Нова математическа паралелка в 12 СОУ за петокласниците

• 859
  • 3
  •   1
Отговори
     Днес на родителската среща за ВО на седмокласниците в брошурите, които ни раздадоха в 12 СОУ случайно прочетох и за нова математическа паралелка за 5 клас. Ние се ослушвахме там да местим малката заради втория език, но се оказва, че /вероятно/ в тази нова паралелка вместо втори език ще имат повече математика и информатика. Ето официалната обява: http://12sou-sofia.info/2/?File=Five. Не знам коя математичка ще поеме тези, малките, но дъщеря ми завършва 7 клас там и е с невероятната г-жа Вълкова. Според щерката и другата математичка била много добра.
     Множат се математическите паралелки, макар че според моето скромно мнение би трябвало от пети клас да започват езиковите... Но и на това да се радваме!

# 1
Много е хубаво това, браво!Явно има желаещи да учат повече математика Grinning
В това училище имам 2 познати дечица/съседчета/, които учат там в момента и 1 момиче, което завърши миналата година, а тази е студентка Grinning

# 2
Да повдигна темата с едно въпросче Simple Smile
Сигурно ли е, че подборът ще е само по документи Rolling Eyesбез изпит по математика Thinking-така пише на сайта на училището.

# 3
    Признавам, че още не съм се заела с избора на паралелка за бъдещата петокласничка, че имаме кандидат-гимназистка ooooh! Предполагам, че е само по документи, иначе там имаше само по една паралелка в 5-7 клас, явно са решили да ги увеличат.

Общи условия

Активация на акаунт