Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 352
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • В Космоса
Аз не знам дали ще имам време, но преди си обличах точно такива съчетания - текст и картинки, които му пасват, та мога да сложа нещо старо.

# 526
Честита победа Rois  bouquet много интересна нова тема..очертава се да се появят интересни интерпретации Thinking.....Благодаря за приза на всички момичета оценили труда ми...   bouquet,за първи път съм в класацията ....и по този повод айде на пангара Wink да мислим приз...ами на прима виста ми идва на ум най-оригинален или най- непознат цитат/ако не измъдря  до утре нещо друго де Mr. Green/казвайте кое ви е по на сърце Hug

# 527
  • Варна
Роис, интересна тема! Hug

Креми, да видим какви картинки ще намеря и тогава да мъдрим заглавието на приза! Mr. Green Joy

Скрит текст:
Едно поздравче, нещо носталгично ми е днес  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=HCJqfrg5a1k

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 01:04 от Стейси Грей

# 528
Роис, интересна тема! Hug

Креми, да видим какви картинки ще намеря и тогава да мъдрим заглавието на приза! Mr. Green Joy
Thinking Хмммм Стейси....тва много идейно звучи, ама малко на конспирация намирисва Joy Joy Joy

# 529
  • Варна
Креми, тихо, тихо! Mr. Green

# 530
  • при моите деца .....
Честито Роис!
Честито на подгласничките!
Очертава се интересна игра!

# 531
Ройс, честито! Честито и на останалите момичета.
Новата тема е интересна.

# 532
Ройс,честито и мерси за новата тема Hug
Лек и успешен ден.
Да,не забравя-КАТИ не отлагай денталния лекар,моля Naughty

# 533
Честита победа на Rois! Поздравления и за подгласничките и носителите на специалните призове!   bouquet
Кати, отново организира страхотна игра ! Благодаря! Hug

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро, момичета! Hug
Ройс - беше чудесна тази игра, честита победа Hug Hug Hug
Честито и на останалите класирани!  bouquet  bouquet  bouquet
И на мен честито Flutter, вече колекционирам призове Heart Eyes Grinning Two Hearts Party

Ройс - темата ти е много интересна, всички си измислила - браво! Аз до сега не съм си слагала картинки с текст от страни, но това е предизвикателство за мен. Ще се опитам да се включа, пък може и помощ да потърся Blush

# 535
Честито на Роис, подгласничките и призьорките   bouquet

# 536
  • Сопот, Пловдив
Текста може да не е отстрани. Може да е върху някоя от другите картинки, може да е нещо от рода на това

а може да е като картинка, която педставлява просто стилизиран текст, като това:

а може да е и снимка на самия текст:

а може да е просто текст отстрани на картинката, както често Джой прави. Въобще - никакво ограничение в тази насока.

# 537
Честито на Ройс и другите девойки. И на мен. Mr. Green Много интересна тема и даваща доста поле за изява.

# 538
  • Сопот, Пловдив
А, и още нещо, преди да наводня всичко с обяснения - текста може да е на какъвто език си искате.

# 539
  • КиТ
Много интересна тема,май имам някъде цитати заровени по папките Thinking

Общи условия

Активация на акаунт