Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 353
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Джойка не се е вясвала нещо. То е ясно, че в такава игра няма да участва, ама поне да се разпише пък... Crossing Arms

При Британците е Crazy,мани,аз съм забравила там да се разпиша,сега наваксвам 22 страници  Crazy ooooh! Joy Joy Joy

И аз я видях сега в темата за любимото ѝ сукалче Джоузи. Laughing Почива активно. Crazy
hahaha Оф, Акашка, много ме разсмя с  това - "любимото ѝ сукалче Джоузи". Ми, нека почива тогава. Сигурно мечтае да е в обятията му.  Joy

# 511
  • КиТ
Аз нямам резервни  Blush Joy Joy Joy

# 512
  • España (Плевен)

- с 93 точки

- с 91 точки

- с 84 точки

- с 75 точки

- с 72 точки

- с 61 точки

- с 56 точки

- с получени 12 гласа

- с получени 10 гласа

Hug        Hug

# 513
  • España (Плевен)
Момичета, днес зъбът много малко ме болеше. Утре ще звънкам за час при докторката..  Crazy Party
Много ми е изморено. Дните толкова големи станаха, че доста неща можеш да свършиш за 24 часа..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още веднъж - Честито Ройс! Честито и на останалите момичета!  Hug

# 514
  • В Космоса
ЧЕСТИТООООООООО!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ройс, дали ще успееш да се справиш с организацията покрай неприятностите ти? Бих ти помогнала, но и аз чак след другата седмица се надявам да имам повечко свободно време като се завърна в София и се аклиматизираме там.

# 515
  • КиТ
Честито Роис  bouquet  bouquet  bouquet,наистина ще успееш ли с общия пост,трябва верно помощ  newsm78 Hug

# 516
Роис честито,беше невероятна!  bouquet
Браво на всички,голяма красота беше тая тема!
КАТИ благодаря за положения труд  bouquet,въпреки болките ,а всички знаем какво е да те боли зъб представи и двата поста невероятно!
А сега ще чакам Роис да каже каква е новата тема! Wink

# 517
Сестриче, честито!!!  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Честито и на другите момичета!!!

# 518
Честито на Ройс   bouquet
Честито и на подгласничките   bouquet
Всички се представихте много добре!Красота лъхаше от всяка комбинация Heart Eyes

Кати,дано свършат мъките при теб с тоя зъб ooooh!

# 519
А сега ще чакам Роис да каже каква е новата тема! Wink
Тя ли си имаше намислена тема отпреди  newsm78
Честита победа.

# 520
  • Сопот, Пловдив
Е, това не го очаквах наистина  Simple Smile , много ви благодаря, прекрасни момчета!  Hug Радвам се, че ви хареса комбинацията, истината е, че беше скалъпена доста набързо и то още преди играта, и в последния момент се подсетих за стихчето, което е много емблематично за мен, защото е за мъжа на живота ми.  Heart Eyes  Crazy

Честито на Креми, Малвина, лока, Софи, Силвето, Хриси, РАди, ла вида лока!   bouquet  bouquet  bouquet

С поста се надявам да се справя, следващата седмица няма все още да пътуваме до никъде, и ако Мартин не е болен, мисля че ще успея да се справя със всичко, ако не успявам, ще помоля някой за помощ.

Кати, браво за страхотното оформление на всичко, не знам как успя с този зъб!  Hug

Темата ще ви я каж отсега, отдавна съм си я измисла  Grinning . Цитати . Или по-точно - всеки си харесва един цитат, няма значение дали ще е изказване на философ, реплика от филм, част от текст на песен, цитат от книга или стихотворение или просто нещо , което баба му му е казвала като малък. След това всеки съчетатва цитата с картинка. Няма никакво значение дали цитата ще е в аватара, а картинката в подписа или обратното, дали ще са една или няколко картинки, дали текста ще е върху някоя от картинките или отделно, на кой както му душа иска. Отсега ще кажа и два от призовете - Картинка, най-добре пасваща на цитата и Любим цитат (то ест този, който най-много ви харесва като послание, независимо от картинката). Останалите два приза ще очаквам да ги измислят двете подгласнички - Креми и Малвина. Просто и това си го бях замислила отдавна, че ще го направя така.  Mr. Green

И не на последно място - благодаря много на всички за подкрепата за Симон Мартин!  Hug

# 521
  • В Космоса
Чудесно си го замислила! Heart Eyes

# 522
  • España (Плевен)
Страхотно Ройс...  Hug  Много ми хареса. Даже имам един цитат за целта, само картинка да му намеря.  Mr. Green Mr. Green

# 523
Сестри, ти дори в момента си по твоята тема Simple Smile  Heart Eyes

# 524
  • Сопот, Пловдив
Недей, че азсега ще изпадна в безкрайно чудене - мой стих ли, цитата от филм ли, от песен ли, просто някое изказване ли, от всичко имам по много впредвид.

Исках още дакажа, че няма знчение дали някой ще дублира цитата си с друг, едва ли ще сте се спрели и на еднакви картинки.

Общи условия

Активация на акаунт