Аватарно - лилава тема / Тема No 27

• 16 237
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
Шегувам се разбира се Crazy Joy Joy Joy Hug Много ясно,че и този сценарии не приемлив Crazy Joy Joy Joy

А щях да казвам,тая сутрин като идвах на работа и минавам покрай моето училище в което съм учила и едно лапе се провикна лельо Shocked към мен Shocked 2ри път лельо Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и аз обаче него отразявам усетих обаче,че ще викне още веднъж и леко се обърнах към него и то явно се усети и викна како Crazy Joy Joy Joy,ау ако беше викнало пак лельо щях да го потруша Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 646
  • В Космоса
няма нищо по-лошо от жена издържана от мъж.

Има - мъж издържан от жена. hahaha

# 647
  • КиТ
няма нищо по-лошо от жена издържана от мъж.

Има - мъж издържан от жена. hahaha

Crazy Joy Joy Joy

# 648
Ехе,ми то ту той ме издържа,ту аз го издържам-от заплата на заплата,все така.Пък дЯтето и двамата го обгрижваме Embarassed

# 649
Аз наминавам за малко да ви видя какво сте писали и ще излизам, че времето е страхотно Grinning
Понеже си видях името да се споменава на няколко пъти Mr. Green
Скрит текст:
Първо, Плами, не съм го измислила аз това с колоните, идеята беше на Сосчето, не ме карай да ровя по темите да търся цитати Laughing Laughing Laughing Обаче аз споменах, че съм наблизо и ще ми е много удобно Flutter, ама ако срещата е в 17:30 или ще трябва да ме чакате, защото в толкова излизам от работа, поне 10-тина минути ми трябват да стигна, та може направо да ми кажете къде ще ходите и да дойда там.
Второ, ако Акаша дойде, ще питам за фейсбук, ама понеже не обичам да тормозя хората (и без това служебно това правя по цял ден Mr. Green), та ако ми го даде, даде - ако не, ти като дойдеш насам ще ѝ го вземеш сама Grinning
Както казва един приятел "Честит петък!" от мен и весело изкарване на вечерта Hug

# 650
  • КиТ
Второ, ако Акаша дойде, ще питам за фейсбук, ама понеже не обичам да тормозя хората (и без това служебно това правя по цял ден Mr. Green), та ако ми го даде, даде - ако не, ти като дойдеш насам ще ѝ го вземеш сама Grinning[/spoiler]
Както казва един приятел "Честит петък!" от мен и весело изкарване на вечерта Hug

Ще се постараеш поне обаче налиииииииииии Whistling Crazy Flutter
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Честит  Crazy Party Party Party Party

# 651
  • София
И аз наминавам да си видя цитата, че ми е за първи път. Упражнявам се за големия ден.  Wink
Иначе "Честит петък!" и от мен!  Wine Glass

# 652
Ох,петъчни вечерни разходки,хубаво време,а някои хора като мен още  smile3523
Живооот!
Сисето-за среща?

# 653
Деси, страхотно детенце си имаш!!! Heart Eyes Hug

Тъкмо щях да питам за срещата и гледам, че сте дискутирали, само не разбрах на кого да звъня за уговорка, че погледнах отгоре-отгоре постовете. Иначе ще дойда. Peace

# 654
  • София
Аз още не съм съвсем сигурна дали мога да дойда, че мъжът ми се прибира след 19 ч. Ще пиша допълнително в неделя.  Hug

# 655
За срещата ,моля на лични ми пишете. Hug

# 656
  • КиТ
Сосчи голям организатор излезе обаче  Sunglasses Hug Hug Hug

# 657
Ми,да,като минем двайсетина ще пиша,да се отчета пред теб Wink
За сега сме наполовина.

# 658
  • КиТ
20тина кво говориш ти,това е фантастика  Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659