Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 248
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
~Artemis~, много си хубава.  Heart Eyes
И аз съм готова. Имам си цитат имам си и картинка. (може би ще ми трябва малко помощ за подписа, ама по-натам ще си я искам)

# 601
какъв беше сайта за шрифтовете Blush

# 602
  • КиТ
Всички ли ще сте с шрифтове бре Crazy
Аз го имам запаметен сайна вкъщи,някой ако по-бързо може да реагира Crazy

# 603
# 604
Машонка 2/3 съм те носила,ама мнооооого отдавна.Харесваш ми в белота.
МайолаБени нещо зачезна и за обедния сгляд на 13,05,2013г.е чуденка.
Иначе,моля който има желание и възможност на 13,05,2013г. в 17,30ч. да заповяда пред колоните на НДК.Да ми пише на лични ще обясня и по-късно къде ще се спотайваме Embarassed

# 605
Сосче аз ще дойда. Само да те помоля да ми метнеш на лични някакъв телефон за връзка, че да ви открия по лесно. Или пък каквото прецениш за ориентир

# 606
  • КиТ
Иначе,моля който има желание и възможност на 13,05,2013г. в 17,30ч. да заповяда пред колоните на НДК.Да ми пише на лични ще обясня и по-късно къде ще се спотайваме Embarassed

Идеално 5 и 30 ща навивам Яни за контра среща и ще ви званна да си лафим Crazy hahaha hahaha hahaha

# 607
  • В Космоса
На нас преди малко ни хрумна да се прибираме сутринта на 13-ти, даже да пропуснем и гласуването (то без тва няма надеждни кандидати  Crazy) и ако е така, абсурд да успея за среща. Ако пътуваме в неделя по имам шанс да се организирам, макар че съм почти 100% убедена, че ще срещна недоволство. ooooh! Ако все пак успея да се освободя, не знам, на Соса ЛС ли да пиша... не, то в последния момент я ми отговори, я не.
Ааа, то има определена среща в 17:30, ми значи там ще се явя при възможност. Peace

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 14:07 от Акаша

# 608
Joy Акаша, прощавай, ама ми стана весело като те чета. Как си разсъждаваш в "движение" докато пишеш

# 609
  • В Космоса
 Crazy

# 610
  • КиТ
Акаша все се измъкваш значи Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Тез колони емблематичните на НДК,Селен специално ми ги показа и каза,че там се среща обикновено с приятели,та тя ако не го измислила това,си режа главата Whistling Joy Joy Joy Joy

# 611
  • В Космоса
Акаша все се измъкваш значи Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

Мда бе, вие ги правите нарочно неудобни за мен! Crossing Arms Close
Виж Майола се съобрази с мен. Sunglasses
 Joy

# 612
  • КиТ
Акаша все се измъкваш значи Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

Мда бе, вие ги правите нарочно неудобни за мен! Crossing Arms Close
Виж Майола се съобрази с мен. Sunglasses
 Joy

Аха тъй ще кажеш Crossing Arms Crazy Joy Joy Joy Joy
Кво си се съобразила тя с теб,като ти си се натресла на робота й Whistling Joy Joy Joy

# 613
Знае ли се къде горе-долу ще бъдете след 19 часа..примерно. Аз съм на работа до към 6, ама трябва да се прибера за куч Crazy

# 614
  • КиТ
Знае ли се къде горе-долу ще бъдете след 19 часа..примерно. Аз съм на работа до към 6, ама трябва да се прибера за куч Crazy

А Лока сигурно ща са под масите Thinking няма шанс си мисля да го откриеш hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт