БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 109

• 73 653
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
моргана, благодаря ти за комплимента! На мен проблема ми е, че не мога да направя никога две абсолютно еднакви фигурки. Да не говоря, че винаги обърквам нещо по схемата...независимо колко е голяма Laughing

Довърших и една картичка днес! Ще я пращам за РД на свекървата. Дано да я изненадам!
Благодаря на този, който беше споделил схемата тук! Много ми харесва.

# 496
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, купих двата комплекта балони  Blush за единия вече има кандидат, остава един свободен. до сега цената е 50 лева, може (но не е задължително) да има +20% ДДС, ако ги спрат в митницата.

# 497
момичета, купих двата комплекта балони  Blush за единия вече има кандидат, остава един свободен. до сега цената е 50 лева, може (но не е задължително) да има +20% ДДС, ако ги спрат в митницата.

Край! Не издържах! Отдадох се на изкушението - вземам 'излишния' Simple Smile)) Сега ще ти пиша на лични Simple Smile)

# 498
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
готово Simple Smile
ще пиша щом долетят Simple Smile

# 499
готово Simple Smile
ще пиша щом долетят Simple Smile

Дано да е по-скоро  Simple Smile

# 500
  • sof
Добро утро, много ме кефите с ентусиазма си, а пък какви хубави и вдъхновяващи работи показвате ! Е, да поблагодаря за инфото, че Аmazon продават и бродерии, поръчах си, естествено. За ваша инфо слагам поръчката за да знаете как се таксува:

Order Details

Order #112-4444026-4367442
Placed on Tuesday, May 28, 2013

Dimensions Needlecrafts Needlepoint, Chickadees & Lilies
Kitchen
Sold by Amazon.com LLC
$26.40

Dimensions Needlecrafts Stamped Cross Stitch, Hummingbird Fuchsias
Kitchen
Sold by Amazon.com LLC
$14.30

Item Subtotal:

$40.70

Shipping & Handling:

$10.77

Total Before Tax:

$51.47

Estimated Tax:

$0.00

Import Fees Deposit:

$9.78

Order Total:

$61.25

Горе-долу намалението от цената покрива междуконтиненталната доставка, и ще видим дали ще ги обмитяват – по всякя вероятност ДА - казват моите хора, но какво пък, удоволствие ми е.

Maй си падам по птици, шия едни от Риолис сега, и в къщи ми ги харесват, та за това. Хубав ден на всички Ви, ще ви следя най-редовнол

# 501
ето още един сайт , незнам скъпи ли си или не , просто ми попадна , но вие сте го срещали сигурно вече , но все пак ето линк http://www.cross-stitch-centre.co.uk/acatalog/gold_collection_2.html

# 502
ето още един сайт , незнам скъпи ли си или не , просто ми попадна , но вие сте го срещали сигурно вече , но все пак ето линк http://www.cross-stitch-centre.co.uk/acatalog/gold_collection_2.html

newsm78 на мен ми се струва скъпичък! Тези цени в лири... в 123 са в долари, и още по-евтини като че ли? Но пък и доставка има ... презокеанска  Sunglasses

# 503
наа който му се рови , тук може да се открие нещичко ... http://bookcube.ru/jurnaly/jur_rukodelie/page/4/
аз тук успях да си намеря схемата на това
но не щракайте там дето пише скачать с оранжевото , или пък дето пише прмая ссъiлка , защото тогава препищява антивирусната ми , и блокирва файлът. Там дето пише Скачать с depositfiles.com  или Скачать с hotfile.com там става  Peace
http://bookcube.ru/191458-dimensions-35256-paris-market.html Paris Market

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 09:53 от Мимито & Светла

# 504
Мимито & Светла  благодаря. Аз схемата на "Парижки пазар" я имам, въпроса е, че не съм сидурна дали ще си заслужава резултата от конвертирането на голям гоблен с толкова много цветове  Rolling Eyes

Вече мога да покажа какво боцках последните два месеца Mr. Green.
Ей за тези маргаритки питах преди известно време за цветовете. Ключа е с V&Н конци-разбрах от вас      bouquet благодаря (Викито дето превеждаше "бутилково залено...... Hug). Мерси Вики   bouquet 

И още малко  Simple Smile

# 505
Красота! Didida,  Hug

# 506
ИнаТ Hug много мило. Благодаря  Blush

# 507
Дидеее всеки път измисляш нещо оригинално!  Peace Crazy

Скрит текст:
ха ха това не е поредната ЯКА картинка като на ba4iiska - само да подскажа, че тя има в оригинал Парижкия пазар и може да се консултирате с нея за цветовете. Е разбира се ако не е твърде заета да се разхожда по страниците за плетки, шалове, плитки и др.  Mr. Green

# 508
ох, didida, как ми се прияде торта ако знаеш! ама не е разрешено...

# 509
Привет момичета,

само да кажа, че сватбеният гоблен е ушит и вече рамкиран, но ще покажа след сватбата за всеки случай.
Покрай него си рамкирах и Хубавата мадона, много съм доволна. Имам и други ушити и трябва да събера финанси, че да си ги рамкирам и тях, но по - нататък.

Приятно боцкане.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт