Отговори
# 465
И аз с АМ.

Миленита, вие къде ще сте на море? Ние сме от 15ти на Албена.

# 466
Здравейте, дами!
Гинеколога ми изписа хапчета за спиране на кърмата Достинекс, 3 пъти по 1/2 седмично.Т.к. ми стисна гърдите и пуснаха кърма.Били малко по - скъпи, ама нямали странични ефекти като падане на кръвното, което и без това ми е ниско.Би трябвало след това да ми дойде цикъла и след това да отида пак на преглед.
Утре ще довършвам, ММ мрънка  Mr. Green

# 467
Ами нашият док първо ме предупреди да не мия нищо нейно с чешмяна вода, да използвам минерална, а за млякото бебешка.
Другото, което ме посъветва, е да и направя едно закаляване. 20 дни преди морето се започва с обтриване на телцето с мокра кърпа и вода с температура 37 градуса, като постепенно сваляме температурата на водата до 25 градуса. След това повтаряме процедурата, като вместо само да обтривам, я обливам с водата, отново се започва с температура 37 и се сваля до 25 Simple Smile
 Това е общо взето, на плажа пък отново за закаляване да стъпва първо на топлия пясък и после да я оставям да стъпи на студения.

# 468
Мерси Деси, ще ги спазя значи тези 3 дни и тогава.
И още нещо - безмлечните каши с вода ли ги правите или с мляко?
Като захранвах в началото в оризовата слагах кърма. Сега вече ги правя с вода, но задължително добавям плодово пюре, че наистина са безвкусни.

# 469
  • София
siana999, благодаря за споделеното!

Поли, от 13-ти до 20-ти в Созопол. После ще те тормозя на лични да споделяш впечатления и става ли в хотел с бебе за повече дни (ако вземете Мина с вас), че аз не се навих на този вариант и търсехме апарт-комплекс.

Нас ни чака тежка нощ - Беболина като никога заспа още в 21ч (иначе заспива най-рано в 22:45), събуди се да хапне в 21:50 и цока само 10 мин (иначе са поне 40мин) и категорично отказа повече - спеше й се зверски. Та сега очаквам ранно включване, ако не и целонощно, след като пак снощи се буди на всеки 40-50 мин, а от 3:40 до 6 пък си будува нон-стоп  Tired Нещо се опитва да си промени/коригира режима, ма явно ептен не ми е останал мозък, след като не схващам каква е схемата...

# 470
Здравейте, аз пишех преди в бременните теми, но сега в детските не се включвам нещо... За сметка на това най-редовно си  ви чета и попивам информация  Simple Smile
Да питам - на какъв етап сте със стерилизацията и гладенето? че вече нещо започват да ми идват тегави  Simple Smile

# 471
  • София
Деси благодаря, че сподели за намаленията в Хиполенд. Има точно проходилката, която съм харесала. Все пак ще вземем, защото кръста ми е много зле, но мъжо се дърпа  Confused

Коя си хареса? Проходилка-люлка Bobby? Аз като търсих за Зарчето, си бях набелязала няколко модела, обаче държах да ги видя наживо, та тази най-много ми хареса и купих нея - синята Peace В интерес на истината, не е супер намалена, защото по принцип струва 72 лева, аз с картата с отстъпка я взех за 68,85 лв. Между другото, гледам от време на време да я ползвам като люлка, за да не стои постоянно върху крачетата - също му харесва. И един съвет - този музикален плот изобщо не го слагайте, защото като се метнат напред, могат да се набодат на някоя играчка, ние си го ползваме отделно, а в проходилка даваме от неговите си гризалки, дрънкалки и т.н.

jjjenq, със стерилизацията приключих на около 3 месеца (или 4?), когато започна да пъха всичко в устата, с гладенето също, но по-скоро беше  Peace

# 472
jjjenq, аз около 5 месец спрях да стерилизирам и гладя. Мия с веро Бочко нейните съдове и суша дрешките на слънце

# 473
Мерси за съветите за зеленчуците. Утре ще пробвам. Днес му спестих предлагането, защото бяхме на консултация и ни поставиха хепатитната ваксина. Сложил си е 600 гр. на дупето (9450) и е дръпнал с 5 см. (69).
За морето и аз ще съм благодарна за идеи. Ние резервирахме за септември в Китен. Миналата година ходихме юни на море и улучихме страхотно време. Тази година заради бебето решихме да е по-нататък, че да поотрасне малко. Дано пак имаме късмет с времето.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 474
Здравейте, аз пишех преди в бременните теми, но сега в детските не се включвам нещо... За сметка на това най-редовно си  ви чета и попивам информация  Simple Smile
Да питам - на какъв етап сте със стерилизацията и гладенето? че вече нещо започват да ми идват тегави  Simple Smile

Все още гладя и мисля да го правя още дълго време. Стерилизирам (изварявам) шишето за вода веднъж на седмицата. Лъжичката, с която храня, мия с бебешки препарат за съдове и чешмяна вода.

