?! Не чувствам глад .Все пак мисля да продължа да се храня така . Радвам се ,че има такава тема,ще я следя с удоволствие   bouquet
Гледам, че говорите за меда, аз взимам захаросан и то да е твърд,казвали са ми ,че съдържа по-малко вода. (пък кое е истина не знам)

# 653
  • Sofia
От къде си купуваш тученица

# 654
  • София
nelkin на мен по принцип ми се удължи цикъла, от 25 на 28 дни.
Ако имаш притеснение в това отношение отиди на гинеколог, може да е нещо различно и нямащо общо с хранителния режим.
Ако си загубила повече кръв, най-вероятно от това си се почувствала отпаднала и зле.
Майка ми, която се храни класически вредно, с пържени тлъсти храни е получавала кръвоизлив по време на Ц от лекарства и я караха дори кюртаж да прави.

# 655
Atalanta, благодаря за линка, беше ми полезен, макар и да звучи в по-голямата си част повече като оплакване на мацката  Simple Smile
надявам се до 2 дни да имам резултат. Аз със сигурност ще си го харесам, важното е децата да убедя.

# 656
А защо соята да е вредна особено  за мъже??? Shocked

# 657
  • Sofia
Защото съдържа естроген/женски хормон/ и ГМО

# 658
Сурови нещица за подарък:
Скрит текст:

Пълнежът е от кашу, млад кокос, кокосова захар; върху белия шоколад има чиа и сух невен; върху черния шоколад има коноп и лавандула.

А такива пълнени буркани раздадох 4-5 в България като подарък. Вътре са 5 вида "бонбони".
Двете снимки не са мои, а на притежателите на бурканите.

# 659
И аз да се включа след вкусотиите на Вери с едно изкушение, което хапвам последните дни:

Парценца пъпеш, поръсени с бадемово масло, пълнозърнеста зърнена закуска и кокосов сироп.

Днес замених бадемовото масло с парценца авокадо и пак се получи много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт