L’Erbolario парфюмерия и козметика

• 85 323
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • В морето
Здравейте! Аз посетих магазина във Варна, много добре зареден, много любезно обслужване, ухае чудесно, само нямаха още етикети и цени, но са толкова любезни, че отговарят на хилядите въпроси за цените. Купих си някои неща, дадоха ми доста мостри, за да пробвам. Прибирам се вкъщи и решавам да разгледам по- подробно мострите. Чета състава, ми че то само парабени #Crazy, 5-6 вида  newsm78. Не знам какво да мисля за тази "натурална" козметика... Моля ако имате повече инфо, споделете!

# 46
  • varna
моля,кажете ми къде се намира магазина им във Варна?

# 47
paff, на ул."Шипка" 5. Срещу бившето кино Република.
Като тръгнеш от фонтаните по княз Борис към Черно море  и влезеш в Шипка от лявата страна  второто или третото магазинче. Преди него има магазин за дрехи.
телефон: 052 600 976

# 48
  • Пловдив
nellli , какво стана с пудрата за тяло, сдоби ли се с нея?

Taffta , моля те сподели точно за кои продукти говориш. Аз също не съм много наясно, но момичето в магазина ми беше казало, че гарантират натуралността само на био серията,която е със сертификат.

# 49
aH~, никакъв шанс да се сдобия с нея. #Cussing out

Това в магазина им в София било само мостра и вече и нея я нямало.

Дали пък в ибей няма да се намери?  newsm78 Забравих да погледна там, а уж ми беше първа задача.

# 50
  • Пловдив
Купих за половинката този аромат, страхотен е - има  хубаво развитие , започва много свежарски и изсъхва на камфорче , определено си заслужава аромата, сега дано и той да го хареса. Simple Smile Както и сапун от същата серия , неалкален се води- страхотен е, като го поизползвам малко ще споделя впечатления дали изсушава кожата, за сега е много добре и аромата е силен и остава след измиване . Взех и ароматизатор за кола , лошото е че няма как да се помиришат предварително... в пакетче е , не много малко, което леко ме смути Simple Smile) .

Готините кутии , за които се споменаваше, че дават 100мл. аромати - в магазина във Варна няма такива, за съжаление , иначе щях да отнеса една Хедера , но за сега я пропускам.

В момента в магазина във Варна има промоция при покупка на 3 продукта - 20% отстъпка  - днес е последния ден от промоцията.

Ако има желаещи - доброволец съм да снимам и кача тук каталога, който ми дадоха напечатан на Български  Peace

# 51
Нещо не ме грабнаха, ако трябва да съм честна. Наистина, магазинът е приятен, консултантките са страхотни, но продуктите не са нищо особено. Имах огромен интерес към ароматите им, за които съм чела доста положителни отзиви и очаквах да открия нещо и за себе си - издуших всичко - нищо не ме грабна, дори повечето неща ми бяха откровено неприятни. Приятелка се сдоби с аргана, пръснахме всяка на своята китка (парфюмите се държат доста различно на всяка), след няма и час при нито една от двете не усещаше почти нищо. Дадоха ми и малка торбичка с тестери. Хидратиращият крем за лице оставя ужасен мазен филм дори на моята суха кожа. Дори за ръце е твърде мазен и изобщо не попива. Не знам дали дължа на него или на друг крем, който пробвах ден след това разкошни червенини по лицето. Кремовете им за тяло не са нищо особено и по никакъв начин не могат да оправдаят цената си. Също попиват една идея по-трудно отколкото на мен ми харесва. Не успяха да ме спечелят, за което много съжалявам, защото се надявах да ми станат редовна дестинаця и да открия интересни продукти.

# 52
Взех си маслото от арган за коса, от шампоана бях доволна и реших да допълня.

# 53
Все още не съм посетила магазина, но ще имам един малък Dolcelisir благодарение на парфюмно другарче Heart Eyes
Следя темата.В бъдеще сигурно ще изпробвам и нещо друго.

# 54
  • Пловдив
Аз пробвах крема за тяло Хедера и консистенцията ми допадна - определям го като богат крем за тяло , подходящ за суха кожа, не ми мазнее изобщо, просто е по-гъст  - за мен и моята кожа  това е плюс.

# 55
Искам да ви попитам, освен парфюми нещо от бялата козметика, което да си заслужава вниманието.
Просто в момента нямам нужда от парфюм, други неща са ми на свършване и бих пробвала. Ще се радвам на препоръки от личен опит  Flutter

# 56
  • София
Имам мостри от тониращите кремчета и от аргановите продукти, обаче все забравям да ги пробвам  smile3538 Ако имаш път натам, поискай си мостри от каквото те интересува, винаги дават с удоволствие, стига да имат.
Лосионите са тяло са много хубави и ароматът им е доста траен (ако това е плюс за теб).

# 57
  • Пловдив
може ли някой да ми припомни къде се намира  магазина в София? Hug

# 58
В Мол България. Hug

# 59
  • Пловдив
В Мол България. Hug
Благодаря Дени! Само в този мол не съм ходила,но сега си намерих причина Hug

Общи условия