# 475
Фортуна и аз мисля да процедирам като теб с кашите, но в Елдата имаше мляко  newsm78 мисля на Слънчо беше. Изобщо аз сега давам просо и всичко днес което прегледах в магазина беше или с глутен или с мляко. Въобще няма разнообразие на каши.
Най-накрая му поставиха хепатитната ваксина, другата пак я отложихме - нали все нещо му има на това диване  #Cussing out
За море даже и не мисля още, но май заради дробчетата ще го заведа на балкан.

# 476
Не съм стерилизирала, защото нямаше какво. Не съм и гладила, смятам го за излишно.
Миленита, ние вече ходихме на хотел, макар и за една вечер, с дребоса. Наспа се като пич, въобще не отрази факта, че не е вкъщи. Ама ние често й сменяме местопребиваването с тия тегели до България и обратно и детето е принудено да се адаптира. Сега с храненето ще видим как ще е - сигурно дотогава ще съм й дала попара, така че ще трябва да й я приготвям. Мисля да си взема нагреваемата кана, в хотела има хладилник, а и перосналът обикновено е отзивчив. По-скоро ми е интересно какво ще я правим на плажа. Ще ходим по-рано и ще тръгваме преди 12. През другото време разходки, сън, басейн (за нас, нея едва ли ще я топим).
Сребре, ама какво очаква гинекологът???? Кърмила си седем месеца. Ясно е, че още доста време като стиснеш гърдата, ще излиза кърма. Това не е процес от днес за утре. Ако нямаш някакви конкретни оплаквания като бучки, възпаление, запушвания, болки, зачервявания, подуване, то не е нужно да се пият лекарства, особено пък хормонални. Искам да ти кажа, че аз спрях да кърмя Борис на 5 месеца и докато забременях с Мина (две години и половина по-късно) все още при стискане на зърната и двете ми гърди отделяха капчици кърма. Правих си дори изследвания и се оказа, че това е в реда на нещата, защото хормоните ми си бяха наред. Освен това гинеколозите не са специалисти по мамология. Нека и други "препатили" споделят, но премисли отново преди да пиеш това лекарство. Влияе директно върху хипофизната жлеза, а хормоните, секретирани от нея, имат връзка с останалите хормони. Не бива да се нарушава този баланс, защото веднъж като се прецака, после върви, че го оправяй.

# 477
Деси , точно нея! Само, че червената  Grinning То тези музикални плотове вместо да забавляват децата, могат да ги наранят. Наистина намалението не е много, при положение, че я гледах в пакостника за 72 лв. но в Хиполенд поне ще я видя на живо, но щом и ти си доволна, може би ще вземем точно нея, че ми е много симпатична Wink
А за тези килимчета "пътна мрежа " и "фермата" не са опасни нали? Защото на повечето пъзели верно може да им се откъсне някоя част...

jjjenq , аз все още стерилизирам помпата и шишетата (да ме питат защо?!). А лъжичката, с която храня Елина и купичката ги измивам с препарата на Бочко и чешмяна вода.
Не съм гладила, нямам нерви за такова нещо.

# 478
  • София
Не съм и гладила, смятам го за излишно.

И аз така.

По-скоро ми е интересно какво ще я правим на плажа. Ще ходим по-рано и ще тръгваме преди 12. През другото време разходки, сън, басейн (за нас, нея едва ли ще я топим).

Така си го представям и аз (ш'зема си сменя ника на ехото на Поли вече  Crazy)

Тази нощ ми стопи лагерите пак - будувахме от 2:40 до 6 и нещо. Като не си търка венците, надали е от зъби, нали?  Thinking

# 479
На плажа ще отидем по бабешки - с чаршаф и плажни хавлии. Simple Smile Рано сутринта , а бебка ще е на средата на чаршафа. Имаме си и малко басейнче , един съвет от мен - купете възможно най-голямата кофа !  Naughty  Ходила съм с малко дете на плаж и не знаете колко е трудно да напълниш басейна с мини кофичката .  Joy  Тази година мисля, че няма да  плуваме в морето, когато водата е достатъчно топла ми се струва мръсна.  Thinking Не се знае все пак ... може да ми скимне нещо друго.

Стерилизирам 2 пъти седмично и все още гладя всичко.  Thinking Май  прекалявам с това стерилизиране, ама съм си куку  Blush. А ми е по-хубаво като са й изгладени всички дрешки... подреждат се по-добре и .... ами по-хубави са ми. Ха ха ха  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт