СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 39 912
  • 973
  •   1
Отговори
# 840
И ние сме в графата чакащи второ класиране.Четох до сега правилника...Според него:

1.4. Оставащите свободни места от социалните опашки и от общите опашки се събират.
Стъпка 2: Класиране на оставащите свободни места само с една обща опашка
2.1. Формира се само общата опашка, на която са всички некласирани деца само с точките по общи критерии. Децата от социалната опашка, които не са класирани на предходната стъпка, също участват в общата опашка, но само с точките си по общи критерии.

Обаче защо ли никой не е премахнал социалните точки(поне там където кандидатстваме)в общата опашка?Къде да подам сигнал?Никога няма да има оправия заради разни вратички!
Това е информация за първо класиране.
Така и предположих:-)мерси

# 841
Хм...тогава шанса грааничи с нула!Тази система е направена за отбрани ползватели,явно.Ще си търсим алтернативи.Някак от 3-та резерва да отидем на 34-то място в общият списък ми се струва геноцид към тези,дето сме си признали родителстването....

# 842
Така е, права си. Системата пропуска отвсякъде и ако искаш да се правиш на много честен и отговорен - си го отнасяш. Не съм крайна - самият факт, че не само липсва контрол, но и няма способ за отстраняване на лица подали неверни данни (ако се запишат веднъж), или такива, които са се записали за да си пазят мястото, а не пускат децата си реално, говори достатъчно.

# 843
  • София
Момичета, на второ класиране генерират ли се нови номера или се класират децата с номерата от първо класиране?

# 844
  • София
Момичета, на второ класиране генерират ли се нови номера или се класират децата с номерата от първо класиране?
Генерират се нови, но ако отново сте в гранична група.

# 845

За мен вечетова е без значение.

# 846
Ако остане свободно място от някой незаписал се сега, то ще отиде веднага към свободните места за второ класиране, нали така?

# 847
  • София
Това със 17ч дойде от там, че принципно директорките работят до 17ч, само че ако аз съм на мястото на родител отишъл в 17,15 и директорката я няма ще я разпердушина, защото съм си в срок. Друг въпрос е, че аз не бих чакала последния момент Twisted Evil
По въпроса със ироничното подмятане за АД да ви кажа, че явно не сте гледали дете с АД и не знаете колко е брутално да плаче нощем заради плаките по тялото, които сърбят и болят и да си прави рани по лицето от чесане ако го изпуснеш за 10сек от поглед, да ти се свива сърцетом когато за пореден път мажеш с кортикостероиден препарат и даваш антихистаминовите капки. Така че АД си е хронично заболяване, което не е никак леко и смешно, няма болест на дете, която да е безобидна, но това е съвсем отделна тема.
Ако детето е с хранителна алергия имат право да откажат прием, защото едно от нещата, кото се вписват в медицинските документи за ясла е, че детето е на обща храна и няма хранителни алергии, защото в яслата децата ядат всичко и няма как на едно дете да му се готви отделно с цел избягване на алергия.

Иронията идва от това, че тези деца нямат повече права да посещават ДГ от останалите. В повечето случаи дори нямат заболяване, а родителите им са дали подкуп.

# 848
  • София
25% са по 2.2.4. в нашето ОДЗ. Явно живеем в квартал с много алергени и висока заболяваемост! ooooh!

Doro, да не говориш за 80 ОДЗ? Там набор 2008 и 2009 са по 16 деца по т.2.2.4.! Засега за 2010 се е спряла на 10...

Да  Simple Smile Точно за нея говоря. Това ни е най-близката градина и ако имахме шанс щяхме да кандидатстваме там. Въпреки това съм доволна от нашия избор /99 ЦДГ/ и разбира се, съм най-доволна от факта, че ни приеха.  Peace

Доро, щом 80та ти е най-близката, защо не кандидатствате сега в филиала на ЦДГ 164? На площад Ручай е, точно сега са пуснали цяла нова група за набор 2009. Градината със сигурност е по-добра от 80 ОДЗ

# 849
Ние се записахме вече - в Брезичка - 99ЦДГ   bouquet
Набор 2010 е малката.

# 850
  • София
Грета Ей, предполагам имаш предвид 162 Вихрогонче? Кажи моля те малко повече за 162 и предимствата й пред 80 ОДЗ, че мен много ме вълнува всяко инфо за 162-ра, а няма много във форума. Може и на лични, да не разводняваме темата  bouquet

# 851
  • София
Най-вероятно е обсъждано вече, но кога в крайна сметка ще видим реално останалите свободни места? След 17 часа ли?

# 852
Най-вероятно е обсъждано вече, но кога в крайна сметка ще видим реално останалите свободни места? След 17 часа ли?

Питах точно това преди час, още не са ми отговорили от системата. Ако отговорят, ще сложа отговора им тук.

# 853
  • София

Питах точно това преди час, още не са ми отговорили от системата. Ако отговорят, ще сложа отговора им тук.

Супер, дано отговорят  Peace

# 854
Искрено съчувствам на родителите на деца с хронични заболявания! При положение обаче, че по този параграф е пълно с деца, които де факто са здрави и за наистина болните пак няма шанс да влезнат, съм твърдо да се махне!!!

Общи условия

Активация на акаунт