Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 247
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • В Космоса
Акаша все се измъкваш значи Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

Мда бе, вие ги правите нарочно неудобни за мен! Crossing Arms Close
Виж Майола се съобрази с мен. Sunglasses
 Joy

Аха тъй ще кажеш Crossing Arms Crazy Joy Joy Joy Joy
Кво си се съобразила тя с теб,като ти си се натресла на робота й Whistling Joy Joy Joy

Ми така, де - тя се съобрази с мен. Mr. Green
И ако искаш да знаеш тя беше в обедна почивка. Такива натрисаници са далеч от моята същност, моля, моля.... Rolling Eyes

# 616
  • КиТ
Добрем,щом казваш Sunglasses Hug Joy Joy Joy

# 617
  • В Космоса
Рекох и отсекох! Пък ти с тез подпичквания с мен, накрая умишлено ще ме откажеш да се срещам с теб. Тъй да знайш!  Crossing Arms

# 618
  • КиТ
Аре стига де не виждаш ли че се шегувам Crazy Hug Hug Hug Hug,трябва повече смеещи човечета да слагам
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
,от кога чакам да се видим,па ти се цупиш Crazy Hug Hug Hug Hug

Недей така казах ти,че си ми любима съфорумка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619
  • В Космоса
Ххах, аз трябва да слагам хилежи повечко май.  Laughing

А от твоите, аман!  hahaha

# 620
  • КиТ
Демек и ти се шегуваш Thinking

Тоя път бяха в скрит текст Sunglasses Mr. Green

# 621
  • В Космоса
Демек и ти се шегуваш Thinking

Ми мързи ме за тези, ето ти ги на куп за целия разговор:
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 622
  • КиТ
 hahaha hahaha hahaha Доволна Crazy Hug Hug Hug

# 623
Без да искам си намерих нещо. Не е като за конкурси, но толкова много ми хареса, че ще участвам с него. Доволна съм, че бях решила да пропусна.

# 624
  • В Космоса
Аз се захванах за един цитат да потърся малко... Е, как може да има такъв дефицит на ********! Close Аз ли не търся как трябва...

# 625
Акаша много си хубава Heart Eyes

# 626
  • В Космоса
Мерси! Hug

# 627
Ехо,значи моля за понеделник,работен ден и 13 число на месец май т.г. след 17,30ч.до 24,00ч.,който има мерак да ми пише.Значи срещаме се ,чакаме се 15 мин и отиваме на прохладно.Което значи ,че може и направо в кръчмата след 17,45ч.За целта ми пишете ,кои ще идвате ,за да направя резервация Wink
Пиша на Лока Laughing

# 628
  • Once there was a Hushpuppy...
Мацки, за срещата - вижте времето.....отчайващо е точно в понеделник Sad
Аз много искам да ви видя, но определено на въздух....
Ако искате да го отложим за края на другата седмица....само предлагам, ще се стопли Peace
Скрит текст:
Пък и понеделник ще ми е първи ден и след 17.30 ще бързам да си взема детето, което пък няма на кой да оставя до 18.00-18.20.....за да изляза после Sad Sad Sad

На ясно съм, че няма как на всички ни да е удобно, но аз няма да дойда, ако остане за понеделник Peace

# 629
Срещата ще е на въздух,но дата е съобразена с Хриси,тя ще пътува отдалече Hug Hug
Иначе за напред -живот и здраве...

Общи условия

Активация на акаунт