30 СОУ и 76 ОУ

• 2 680
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Бихте ли ми казали отзиви за 30 СОУ "Братя Миладинови" и 76 "Уйлям Сароян".

# 1
Детето ми сега ще е втори клас в 30 СОУ - Братя Миладинови
Избрахме го , защото ни препоръчаха учителките там като страхотни професионалисти и ни е най-близо.
Мисля, че учителката от 1 до 4 ти клас е най-важното нещо при избора на училище. И ние сме супер доволни. Детето се чувства добре и  ходи с желание на училище и е усвоила материала перфектно. Няма конфликти с други деца, всичко е каквото съм искала и съм си представяла.
Учителките г-жа Станчева и г-жа Вълчанова се стараят толкова много, че им се възхищавам.

Иначе не знам как е при другите училища, но на лафката през междучасията е нещо страшно...  една женица се опитва да обслужи всички деца, които се бутат . По-големите тийнеджъри избутват по-малките и пред мен нарекоха първолаците хлебарки... 
Но предполагам, че това е така за всички държавни училища смесени средно и основно образование...

Здравейте!
Бихте ли ми казали отзиви за 30 СОУ "Братя Миладинови" и 76 "Уйлям Сароян".

# 2
  • София
Използвам темата да попитам има ли тук деца, приети след 7 -ми клас в 30 СОУ ? Всякакви отзиви ще са ми от полза Simple Smile

# 3
  • София
Детето ми сега ще е втори клас в 30 СОУ - Братя Миладинови
Избрахме го , защото ни препоръчаха учителките там като страхотни професионалисти и ни е най-близо.
Мисля, че учителката от 1 до 4 ти клас е най-важното нещо при избора на училище. И ние сме супер доволни. Детето се чувства добре и  ходи с желание на училище и е усвоила материала перфектно. Няма конфликти с други деца, всичко е каквото съм искала и съм си представяла.
Учителките г-жа Станчева и г-жа Вълчанова се стараят толкова много, че им се възхищавам.
И ние сме доволни, дъщеря ми също ще бъде втори клас, но е в А клас при г-жа Павлина Георгиева. отличен педагог и приятел на децата! Децата учат само първа смяна до 4-ти клас, има занималня за всички ( на 4 паралелки, 3 групи за занималня)

Общи условия

Активация на акаунт