Mоля за помощ

• 654
  • 1
  •   1
Отговори
Снощи с приятеля ми правихме секс без презерватив (29.04) като преди това ми беше дошло на 23.04 и продължи до 28.04 (като на 27.04 до 28.04 ми течеше по скоро кафеникавата течност преди края на ментруацията) .. когато правихме секс той го извади рязко и след около секунда веднага започна да изпуска сперма, но каза, че не е сигурен дали това е била първата струя или първта е била в мен ... имало малък процент ... но аз не мога да лежа на малкия процент ... бясна съм, първо, че го правих без презерватив с човек, който не може да се усети кога свършва ... много съм притеснена, не знам какво да правя... четох, че почти няма опастност след цикъл, четох и за ескапел и съм много наплашена от страничните ефекти не искам да си го причинявам особенно, ако няма опастност ... минаха 12 часа и още се чудя какво да правя ... моля ви дайте съвети ... Ужасно съм притеснена ...

# 1
Здравейте!

По принцип, вероятността да настъпи бременност при Вас е малка, но все пак съществува. В случай, че продължителността на месечния Ви цикъл е 28 - 30 дни, малко вероятно е да настъпи бременност.
Въпреки притесненията Ви от приема на Ескапел и евентуалните нежелани реакции, е важно да си изясните кое би Ви "навредило" повече - една нежелана бременност или прием на медикамент, който би Ви спестил терзания и допълнителни притеснения.

Поздрави,
Екип на АГ Болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт