Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 245
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Once there was a Hushpuppy...
Разбирам Сосче Peace, дано само не се сбъдне прогнозата 17 градуса с дъжд Praynig

# 631
Предвидила съм го Heart Eyes

# 632
  • КиТ
за да направя резервация Wink

Аууууууу сакън Crazy Joy Joy Joy Стига бе къв дъжд,аз вече се разбрах с Яни в градинката пред работа да се чакаме hahaha hahaha hahaha hahaha

# 633
да не раздаваш чадъри Laughing

# 634
  • КиТ
 Crazy Joy Joy Joy Да си предвидя и аз един чадър Thinking,а той седи винаги в чантата няма страшно Naughty,даже имам и служебен под ръка hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
уау, аз пък никога не нося чадъри, обичам да се мокря Embarassed

# 636
Стига бе хора. Не се съобразявайте с мен. Аз и без това ще бързам да хвана някакъв транспорт за обратно, така че ще дойда за малко да се видим. Променете си датата ако така ще е удобно за повечето от вас

# 637
  • КиТ
уау, аз пък никога не нося чадъри, обичам да се мокря Embarassed

Моя е винаги в чантата и има други боклуци все,та минимум 5-6 кила мое и да тежи Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy За това обичам в събота да изляза и да държа само един телефон в ръката си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
Чадъри Софи ще ни раздава (макар че знам, че има вкъщи само един).
Сосче, ако ти пречи, че ги нося ще ги махна. На мен не ми пречи, че са носени - много са хубави.  Heart Eyes
Аз за понеделник съм ок (засега), но се оказа, че ще замествам колежка и ще съм до 18 ч. Така че ще дойда след това. Та в тази връзка, Сосче, прати ми на ЛС телефона си да се свържа овреме с теб.
Акашка, глей пък ти са да не дойдеш.  Naughty Уговаряй както можеш да си тръгнете в неделя, моля. Mr. Green
А иначе за понеделник и вторник го дават кучи студ с превалявания.

# 639
  • КиТ
Аре стига без отмятания бе,ще вземем зимните дрехи кат трябва Crossing Arms Crazy Joy Joy Joy
Акаша,ако дойде,разчитам на вас да откопчите ФБ-то й Whistling Whistling Whistling Whistling Селен помни Crazy,аз като ти звънна пак ще ти напомня Mr. Green Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

# 640
  • В Космоса

Акашка, глей пък ти са да не дойдеш.  Naughty Уговаряй както можеш да си тръгнете в неделя, моля. Mr. Green

Ми много е вероятно за съжаление. Честно казано ме е страх да спомена. Не, че нещо, но ще ни е натоваренко - знаеш къщата била сума време празна... докато се натъкмим. Ще има "Да, само до сбирки ни е сега!" Whistling И да не обвинявам само половинът, аз самата не знам дали ще смогна, дори и в неделя да се приберем. Имам бая задължения. Аз в Ямбол ако знаеш как тичах с количката да се видя с Майола. Едва я сместих тази среща.

Ееееххх, а преди, свободно време бол. Направо рахатлък си ми беше!

# 641
Божке,Акаша ми то отчет подробен ли даваш EmbarassedТо аз все съм по работа и така JoyПри мен сбирки няма само заседания и делови срещи-и то по нощите.Явно с по-големи дечица е по лесно-"Отивам по работа!" и тръшваш вратата Laughing
Машонка-носи си дрешките със кеф Heart Eyes

# 642
  • КиТ
Бре аз мислих като излезеш в майчинство живот си живееш Thinking Crazy Joy Joy Joy поне приятелката на братовчед ми е така,само хойка,нищо не и дреми Thinking

Абе квото и да си говорим студентските години бяха най-добре Rolling Eyes,ама Tired

Следователно търся си принц да ме издържа и да си седя вкъщи пред компютъра Blush Crazy Joy Joy Joy Joy

# 643
  • В Космоса
Не знам при другите, но при мен няма такива филми - излизам по работа... Ква работа!? Работата ми е да гледам лапето. Wink
И отчет се дава и от двете страни, открай време. Няма лабаво.Така сме си свикнали не ни пречи засега.

# 644
Следователно търся си принц да ме издържа и да си седя вкъщи пред компютъра Blush Crazy Joy Joy Joy Joy
Ужас, това все едно не съм го прочела  Naughty
Младо момиче..сакън дет* се вика. За мен няма нищо по-лошо от жена издържана от мъж. То верно, че и от мъжа зависи, но в повечето случаи е трагикомично. Гледай си работата и интереса и си имай свободата.
Липсват ми срещите с приятели. Този интернет измести добрите срещи "на кафе" Като се видим няма какво да си кажем. Почти всичко сме си написали на две на три ..

Общи условия

Активация на акаунт