Бърз отговор моля ви

• 839
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте с Приятелката ми последен ден от нейната менструация правихме секс,позволих си да го вкарам само 2-3 пъти и то в началото само без презарватив и после сложих презарватива всичко си беше точно но има ли вероятност да забременее от тези няколко вкарвания.Те бяха само в началото даже не беше  пред еакулация момента.

# 1
Боже какви въпроси? ooooh! Извинявай ама на колко си години? Laughing Все пак само си го вкарал в началото, ами то ще излезе, че и ако с пръст вкараш пак ще питаш дали е забременяла! Mr. Green Слагайте презерватив за да сте спокойни! Peace

# 2
Боже какви въпроси? ooooh! Извинявай ама на колко си години? Laughing Все пак само си го вкарал в началото, ами то ще излезе, че и ако с пръст вкараш пак ще питаш дали е забременяла! Mr. Green Слагайте презерватив за да сте спокойни! Peace

на 17 съм  Tired

# 3

на 17 съм  Tired

Спокойно, няма как да е забременяла. Дишай спокойно! Mr. Green И следващия път само с презерватив още в началото! Peace

# 4
  • гр.София
извинявай мойто момче,ама колкото и теми да пуснеш,по начина по който си задаваш въпроса отговора все ще е НЕ.Ама тва ти е 4 тема вече,какви притеснения имаш,закъснява ли и (че доста отдавна си зараспитвал,и вече или и е дошло или и закъснява),казва ти че е бременна от теб ли какво???Дописвай си в старите теми които си пускал,не се заяждам с теб,ама е безмислено това което правиш
П.п.И ако искаш адекватен отговор описвай по подробно ситуация,закуснение,притеснения и т.н  Peace

# 5
Иванчо, всеки месец ли ще уведомяваш форума колко пъти си го вкарал на приятелката си? Има тийни форуми, защо не пишеш там? И на въпроса ти: да, така, както си подхванал да и го вкарваш, сто на сто в един момент ще забременее!!! Друго?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 6
извинявай мойто момче,ама колкото и теми да пуснеш,по начина по който си задаваш въпроса отговора все ще е НЕ.Ама тва ти е 4 тема вече,какви притеснения имаш,закъснява ли и (че доста отдавна си зараспитвал,и вече или и е дошло или и закъснява),казва ти че е бременна от теб ли какво???Дописвай си в старите теми които си пускал,не се заяждам с теб,ама е безмислено това което правиш
П.п.И ако искаш адекватен отговор описвай по подробно ситуация,закуснение,притеснения и т.н  Peace
Не, онзи въпрос беше за вкарването миналия месец, това е за този, макар че така и не ни уведоми между двете вкарвания дали и е дошло на мацката!  Joy Joy Joy Joy
П.С. Що му се връзвате на този пикльо?? ooooh!

# 7
  • гр.София
Хахаха  Joy ама аз не разбрах,че сега е започнал половия му живот и всеки път когато има сексуален контакт,ще пуска теми за да пита дали гаджето му може да забременее.Оффф Banghead  Banghead  Banghead

Общи условия

Активация на акаунт