Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Рая,Зверче,Ренате!  wavey
Зверче
,ади бе джанъм,днес почиваш ли...ама то се чисти утре...днес е велика сряда и се мързелува  hahaha hahaha hahaha

Ча с Аталай и приятелче...

Снежи, не я подвеждай.

Велики четвъртък и Велики петък къщна работа йок. Чак в събота може пак.

# 526
като се сетя какво беше за Ча  #Crazy пък сега  Rolling Eyes
Аха аз даже тогава не се включих Laughing

# 527
то и аз не се включих пък сега колко туйта за Фемир  #Crazy който има да туйтва  Peace

# 528
  • на вълнолома
то и аз не се включих пък сега колко туйта за Фемир  #Crazy който има да туйтва  Peace
Релакс Hug, ама повече от един може ли newsm78, днес сватба ще гледаме на СЛ, боже какви очи има този мъж, отивам гола в банята веднага за тез очички Mr. Green

# 529
Ама и аз как те копирам Mr. Green

Манка Hugа за мен всеки ден е велик Mr. Green

# 530
Ама и аз как те копирам Mr. Green

Манка Hugа за мен всеки ден е велик Mr. Green
виждам аз Пейкова може много давай  Peace

# 531
Релакс Hug, ама повече от един може ли newsm78, днес сватба ще гледаме на СЛ, боже какви очи има този мъж, отивам гола в банята веднага за тез очички Mr. Green
Може но трябва да е различно написаното Peaceаз пък не го харесвам Laughing

# 532
КАЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 20:50 от La Bestia-Дзверо

# 533
Здравейте компанията  newsm51

Ей големи празници в Родината, обичам купоните, ех....само да си дойда ще видите вий!
Joy Joy Joy

А сега ясно, точно и конкретно по темата:

Приказки, притчи, постулати, злоупотреба с размисли на велики мислители, моля в друг сайт!

В противен случай, лично аз ще дръпна шалтера на такъв досадник!
 Казвам го съвсем отговорно, за да няма съмнение!
Не ми пука от информатори и слагачи!

Нямам никакво намерение да се съобразявам с капризите на неуравновесени хора!

Веселбата да започне.. сега!
Скрит текст:

Илди Hug, Ирка, Hug Петрова  Hug
RENATE60  Hug Hug Hug
Казано на място и точно, стига любезни забележки, има опция, превърташ с мишката, прескачаш това което не ти е забавно или интересно и продължаваш да четеш.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

newsm10 Някои хора наистина прекалиха с претенциите си.

Скрит текст:
Личното мнение е едно. Хубаво е човек да има лично мнение и да го изказва. Но когато сам той не спазва правилата, за които толкова много бленува, за какво говорим. А и това в крайна сметка е обществен форум. Дотук не видях нито едно мнение, което да е в защита на нечии лични претенции. Всички страдат заради загубения дух в темата и всичкото това заради претенциите на един.

Марги,
Скрит текст:
с цялото ми уважение към таланта ти да пишеш прекалено дълги постове, преразказвайки серията, която преди малко сме гледали, но казано с думи сложни, осведомявайки ни преди това до коя точка от планчетата си стигнала (какво ли ме интересува това, а и не е по темата, де), не знам как ти даде сърце на тези хубави църковни празници, да продължаваш да създаваш проблеми в темата. Аз лично съм много разочарована. Очаквах повече от теб.

И това е лично мнение.

ПП: Аз все пак бях една от тези, които оцениха таланта ти да се изказваш сложно за простите неща.

# 534
Манка,влизай в туйтър и помагай за Фемир  Peace

# 535
Скрит текст:

# 536
готин кум имат Фемир да им завиди човек  Mr. Green

# 537
Ох, не така де, ша получа нещооооо.............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 538
Ох, не така де, ша получа нещооооо.............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нема лошо Laughing

Скрит текст:

# 539

Общи условия

Активация на акаунт