Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Галя  bouquetама таз толта е на 15 дена Mr. Greenда не ни стане нещо Joy Joy

# 481
А тука е от момента когато Фериха отиде в апартамента на Емир по нощница и той нали я заведе в банята да и измие грима

# 482
Привет на всички в темата към момента! Hug

Изгледах епизода от снощи, но преди това нещо от страничките днес което ме заинтригува.
В постове на Дими и на Дени,  Peace

Цитат
Не знам дали сте го комнетирали преди, извинете ме, но все искам да ви питам смятате ли, че Мелих изигра добре ролята на Мехмед?
Според мен изборът на актьор е изключително сполучлив. Аз никъде не усетих фалшива игра на актьора. Може би самият образ не предполагаше големи емоционални амплитуди, и затова да е по-лесен за изиграване, не знам, но смятам, че Мелих се справи много добре. И някой гледал ли го е този актьор в друг филм?

Дими,  Hug

Нямам спомен дали е коментиран артистът Melih Selçuk тук/но не съм сигурна/, аз лично съм писала за него и героя му Мехмет впечатления по-скоро като цяло и в една друга тема.
Скрит текст:

Определено смятам, че има принос за ролята и образа на героя си. Не съм гледала нищо друго с него, но смея да предположа, че е професионалист, поне се постара и му се получи в АФК.

Лично мен ме докосна с играта си-толкова силно ме ядосваше на моменти, после изведнъж само за миг ме омилостивяваше с някой свой жест/твърде редки уви/
Трудно, но намирах разбиране и за него, та до края на сериала дори му простих, че така ме ядосваше. newsm78 Joy

Наистина той се движеше/като образ/ по път който не претърпя големи завои, нямаше и как-такива му бяха възможностите и капацитета като характер.
Както и ти си споделила/много точно според мен  Peace /-нямаше големи емоционални амплитуди.

На въпроса който постави Дени след малко. Peace

# 483
http://www.vbox7.com/play:d3a103e0 на тази песен денсиха Джансу и Халил на първата им брачна нощ

# 484
Eeeeee, Ирче, с този ФЕмирски колаж си надминала себе си, аферин, ашколсум, къз. smile3525

# 485
За мен не само Мелих изигра великолепно ролята си, а и всички други от актьорския състав.
Лицемерните, психично обременените, агресивните, подмолните, интригантите, надменните, обичащите, всички до един играха брилянтно, всеки според това, което се изискваше от героя му/героинята й.
Каста беше брилянтен, за мен по-добър не можеше да бъде.

# 486
Добър ден!
Честит празник!  bouquet
Рени  Hug  Снежи  Hug за новата тема   newsm51 newsm51

Ирка,прекрасни колажи.  bouquet

Наде,благодаря за 
Скрит текст:
сиропа имам нужда от него,изгубих си класа някъде.... Tired

За мен не само Мелих изигра великолепно ролята си, а и всички други от актьорския състав.
Лицемерните, психично обременените, агресивните, подмолните, интригантите, надменните, обичащите, всички до един играха брилянтно, всеки според това, което се изискваше от героя му/героинята й.
Peace newsm10
Мехмет,много ме ядосваше в някои моменти. #2gunfire 

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 18:24 от лава

# 487
# 488
http://www.vbox7.com/play:d3a103e0 на тази песен денсиха Джансу и Халил на първата им брачна нощ
  bouquet
Оххххххх, докато лудите се налудуват през първата им брачна нощ, сърцето ми се разтопи, като захарен памук от тази песен.

# 489

Ааааа, Ирката, ашколсун, евалла, машалла, бе къз!

# 490
  • У Диспансера ...♥♥♥
Eeeeee, Ирче, с този ФЕмирски колаж си надминала себе си, аферин, ашколсум, къз. smile3525
О мерси,мерси Flutter

# 491

Галка, искам ги тез сърца заедно, къз!

# 492
# 493
И аз мисля, че целия каст на АФК е подбран идеално и всички изиграха ролите си повече от добре, показаха, че са истински професионалисти.
Може би не всички бяха толкова добри, но като цяло бяха на ниво.   Peace

Трендът за ФЕмир започва след малко.

# 494
Привет къзларки! Как сте днес? Включвам се с анализите и аз  Mr. Green

Саундтракът към МС е невероятен! Песните всеки път ме разчустват newsm45 newsm45 newsm45 С МС се зарибих по турските сериали

Съгласна newsm10

Ирка, колажите са чудесни, всичките и забавни, и Фемирски  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт